Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיצוץ לידי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בסביבות השעה 22:45 הייתי עם חברה שלי בגינה ליד הבית (בפרס נובל בראשון לציון) ופתאום נשמע בוווווווווווווווווווווווווווווום, בהתחלה הייתי בשוק ולקח לי כמה שניות עד שחזרתי לעצמי, אך אחרי רגע זזתי לכיון מקום הרעש, כעבור עוד שניה ראיתי המון משטרות ומכבי אש מגיעים לאזור.

אחרי בערך 2 דקות כבר היה ברור לי מה קרה, מסתבר שמישהו שם מטען חבלה בתא המטען של אחת המכוניות שחנתה ברחוב לידי...

למזלי הייתי רק רחוב ליד אבל רק מהמחשבה שיכלתי להיות יותר קרוב...

נ.ב. לא היו נפגעים חוץ מהאוטו סובארו אימפרזה גרנד ליאנה לבנה, יהיה זיכרה ברוך

המשטרה אומרים שמדובר ברקע פלילי

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

כל עוד לא חיפשו אותך אין לך מה לדאוג,גם ככה אין משהו רציני שאתה יכול לעשות בנידון,תתפלל שהמשטרה "תנסה" לפענח את הפיצוץ,להסתגר בבית זה לא ריאלי.

רק אני מציע לאלה שגרים ברחוב של זה שהזמין את החיסול לדאוג,כי התגובה לצערי כנראה תבוא.:?

פורסם

אה!!! גם אני שמעתי את הפיצוץ חזק מאוד, ואני גר בקרית-גנים.

זה כבר עניין שבשגרה כל הפיצוצי עבריינים האלו במערב ראשון,

בקצב הזה בסוף לא ישאר מניין בבית כנסת :roll:

No worries 8)

פורסם
אה!!! גם אני שמעתי את הפיצוץ חזק מאוד, ואני גר בקרית-גנים.

זה כבר עניין שבשגרה כל הפיצוצי עבריינים האלו במערב ראשון,

בקצב הזה בסוף לא ישאר מניין בבית כנסת :roll:

זה מה שאמרת לי אתמול ב-Live

עבריינים בלאט :lol:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

פאף,

הייתי בטוח ששמעתי איזה פיצוץ אתמול, אבל תיארתי לעצמי שבטח סתם דמיינתי משהו.

אגב צחי, גם אני מקרית גנים, אולי אנחנו גרים באותו הבניין אפילו :-P

פורסם
אני במקור מבת-ים אני חושב אולי לחזור לשם, יותר בטוח שם, מקסימום דקירה אף אחד לא חושב על פיצוצים
נסעתי בבת ים עם ידידה שלי שהייתה טיפה שיכורה לפני שבוע. היא נכנסה לסרט שהולכים לדקור אותה. היה מאוד מאוד משעשע להגיד לה כל פעם "תיראי! איש עם סכין" ולראות אותה נדבקת לתקרה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...