Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגיל היה אחלה מפגש, אחלה אנשים, מקווים להפוך את זה להרגל

אני מתנצל שהלכתי פתאום , הלכתי להביא לאור דיסק, אבל שאני חוזר, אין כלום :shock: כאילו השעה

3 איך התבאסתי :? עד עכשיו אני בבאסה (מבואס)

טוב חברה אני מתנצל שלפחות לא אמרתי שלום אבל ממש רציתי לבוא ולא יכלתי

תמונות בהמשך

נ.ב , נסעתם בשיירה והרסת את כל זרם התנועה? :roflmao:

Suzuki Jimny

פורסם

אז הנה אני בבית :)

הפעם היה ממש כיף, באמת כיף. אני מאוד מקווה למפגש נוסף, אחלה של חברה מגיעים באמת נחמד לדבר עם כולם.

השיירה הייתה כיפית, ואור אם לא שמת לב היינו תמיד מאחוריכם... אל תשכח שכל היופי זה לנסוע בשיירה.. ולא להפרד כל הזמן.

בכל זאת היה ממש אחלה, מאוד נהנתי.

יקח לי קצת זמן להעלות את התמונות כי צריך לערוך הכל, אבל בסוף יהיו :)

גדעון.

נ.ב. איתי, הדלת שלך עדיין גדולה כמו טקסס :lol:

נ.ב. #2 הנה גם יצאה לי תמונה חמודה לסימלון.

!AWDSOME

פורסם

הפעם הגעתי למפגש ברשל"צ, קודם כל אני חייב לומר שהיה ממש ממש כיף והיה פצצה ופראייר מי שלא הגיע!

הסביבה שם מדהימה! נוף של חולות מדהים ביופיו! נדהמתי לראות את כל האופנועים שנסעו בשיירות ואת הגי'פים והג'יפונים העירוניים מטפסים בחולות ראשון לציון.

היה ממש כיף לראות את כל החברים שהגיעו, להפגש עם מי שמדברים דרך המחשב - פנים מול פנים זה תמיד מסקרן.

השיירה לר"ג הייתה דווקא מאוד סבבה! ברק שלא תאבד שוב את הדרך :-P

איתי היה אחלה סיבוב באוטו :-D בקרוב אצלי פונטו\איביזה :wink:

בקיצור היה בן זונה ומקווה להגיע שוב בשבוע הבא.

שבת שלום,

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

כן בהחלט היה נחמד, האמת שהיה לי קצת תחושה של פיספוס כשנסעתי לראשון ולא לר"ג אבל אחרי שביקרנו שם וראיתי את כמות האנשים חשבתי לעצמי שטוב שהלכתי למפגש בראשון היה הרבה יותר נעים ונחמד.

אור, זה לא רייסים, זה גם לא ממש שיירה... אבל זה לא רייסים.

ד"א תאשימו את מי שאמר שאני מוביל ! :twisted:

גדעון, לא אמרתי לך את זה במפגש, אולי הדלת שלי גדולה כמו טקסס (אחלה דג...) אבל לפחות אני לא על אוטומט... :roll:

יוסי, בהצלחה בחיפושים, אני מקווה שבקרוב אצלך.

יאללה, תעלו תמונות !

סופ"ש נעים,

איתי.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

היה מעולה נחמד מאוד הרבה תמונות צולמו..

אבל השיירה... אך תאמינו לי אתם לא יודעים לעשות שיירה כמו שצריך....

כל אחד נוסע איך שבא לו.... במקום בצורה מסודרת.. ועוד לא סתם דרך.. עושים עיקוף של איזה 15ק"מ על סתם..... לא יודע ... אתם מוזרים... אני עוד יותר טיפש.. נסעתי אחרכם כמו מטומטם... במקום בדרך המהירה יותר....

ולא עוד... אני נוסע ברגוע ואתם נוסעים קצת יותר מהר ועוד אני לא מכיר את הדרך !??!@?$#!#@$ כלבים@! פעם הבאה תמתינו לי !!! אני לא צריך לחפש אותכם במקום לנהוג.

טוב בקיצור היה מעולה שבוע הבאה אני מקווה יהיה יותר טוב ! P=

ערב טוב.

ברק.ג.

המשך יום נעים!

פורסם

כל אחד נוסע איך שבא לו.... במקום בצורה מסודרת.. ועוד לא סתם דרך.. עושים עיקוף של איזה 15ק"מ על סתם..... לא יודע ... אתם מוזרים... אני עוד יותר טיפש.. נסעתי אחרכם כמו מטומטם... במקום בדרך המהירה יותר....

ולא עוד... אני נוסע ברגוע ואתם נוסעים קצת יותר מהר ועוד אני לא מכיר את הדרך !??!@?$#!#@$ כלבים@! פעם הבאה תמתינו לי !!! אני לא צריך לחפש אותכם במקום לנהוג.

חבר'ה , מיהרתם כ"כ שלא שמתם לב שאנחנו נשארו מאחורה

למזלו של ברק :wink: , אנחנו מכירים את הדרך ומזל שנשארו צמודים.

(ונעזוב את הקטע שנסענו בדרך הכי ארוכה ומטופשת שיש)

חוץ מזה , היה מפגש מעולה!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני רוצה לנצל את הבמה הזאת כדיי לפנות לכל חברי הפורום שצופים בשרשור מהאזור ולומר לכם - תבואו!

אחרי שבוע של לימודים מסיביים וצילום של סרט לבגרות, מפגש כזה קצת השכיח לי את הדאגות !

שוב אני אומר נהנתי לראות את השיירות של האופנועים והג'יפים באזור. מראה שיש אנשים יודעים לעשות חיים!

נמאס כל שבוע לנסוע לר"ג אותה קונטרה ולחזור, המפגש בראשון קצת מגוון את האווירה.

שבת שלום. אני מחכה לתמונות :)

יוסי.

פורסם
חבר'ה , מיהרתם כ"כ שלא שמתם לב שאנחנו נשארו מאחורה

למזלו של ברק :wink: , אנחנו מכירים את הדרך ומזל שנשארו צמודים.

(ונעזוב את הקטע שנסענו בדרך הכי ארוכה ומטופשת שיש)

חוץ מזה , היה מפגש מעולה!

1) את רוב הדרך אני יודע.. רק ברחוב זבוטנסקי (כתבתי נכון?) אני לא בטוח באיזה פניה אני צריך ...

2) באמת היה דרך מטופשת .. במקום אילון... בושה.. לא מכירים את הארץ היפה שלנו !

המשך יום נעים!

פורסם

TTV6 (יותם) מוסר שהוא נהנה מאוד ושמח לפגוש את החבר'ה

והוא מוסר תודה מיוחדת לאיתי (DaMN).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

למה שלא תעשו שרשור אחד מעתה ועד עולם, שכולו עוסק במפגש של ראשון.

עם כל הכבוד, ויש כבוד, כל פורום אוףטופיק הפך להיות מקדש למפגש המסעיר של ראשל"צ...

שימו לב כמה שרשורים יש בנושא...!

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
למה שלא תעשו שרשור אחד מעתה ועד עולם, שכולו עוסק במפגש של ראשון.

עם כל הכבוד, ויש כבוד, כל פורום אוףטופיק הפך להיות מקדש למפגש המסעיר של ראשל"צ...

שימו לב כמה שרשורים יש בנושא...!

אייל, אני חושב שאתה צודק, באמת כדאי לכתוב איזה משהו קבוע ולא כל פעם לפתוח שרשור חדש בנושא. תחשבו שכל שבוע נעשה מפגש, אז כל שבוע נמלא את כל הפורום בשרשורים חדשים כל פעם מחדש... :?

יום נעים לכולם,

גדעון.

!AWDSOME

פורסם
היה מעולה נחמד מאוד הרבה תמונות צולמו..

טוב בקיצור היה מעולה שבוע הבאה אני מקווה יהיה יותר טוב ! P=

ערב טוב.

ברק.ג.

דווקא הדרך הייתה דיי בסדר. הקטע הכי יפה בכל המפגש הזה היה השיירה, שכולנו טיילנו (פחות או יותר) בין ראשון לר"ג, אנשים שלא מכירים אחד השני הכי טוב (בעיקר מהפורום) יוזמים מפגש ובאמת יש הענות. אחד מנפלאות האינטרנט!

ד"א, כל הדרך לא הבנתי למה אני על 120 ואתם רק התרחקתם! :lol:

ברצינות, לא ככה צריכה להיות שיירה, אם היינו נשארים על 100 ונוסעים כולנו קרובים אחד לשני היה עדיף מאשר לשחק חתול ועכבר (אור ואיתי).

נדהמתי כשכולנו היינו ממש אחד ליד השני ברמזור בדרך לר"ג, חשבתי כמה דקות לפני זה שבכלל התפצלנו! פתאום אני רואה ב3 זוגות של מכוניות עומדות ברמזור :-P (חברי הפורום, תראו את זה כבר בתמונות בקרוב).

אני חושב שעכשיו, אחרי כ"כ הרבה דיבורים, הדובדבן שעל הקצפת יהיה תמונות מהמפגש.

יוסי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...