Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל יפתח היום בשעה 20:00 עם הצפירה.

ארני רוצה להביע את צערי בפני כל המשפחות השכולות אשר איבדו את יקיריהם, אבות, בנים, חברים.

(מופנה בשלון זכר, אך כמובן מיועד גם לחילות אשר לא איתנו עוד)

אם אתם ממשפחה שכולה, או שמכירים ותרצו לספר על אותו אדם ולשים תמונה אתם מוזמנים.

יהיה זכר כל חיילי מערכות ישראל בכל השנים של מדינת ברוך לעד. :bigcry:

כפיר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אבא שלי וסבא שלי נפלו במערכות ישראל.

מי שרוצה לקרוא עליהם יוכל היכנס לקישורים הבאים:

אבא שלי:

http://www.izkor.gov.il/izkor86.asp?t=46531

סבא שלי:

http://www.izkor.gov.il/izkor86.asp?t=8281

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

"יהי זכרם ברוך" זה לא רק מילים. בזכותם יש לנו מדינה, ואלמלא הלכו, סיכנו, ואיבדו את חייהם, לא היינו כאן היום.

נתמזל מזלי ולא איבדתי במלחמות אף קרוב משפחה. מבין חברי, אחד נפל - סגן אייל צור ז"ל, איתו עשיתי כברת דרך משותפת בסדיר. לעיתים אני חושב עליו. היינו ארבעה חברים בלב ובנפש: אייל, נדב, איתן, ואני. התגייסנו ב 1979 ושירתנו יחד בתותחנים: מחנה גדי בבקעה, ביר לחפן בסיני, שבטה, מחנה מעיין ברוך, ולבנון. אייל נהרג בלבנון חודשיים לפני תחילת המלחמה, כשהג'פ"ס שלו עלה על מוקש. הייתי בבסיס כשהגיעה הידיעה ואני זוכר עד היום את פניה הבוכיות של פקידת הלשכה שסיפרה לי, את הלוויה, את הוריו ואחותו. לאורך השנים הייתי בכמה אזכרות שלו. ביום השנה העשרים היתה אזכרה גדולה במיוחד. אני המשכתי בחיי, אבל משפחתו נותרה עם השכול.

נדב ואני חברים קרובים עד היום. עם איתן ניתק הקשר. למדנו, התחתנו, הולדנו ילדים ופיתחנו קריירות, ורק אייל נשאר ילד בן פחות מ 21. יהי זכרו ברוך.

נמרוד

פורסם

גיבורים כל אחד ואחד מהם, אנשים שמסרו את נפשם בשביל לשמור על מדינת ישראל ואזרחיה.

מי יתן ומשפחות הנופלים לא ידעו עוד צער.

בכל פעם שאני חושב, על הצבא, על ה3 שנים שאני אמור לבלות שם, והאם זה בכלל "משתלם" לי ללכת לצבא במקום ללכת לעבוד ולהרוויח כסף, אני חושב על אותם אנשים שלחמו במלחמות ישראל, על אותם אנשים שחזרו מהמלחמה ועל אותם אנשים שלא חזרו, על האנשים שבזכותם בכלל יש לנו מדינה ואני כאן כמוכם יושב מול המחשב וכותב את מילותיי האלה, ולו רק בשבילם כדאי ללכת ולהתגייס לצבא, לשרת את המדינה, ולהלחם למענה ולמען היושבים בה בשעת הצורך. כדיי לשמור על חלומם, מדינת ישראל.

ביום הזכרון אנחנו זוכרים את את אלה שנפלו במלחמות, בהפרש של כמה שעות אנו חוגגים את עצמאות ישראל, כדי שתמיד נזכור שהעצמאות לא באה בקלות ולא בחינם. איבדנו הרבה אנשים אמיצים שיצאו להגן על המולדת.

יום הזכרון לזכר חללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה.

יהי זכרם ברוך.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

il.gif

לזכר סמ"ר נתנאל חבשוש, חבר מהמחלקה, ישן מיטה לידי, לחם בכפר דרום בעזה, ונהרג בפיגוע בירושלים כאשר היה בחופשה מהצבא.

אחד האנשים המוזרים ביותר שהכרתי, אבל גם בין האהובים ביותר עליי.

תמיד אמר לי בקול בס, מחקה אותי, "שטיינר, אתה האשכנזי האהוב עליי." :cry:

יהי זיכרו ברוך.

il.gif

לזכר לירון סיבוני, שלמדה עימי בכיתה, שנפגעה בפיגוע בצריפין ובמשך חצי שנה הייתה תלויה בין החיים למוות, מחוסרת הכרה.

עד שלבסוף כנראה נכנעה למוות.

יהי זיכרה ברוך.

il.gif

לזכר רס"ן חגי ביבי, שהיה מ"פ רובאית צבר שנפל בקרב עם מחבלים.

יהי זיכרו ברוך.

il.gif

לזכר סרן לאונרדו וסרמן, שהיה הסמ"פ של חגי ביבי ז"ל ונפל עימו באותו היום.

לא הכרתי את שניהם אך את הוריו של לאונרדו היכרתי, שאלוהים יעזור להם.

יהי זיכרו ברוך.

il.gif

לזכר שאר החללים ונפגעי פעולות האיבה שאינני יודע את שמם, אך קדושים הם.

מי יתן ולא יתווספו שמות לרשימה הזאת.

יהי זיכרם ברוך.

אמן.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

לזכרו של סגן שחר שמעון ז"ל, חבר של אבי

לזכרו של רב"ט יובל הראל, גם הוא היה חבר של אבי

לזכרו של מפקדו של אבי, רס"ן גוני הרניק שנהרג בעת הסתערות על הבופור (בהסתערות זו אבי נפצע באורח בינוני אך החלים).

ולכול חיילי חטיבת 'גולני' שנהרגו בהסתערות על מוצב הבופור ובמבצע "שלום הגליל" שלא זכרתי את שמם.

יהי זכרם ברוך

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

• תוכן חדש...