Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל הכי, הכי הכי טוב:

אבסינט!

תגידו מה שתגידו, אבל הדבר הזה עם דיזה של 50 כ"ס לעניות דעתי יכול לחולל פלאים במנועי בנזין... :roflmao:

דלק מטוסים...

אבל רק בשביל העוויתות שהוא עושה שווה לשתות את זה.

כיף!

טוב אז בקשר לאבסינט הזה

אח שלי קנה לי ליום הולדת בקבוק כזה ואיך לא נשתה סיפתח לכבוד היום הולדת

מוזגים את האבסינט לכוסוט של שוט והופלה לגרון....

והזוועה שזה עשה בגרון וואי וואי חבל לכם על הזמן כאילו נהיה פצע בגרון

אחרי זה חבר בא אלי הסתכל על הבקבוק והפנה את צומת לבי אל ההזהרה שצריך למהול את המשקה...

דרך אגב מאז אני לא יכול להתקרב לאבסינט שאני מריח את זה אני מקבל בחילה, עשה לי טראומה המשקה הזה.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

מנהג גותי עתיק היה לקחת כפית סוכר , לשפוך עליה כמה טיפות אבסינט להדליק , לתת לסוכר להפוך לקרמל ולמזוג לתוך שוט של אבסינט ,זה ריכך את המכה :-)

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

דרך אגב מאז אני לא יכול להתקרב לאבסינט שאני מריח את זה אני מקבל בחילה, עשה לי טראומה המשקה הזה.

פעם אחרונה ששתיתי אבסינט היה באילת לפני חודשיים...

באקסייט, ביקשתי שוט אבסינט, ישר הורידו בקבוק בצע ירוק פלורסנט ומזגו לי.

אני, יחד עם חבר, שותה ראשון... טוב ישר מקפיץ לגרון, כרגיל הריר זורם, אבל הפעם משהו לא בסדר... זה יותר מדיי!

בקיצור, הגעתי למצב שאני מחזיק את יד ימין מתחת לפה בשביל לאסוף את הריר....(כי על שרירי הלסת כבר איבדתי שליטה מזמן...)

החבר ששתה אחרי, ראה את התגובה שלי(התרחקתי הצידה תוך הליכה מוזרה, התיישבתי באיזה פינה והדלקתי סיגריה). והחליט להמשיך בשתיה...

טוב, הוא לוקח את השוט, ושותה,

והנה בא הגרעפס אחרי האבסינט(כאילו שתית דלק סילוני), ואצלו קצת התפשל(כמו שמנפחים את הלחיים באוויר, רק אצלו זה היה בקיא)... נפגשנו בשירותים, אני מנסה להתאושש והוא שוטף את הפה(בלע את זה בחזרה).

פורסם
אבל הכי, הכי הכי טוב:

אבסינט!

תגידו מה שתגידו, אבל הדבר הזה עם דיזה של 50 כ"ס לעניות דעתי יכול לחולל פלאים במנועי בנזין... :roflmao:

דלק מטוסים...

אבל רק בשביל העוויתות שהוא עושה שווה לשתות את זה.

כיף!

שלד! מה אבסנט ומה נעליים, מאבסולוט אתה מפרפר (או שפספסתי משהו כשיצאת החוצה).

העיוותים נוצרים בפנים בגלל הטעם התרופתי להחליא, אבל להבדיל מתרופה רגילה זה דופק תראש כמו שצריך.

פורסם

סמואל....

תרגיע...

א. לא שתיתי וודקה ביום שבת...

ב. זה היה וויסקי.

ג. מאז התקרית המצערת באילת לא נגעתי בדבר הזה... אוקטן גבוה מדיי, אבל אולי בקרוב...

• תוכן חדש...