Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימייל משותף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פתחתי מייל חדש:

[email protected]

סיסמה: alik

לפה ילכו כל הסרטונים ושירים שגדולים מידי בשביל הפורום (לדעתי זה רעיון נחמד)...

וכל אחד שמעדכן פה שישלח הודעה באוף טופיק----->"עודכן אימייל-****"

כשהכוכביות מסלמלות את הנושא של ההודעה באימייל.

נתתי את הססמה בכדי שכל אחד יוכל לעדכן ולראות מה יש בו.

פורסם

אז אולי אני יעשה אחד חדש ואביא אותו רק למי שישלח לי הודעה לפרטי? וככה נוכל לצמצם את האנשים?

פורסם
אז אולי אני יעשה אחד חדש ואביא אותו רק למי שישלח לי הודעה לפרטי? וככה נוכל לצמצם את האנשים?
ואז המשועמם שירצה לדפוק לך את המייל החדש ישלח גם ה"פ, ואז תפתח עוד מייל ועוד הפעם תישלח אליך ה"פ תמימה, ואז ואז ואז...

בקיצור, הרעיון נחמד, אך אין תרופה למכה.

אפשרות אחרת היא להרים שרת FTP "פתוח" - אתה תשלוט בו ותנהל אותו, ואנשים מבחוץ יוכלו להעלות גם קבצים, אך לא "למיין" אותם...

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

אפשרי, ככה גם יהיה לך דף מעקב שלפיו תדע למי הייתה גישה אליו...

במקרה הצורך תוכל למסור אותו לשב"כ כדי שיאתרו את העבריין... :wink:

וברצינות, אין שכל... מה אפשר לעשות... כנראה שלמישהו היה משעמם והחליט שזה יהיה מצחיק לשנות את הסיסמא... אחרי זה מתפלאים על דברים כאלו ואחרים...

פורסם

כל הרעיון עם הדואר/FTP לא יעזור מכיוון שמהירות השליחה נורא איטית וכך גם מי שינסה להוריד מהFTP.

מי שרוצה שעלות סירטון שיפנה לרוני או לרחד המנהלים והם יכניסו את הקובץ לשרת הפורום וזהו

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

דבר חכם יותר יהיה , לקנות (5 דולר לחודש) WEB HOSTING משלך, שם יש בשקט 5 גיגה (לרוב) ותעבורה של לפחות 20 גיגה בחודש..

שזה דיי והותר לכל הפורום, ולשים שם יוזר אפטיפי שיש לו הרשאה רק להעלות ולהוריד, בלי למחוק, בלי לשנות שמות.

ככה זה יהיה גם מהיר, וגם טוב :)

פורסם

אתה בטוח ש20 גיגה תעבורה זה יספיק למספר האנשים שגולשים פה כל יום?

תשאל את בעלים של האתר הזה כמה גיגה תעבורה בחודש ותערך בהתאם...

• תוכן חדש...