Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוסים על הכביש... וגם כמה צפונים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי היום בכביש מספר 25 מב"ש, ועברתי דרך חוצות להב ופתאום אני קולט סוס קטן בצד השני של הכביש מתחיל לעבור את הכביש... בדקתי במראה וראיתי שהוא חוצה את הכביש לבד, בלי השגחה... החלטתי לשם שינוי להיות אזרח טוב ואחרי כמה דקות עצרתי בצד (אחרי שעברתי איזה רמזור) והתקשרתי למשטרה לדווח להם (בכל זאת רכב שפוגע בסוס, עלול להסתיים לא טוב)... זאת שענתה שאלה מה הבעיה, בהתחלה נדמה לי היא לא האמינה, אבל אחרי זה שאלה את השם שלי, את מספר הפלאפון, הודתה לי ואמרה שהם יבדקו את זה...

עכשיו השאלה שלי היא נגיד והם לא מצאו את הסוס, האם יהיו לי בעיות על קריאת שווא או משהו? עברו כבר איזה 10 שעות והם עדיין לא התקשרו, אבל לכו תדעו...

ועוד תצפית מעניינת... בהמשך הדרך לדימונה נסעתי בערך 110 ואחרי כמה דקות נסיעה עקפה אותי שיירה של 3 מכוניות: רכב שמזכיר קצת את הביואק רנדוו (לא הצלחתי לזהות אותו), מיצובישי כריזמה ופורד מונדיאו... כולם רכבי חברה... החלטתי להצטרף אליהם ולנסוע אחריהם...

אישית הייתי מצפה שאנשים שנוהגים באיילון או בכבישים עמוסים אחרים לגלות יותר בטחון בנהיגה... כל הדרך הם האטו ל90 ואז שוב האיצו ל120, היה ממש משעשע לראות אותם עוברים מנתיב לנתיב אחד אחרי השני... ברמזור ליד דימונה נפרדנו, הם פנו ימינה לתחנת הדלק (אחרי ששניים מהם דווקא תפסו את השמאלי אבל המוביל החליט לקחת ימינה אז הם חתכו אחריו) ואני פניתי שמאלה לעיר הכיכרות...

פורסם

פשש מעניין בב"ש.

אצלנו בצפון ליד שפרעם וכל הכפרים הערביים האלו אז החליטו כמה ילדים שהמקום לרכב על סוס זה רק על כביש מהיר. כמעת הורדתי אחד. מזל שלא חבל על האוטו.

פורסם
פשש מעניין בב"ש.

אצלנו בצפון ליד שפרעם וכל הכפרים הערביים האלו אז החליטו כמה ילדים שהמקום לרכב על סוס זה רק על כביש מהיר. כמעת הורדתי אחד. מזל שלא חבל על האוטו.

בטח מעניין... ואם בדברים מעניינים עסקינן...

היום בביקורי בב"ש ראיתי נהג מונית ששניה לפני שהאור מתחלף לאדום נזכר לסוע (שניה אחרי שהוא זז האור הפך לאדום) ועוד נהג סימטריילר שהגיע לכניסה לצומת כשהאור כבר היה צהוב אך זה לא הפריע לו להמשיך בנסיעתו (הוא נסע בערך על 20 ולקח לו די הרבה זמן לעבור את הצומת)

פורסם

עכשיו השאלה שלי היא נגיד והם לא מצאו את הסוס, האם יהיו לי בעיות על קריאת שווא או משהו? עברו כבר איזה 10 שעות והם עדיין לא התקשרו, אבל לכו תדעו...

אין לך ממה לחשוש, פרטים אישיים לוקחים מכל אדם אשר מדווח למשטרה על אירוע חריג, גם אם הגיע שוטר למקום הוא ממלא דו"ח על הביקור במקום , במידה ולא מצא דבר הוא מציין זאת בדו"ח וזהוא "האירוע" מבחינתו הסתיים והוא עובר לקריאה הבאה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...