Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת ציור על רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לצייר משהו מגניב על האוטו (איביזה טורבו צהובה). משהו שיבטא את הספורטיביות של הרכב, אבל בטעם...

הציור נעשה על ידי אומן- אל דאגה...

אני פשוט צריכה לבחור ציור מתאים, וממש מתקשה בכך.

אחת האופציות, היא לצייר להבות (בצבעים של כתום, אדום וכו') על הצדדים, וקצת שמטפסות על המכסה מנוע מלמטה...

משהו בסגנון מהיר ועצבני...אם אתם זוכרים מכוניות מהסרט.

אני לא בקטע של ציור ממש (דמות, או חיה כלשהי), לדעתי זה לא כל כך מתאים לרכב.

הצייר הציע טרייבלים כאלה...אבל אני לא כל כך אוהבת (אוהבת את הלהבות יותר)

למישהו יש רעיון יותר מקורי???

כל הצעה תתקבל בברכה.

(מלבד כאלה שיש להם מה להגיד על אנשים שצובעים את הרכב שלהם ומציירים עליו, ואז- על הצביעה עצמה כבר החלטתי...תחסכו ממני בבקשה)

תודה!

פורסם

לדעתי אם האוטו צהוב אז לא ממש יתאימו לו להבות כתומות...

בכל מקרה את צריכה לראות מה יראה יפה לדעתך ולא מה אנשים יגידו כי את תצטרכי לחיות עם האוטו יום יום.

(ובכלל זה נראה לי מיותר,צהוב זה מספיק יפה)

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

זו רק איביזה, לא קרקס. אם כבר אבל, הייתי ממליץ על דרקון ענק עם הצללות שמתפרש לכל אורך הרכב עם רקע ועננים קודרים, כמו שיש לי על כל הרגל. אם את רוצה תמונה - שלחי ה"פ.

ליאור

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

כידוע האיביזה כיכבה כמה שנים במרוצי הראלי

יהיה מעניין לראות אחת עם הציורים של ההיא מהראלי

בהצלחה ,ותראי תמונות של לפני ואחרי

להלן תמונה :

raffle.jpg

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

מישחק מחשב על מכוניות

need for speed underground\2

גוגל מוצף בתמונות שאת יכולה ליבחור רק לירושם את השם שלך

אז תיבחרי נושא שאת אוהבת

ותירשמי אותו בגוגל, לינק לגוגל ניראה לי אני לא צריך להביא לך

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

לפי דעתי אם כבר להבות אז בצבע לבן,הם ישתלבו טוב עם הצהוב ולא יאפילו עליו כמו למשל שחורות.

(למרות שאני נגד "תוספות" ,לפי דעתי אין כמו המקור ,באותה צורה כמו שבא מכור מחצבתו)

פורסם

אני גם נגד הרעיון ,אין לי ולו קישקוש אחד על האוטו אפילו את השמור מרחק מאחורה העפתי(כאילו שמישהו קורא את זה)

היופי הוא להיות כמה שיותר סולידי

אבל אפשר להשתעשע עם כמה מדבקות פה ושם ,ציור זה כבר מרחיק לכת לטעמי

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

תעשה חיפוש באנטרנט לכל מיני ציורי מכוניות מדהימות ותעשה את זה.

כל הלהובת, דרקונים, מדבקות סטייל מהיר ועצבני בירוק זרחני פשוט נמאס ונדוש!!!!

פורסם

נסי את זה

וברצינות... פעם עשו כתבה בהגה (עיתון בבעלות מוטו) על מישהו שעושה ציורים על רכבים...

את יכול להתקשר ולשאול עליו...

אני בטוח שאם הם עשו עליו כתבה הוא שווה משהו (או שהוא קרוב מישפחה של מישהו שם, ואז לא תהייה בעיה לאתר אותו :wink: )

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...