Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בתור אחד שחי את המערכת הצבאית ואת מפקדיה, ומתעניין כל הזמן באופן שוטף במערך הבטחון המדיני רציתי לשמוע את תגובותיכם (חיילים,משוחררים,מילואימניקים, מביני עניין וכו') בסבב המינויים החדש והמעניין משהו.:snipersmi

סביר להניח שהויתקים יוכלו לשפוך מידע טוב על האלופים שאינם מוכרים לכולם.

(הכתבה המלאה ב-YNET)

אני רק יתחיל בכמה דגשים ודעות שלי:

-תא"ל אבי מזרחי שגר 3 בתים לידי -אותו אני מכיר אישית..(הייתי אמור גם להיות נהגו האישי)

הוא שימש כראש מטה מז"י ועכשיו הוא מקודם לאלוף אט"ל.

אחד המינויים (לדעתי) המוצלחים והטובים בסבב.

מדובר באדם אמין, ישר, סמכותי,דואג לפקודיו ובעל חשיבה בטחונית ופיקודית מבריקה!!!

תושבי זכרון-יעקב גאים באלוף מזרחי- יישר כוח והמון הצלחה!! :beerchug:

:smilecolr

(מה גם שבתור חייל של אט"ל אני מאושר עוד יותר.. אני רואה תנאי השירות, הטובים יותר, שמצפים לי בשירות עכשיו)

אודי אדם- ראש אט"ל היוצא, מה אגיד לכם?!, איש צבא בלשון המעטה, אולי אפילו בהגזמה יתרה.

אני אישית לא אהבתי את החוקים הטיפשיים שהוא שירש באט"ל, וכמוני סבלו מהרעיונות שלו רבים אחרים.:loco::screwy:

אסיים בזה, שבאופן אישי, אני מאוד שמח שהוא עזב את התפקיד.:twisted:

ועכשיו אליכם, תביעו דעתכם (המינוי המוזר של ידלין),שחיתות בחי"א האויר כבר אמרו?!? חבר מביא חבר?(אריק שרון-גלנט, מופז-חלוץ, חלוץ-ידלין)

תנו קצת מנסיונכם והכירותיכם בצבא על שאר האלופים ובעל"ת שישפיעו בשנים הקרובות על ביטחון המדינה.

אמיר.

פורסם

אנשי ח"א משתלטים על המטכ"ל. :twisted:

סוף סוף אנשים עם קצת שכל...

אני בעד!

וכמובן די עצוב שדן הראל (אלוף פד"ם) עוזב כנראה. אהבתי את האישיות שלו. איש צבא למופת!

172

פורסם

תגיד לי, אתה רציני?

אתה חושב שאבי מזרחי ואודי אדם לא קודמו בשיטת חבר מביא חבר?

למה? כי אתה מכיר אותם ואת פועלם, ולדעתך הם רציניים יותר?

יש כמה קצינים ראויים באמת, אבל באופן כללי מדובר בסל רקוב.

זה שאתה מכיר אלוף כזה או אחר, או אפילו היית אמור להיות הנהג האישי שלו (כבוד עצבני ביותר) זה לא אומר כלום על אופי הקידום שלו...

ומי בכלל אמר שידלין קצין לא ראוי, כמו שאתה מנסה להציג את זה

תרשה לי לגחך!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אני דווקא די נגד, לא נראה לי בריא שצה"ל יונהג ע"י אנשי חי"א שגם ככה זוכה לפריבלגיות מוגזמות (לטעמי), זה יכניס עוד מהתקציב של צה"ל לחי"א ויגרום (שוב לדעתי לפחות) לכדי הזנחה (גם אם מועטה) בחילות היבשה, בין אם זה חי"ר, חש"נ, תותחנים או הנדסה קרבית.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

תפסיק להתנפח, ותסנן מילים לפני שאתה מראה לכולם שאתה מדבר שטויות.(ומערבב לי מילים)

-בתפקידים האלה ידוע (לצערי, במדיניות שלנו) שתמיד מישהו מושך מלמעלה, שמעת אותי אומר שאבי מזרחי לא הגיע בדרך הזאת?? לא!! אז שתוק!

דברי הכבוד שחלקתי לו, אם היית שם-לב, דיברו על אישיותו!!! ולא על הדרך שבה הגיע למעמדו.

לגבי ילדין לא אמרתי מהומה- ההיפך, ביקשתי את תגובותיהם של אנשים שאולי מכירים/שירתו תחתיו ויכולים להביא דעה.

מי שצייר את התמיהה הזאת שנספח צה"ל בוושינגטון קופץ פתאום לתפיד כזה מרכזי זה YNET, שהדגישו את הקשר בין חי"א לחלוץ ולילדין...(צבא חי"א האויר כפי שכבר כינו לפני)

אני לא מנסה להציג כלום מהסיבה הפשוטה שאני לא לא יודע- חבל שאתה לא עושה ככה.

לגבי שאר הדברים שרשמת- קפוץ לי (אתה יודע למה התכוונתי)

חבל שבכל דיון קופץ אחד עם אצבעות מאשימות.

הרשה לי לגחך..

פורסם

קראתי איפשהו שאם ברצונך בקריירה צבאית כקצין אז עליך להיות פקוד של קצין בכיר ממך, אבל שימשוך אותך למעלה, כי מפקד גרוע יכול בהחלט לשים סוף לשאיפות.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

לגבי ילדין לא אמרתי מהומה- ההיפך, ביקשתי את תגובותיהם של אנשים שאולי מכירים/שירתו תחתיו ויכולים להביא דעה.

מעניין, אני דווקא קראתי שהכתרת את המינוי כשחיתות חיל-אווירית.

.אני בספק אם מישהו מאנשי הפורום באמת מכיר מספיק את המעורבים כדי לספק איזושהיא התייחסות רצינית. ולא, אני לא חושב שמגורים בשכנות לאחר מהם מספיקים כדי להיחשב לבר סמכה.

אודי אדם נשמע לי מכל מה שקראתי עליו כאיש רציני. אחד שלא מעגל פינות. הוא גם בן של אחד הקצינים המבריקים ביותר בתולדות צה"ל, האלוף קותי אדם ז"ל, שנהרג במלחמת לבנון. הוא היה אז בהמתנה בין סיום תפקידו כסגן הרמטכ"ל למינויו המתוכנן כראש המוסד.

את ידלין פגשתי פעם כשהיה מפקד בסיס חצרים. הוא ישב בלשכה קטנטנה, הושיב לידו בראש השולחן את אחד מפקודיו והפגין חמימות וענייניות. הוא היה הפוך מדימוי הטייס השחצן.

החשיבה לפיה מינוי קצין חיל-אוויר לראש אמ"ן היא הצנחה היא חשיבה שמנותקת מהצורה בה מתנהל ומופעל כיום הצבא. המעורבות של החיל כיום בלחימה היבשתית, ובעיקר באינתיפאדה, היא חסרת תקדים לעומת העבר. בסיכולים, בעבודת המודיעין ובמה לא. חיל האוויר הוא עדיין ידידותי, אבל הוא כבר ממש לא צבא זר, בפרפרזה על משפט מפורסם של דן שומרון. חוץ מזה, רבים מראש אמ"ן לא היו קודם אנשי מודיעין (ברק שחק באים לי לראש עכשיו). ידלין לפחות היה ראש להק מודיעין בח"א.

בקיצור, חוץ מהפגנת דעה קדומה, אני לא יודע מה אתה רוצה מהאיש. האמת, אני גם לא יודע מה מקומו של הדיון הזה בפורום רכב, אבל הדברים שלך כל-כך הרגיזו אותי שהייתי חייב להגיב.

פורסם

עם כל הכבוד ליושבי הפורום, פרשנות צבאית וניתוחי מסלול קריירה של קצינים בואו נשאיר לפרשנים צבאיים.

נראה לי מיותר לחלוטין לנהל פה דיון מי גבר-גבר ומי מושחת על סמך שמועות ורינונים.

על אחת כמה וכמה כשפותח הדיון כבר הספיק לדרדר אותו להתלהמות ושפת רחוב במו ידיו.

בזאת נסתיימו שידורינו. תודה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...