Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי על עמוד אחד איזה 3 הצעות של סמלים למכירה והשאלה הנשאלת היא:מאיפה יש להם סמלים ולמה להם למכור אותם .לא נראה לי שיש הרבה סיבות חוץ ממה שמתבקש(אני לא מאשים אף אחד חס וחלילה ) או שפתאום כולם החליטו להחליק(shave off) את המכוניות שלהם.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אם מישהו השיג את הסמל בצורה חוקית לא נראה לי שיש בעיה עם המכירה שלו, לא כל אדם יהיה שמח לתת סמל בחינם.

אם הם השיגו אותם בצורה לא חוקית אפשר לראות את זה על הסמל ולא נראה לי שאדם שגנבו לו את הסמל יקנה ממישהו שגנב, בכל מקרה כדאי שמי שמוכר יגיד מאיפה הוא השיג את הסמל כדי שלא יהיה חשש לגניבה.

אם כולם יתחילו לקנות סמלים בכסף אז הרבה אנשים יתחילו לגנוב סמלים כדי לעמוד בביקוש, הפואנטה לא לקנות סמלים מאנשים רגילים גם אם זה יותר זול.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

אני יודע שזה נשמע מפוקפק , אבל יכול להיות שאותם אנשים קנו את הסמלים האלה ולווא דווקא גנבו אותם.

בכל אופן שאתם קונים סמל תבדקו אם מאחורה אין סימנים של לחץ או משהו.

ניסן אלמרה 01' 1800

פורסם

תודה על ההפנייה.

לכאורה אין פה שום מעבר על חוקי הפורום או אתיקה כללית, מן הסתם אם מישהו מהמשתמשים בא לקנות סמל ומגלה שהוא לא בדיוק חדש (כמו שההודעות מציינות) ומעלה חשש שהסמל גנוב, נשמח לקבל ה"פ ולטפל בנושא, רוב הסיכויים שהמשתמש שניסה למכור ציוד גנוב יוגלה לסיביר לפרק זמן בלתי מוגבל.

ותזכרו - אדם חף מפשע עד שהוכחה אשמתו, אם מישהו קנה סמל ובסופו של דבר לא היה צריך אותו והחליט למכור זה די לא נעים להיות מואשם בגניבה.

מוטי.

פורסם

מוטי ,לא היית בארץ הרבה זמן כנראה, שכחת שאנחנו בארץ הנוכלים והקומבינות האולטימטיבית

אני לא בא להאשים אף אחד פה, אבל לפרסם מודעות על מכירת סמלים לרכב ,לא נשמע טוב בכלל

אני אישית הייתי מתבייש לפרסם מודעה כזאת ,ויש לי כמה סמלים שלקחתי ממגרשי פירוק

אני לא יעז למכור אותם לאף אחד

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

כן, הרבה מאוד אנשים קונים סמלים של מכוניות בשביל היופי.

מבחינה הסתברותית, מה לדעתך הסיכוי ששלושת האנשים שפירסמו סמלים למכירה היום בבוקר,

רכשו אותם?

ומה הסיכוי שאנשים ירכשו סמלים שעולים סביב ה200 ש"ח סתם בשביל הכיף?

ובקשר למסירת סמלים, בכל פעם שגנבו לי סמל (והיו הרבה מאוד פעמים כאלה),

מצאתי חבר פורום שהיה לו סמל כמו שאני צריך (רכב מושבת, קומבינות במוסך וכו')

שתמיד שמח לתת אותו ללא תשלום, אז נא לא לפקפק בטוב ליבם של חברי הפורום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לי יש גם מספר סמלים, כולם ממכוניות שהיו לנו.

יש לי של דיהוו רייסר, כי עשיתי בזמנו החלקה.

יש לי של מאזדה כי החליפו ברכב את כל הגריל, עקב פגיעה ברכב.

יש לי של פולסוואגן שקיבלתי מחבר.

ויש לי של פורד.

ושל BMW

אף אחד לא גנוב, אני יודע בדיוק מאיפה המקור שלהם.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
לי יש גם מספר סמלים, כולם ממכוניות שהיו לנו.

יש לי של דיהוו רייסר, כי עשיתי בזמנו החלקה.

יש לי של מאזדה כי החליפו ברכב את כל הגריל, עקב פגיעה ברכב.

יש לי של פולסוואגן שקיבלתי מחבר.

ויש לי של פורד.

ושל BMW

אף אחד לא גנוב, אני יודע בדיוק מאיפה המקור שלהם.

אתה מוכר??

אני צריך קידמי למאזדה לאנטיס 2003

(זה הסמל הגדול).

ירון מאיר

פורסם

אן אני חושב שצריך לעשות איזשהו חוק בפורום שכל מוכר סמל יפרט בדיוק את המקור שלו וצילום מאחור אם יש לראות שהוא לא הוצא בלחץ (אלא אם כן זה היה רכב שלו ואז זה בעיה..)

העובר על החוק יועף מהפורום.

מתאים?

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

תקראו טוב טוב את החתימה שלי (כי מישהו אמר לי להקטיון את זה לגודל לא קריא במיוחד

:-P )

ותבינו איך אני מוכן ליתרום לקהילתינו....

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אתה מוכר??

אני צריך קידמי למאזדה לאנטיס 2003

(זה הסמל הגדול).

ירון מאיר

לא מוכר.

מוסר...

בוא קח ירון.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...