Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במציאת אתר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כמה ימים שיש לי בבית ערכה להכנת סושי, הבעיה היא שאין לי מושג איך מגלגלים את הדבר הזה, שאלתי בפורום של אוכל ולא ענו לי. מישהו פה מכיר אתר עם סרטון שמדגים איך לגלגל את הסושי הזה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כמו שמגלגלים סיגריות....

בגדול, חשוב לעשות את האורז לפני הכל, ובזמן שהוא מיתבשל לחתוך את הירקות וכל השאר...

חשוב להישתמש באורז סושי או להיסתפק באורז רוזוטו.

לא לערבב אחרי הרתיחה ואחרי שמכבים את האש לכסות סופית ולחכות 10 דקות...

אחרי זה לערבב חצי כף חומץ אורז + כפית סוכר וחצי כפית מלח ולערבב את זה לתוך האורז.

את האורז מורחים על האצה כשהוא קר או פושר...

הכי קל זה להשתמש בכף ולמרוח את זה עם הגב שלה.

את האצה אתה "מדביק" בסוף עם טיפה מים (לטבול את היד במים ולנגב בוליים של האצה...)

להרטיב את הסכין לפני שאתה חותך את הסושי אחרת זה ידבק לסכין, ולא להשתמש בסכין עם שיניים אלא חלקה...

בהצלחה!!!

גילי

אגב, אם אתה אוהב סושי יש אחלה ספר... אני יגיע הביתה ויראה איך קוראים לו (אם זה מעניין אותך)

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תודה על העזרה, חיפשתי עוד קצת ומצאתי תמונות שמראות בצעדים איך לגלגל, בעניין הסיגריות, בחיים לא עישנתי לא גילגלתי לא הזרקתי ולא שום דבר שקשור לזה. מה שחסר לי זה החומץ אורז הזה, הבעיה היא שבמגה המחיר כמעט כפול מבחנות אחרת שאני מכיר ועד יום שני היא סגורה.

in the face

with a chair

פורסם
מה זה משנה בין כה וכה ,בבטן זה מתערבב:roflmao::screwy: ירון מאיר

אתה תמשיך לאכול עוף בידיים ואני עם סכין ומזלג.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...