Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים ההענות כל כך גדולה כאן, אז במקום לכתוב זאת מעל דפי הפורום כל אחד יכנס לרכב שלו ויתחיל לנווט לכיוון התחנה שלנו.

מחכים לכולכם.

ליטל

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ג'ורג'

הצלחה בתחנה...אני נמצא שם גם

בשביל שירות טוב רק למד את העובדים לבדוק שמן והכל יהיה מסודר!

אגב,רעיון טוב...מפגשון אצל ג'ורג'...

פורסם

תודה לכולם!

וכככווולם מוזמנים!

ג.:wave2:

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

תיקנתי

ויוסי תיזהר...:wink:

ג.

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
יש מצב לארגן מפה?

או רחוב?

או שפשוט איך מגיעים מראשון עד אליכם ?

יש פזומט :)

מראשל"צ סע לצומת בית-דגון,המשך ישר עד צומת סביונים(יהוד מולך) פנה שמאלה ברמזור התחנה בהמשך מצד ימין.

ג.

•  

פורסם

ג'ורג' !!!

עכשיו אני מבין למה לא רואים אותך בזמן האחרון... עבדת קשה.

שיהיה בהצלחה ותחזיר את ההשקעה במהרה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

חח ג'ורג' היום בדרך לאוכל לא הפסקתי לצחוק..

חבל שלא היתה לי מצלמה, ג'ורג' שם שלט חדש בתחנה בכניסה לשטיפה המשופצת, עם שם מקורי בהחלט:

CarSpa

תתחדשו, עם איזה שמני ארומטיים אתם משתמשים שם? :)

פורסם
חח ג'ורג' היום בדרך לאוכל לא הפסקתי לצחוק..

חבל שלא היתה לי מצלמה, ג'ורג' שם שלט חדש בתחנה בכניסה לשטיפה המשופצת, עם שם מקורי בהחלט:

CarSpa

תתחדשו, עם איזה שמני ארומטיים אתם משתמשים שם? :)

1. את השיפוץ עשתה חברת פז(אני רק ניהלתי אותו ואכלתי המון חצץ).

2.השטיפה לא שייכת לי :hihi:

ג.

•  

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תזכורת:פתחנו את תחנת הדלק וחנות היילו באופן רשמי לפני כמעט שבועיים, קיבלנו הרבה "מזל טוב" מעל דפי האינטרנט אך טרם זכינו לביקור רשמי של חברי הפורום.

מחכים לראותכם בתחנתנו..

ל'

ג.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...