אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,386 נושאים בפורום הזה
-
- 23 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום חברס , אז הנה הסיפור שלי לפניכים : ( ומראש אני אומר שאני לא מעוניין בעקיצות / שנינות יתר של המגיבים בתרד זה ) אני נער בן 16 , עולה לכיתה י"א הקטע הוא שאני לא 1.80 כמו כל החבר'ה אני 1.95 , ולא יודע אם בכלל היד עוד נטויה גם רוחבי לא קטן , אבל זה בשיפוצים וזה לא יהיה רלוונטי עד לקבלת הרשיון ( חצי שנה מעכשיו ) בזמן האחרון ( היות ואין לי רשיון ואני רק מפנטז עליו ) התחלתי להשוות את עצמי לאילו מכוניות אני נכנס ולאילו לא.. לכל המשפחתיות אני נכנס בכיף .. יש לנו סיוויק , ומלא פעמים נסעתי באוקטביה ( מונית / ניידת ) בלי קושי מיוחד .. וגם בסונטה החדשה , נכנס חלק הקטע שניסיתי להכנס לקרייזלר סיברינג פשוט נגעתי בתיקרה עם הראש .. אולי המושב היה יותר מי…
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://members.shaw.ca/nickkoo/ferraricrash/crash.jpg http://members.shaw.ca/nickkoo/ferraricrash/crash1.jpg http://members.shaw.ca/nickkoo/ferraricrash/crash2.jpg http://members.shaw.ca/nickkoo/ferraricrash/crash3.jpg
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 18 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
חברי ניסן כהן (שהוא לא מורשה לרשום כאן) היה הים לפני כמה ימים וראה את המחזה הבא: שני ערסים עומדים ליד הונדה סיויק. ערס 1: עחי עחי בוא בוא תיראה איזה עונדה. חבל לך על הזמן איזה עונדה. ערס 2: מה קרה לך? זה לא עונדה! זה סיויק!
הודעה אחרונה מאת gadik6, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אוי, כמה טוב שיש משפחה בארה"ב... אמא שלי קפצה לביקור והביאה איתה את הדבר הבא: PhoneConnector. אני מניח שרובכם לא שמעתם על הדבר הזה, כי התחכום מגיע לישראל בדיליי של בערך 5 שנים. בכל מקרה, מדובר על גאדג'ט קטן, כבל USB, שמתחבר למחשב מצד אחד, ולאינסטרומט קטן בצד שני(שתיכף תראו איך נראה). לדבר הזה יש תוכנה שמתקינים לפני החיבור, והיא יודעת להסתנכרן לתוך כל תוכנה שיש לה VOIP - כדוגמת SKYPE, MSN MSNGR, X-lite ושאר ירקות. הדבר הזה בעצם נותן לכם לדבר מטלפון אלחוטי דרך תוכנות המחשב. ולהלן התמונות(כדי שתבינו יותר טוב) התמונה הראשונה(בלי הטלפון האלחוטי): הפטנט עצמו - מצד אחד נכנס USB, ומצד שני יוצא קו טלפון. התמונה השניה - HANDSET של GE מחובר למכשיר המדובר. כאשר מתקשרי…
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי לכולם. אני רוצה לקנות מצלמה עם זום גדול בזמן הקרוב. ראיתי את הביקורות על המצלמה החדשה של קנון S2 עם זום כפול 12 ו5 מגה פיקסל ועוד..... כיוון שהיא לא מצלמה זולה סביב ה3500 רציתי לדעת לפני שאני קונה אם כדאי לקחת בחשבון מצלמות בקטגוריה שלה שיתנו תוצאות טובות יותר. קישור למצלמה http://www.dpreview.com/reviews/canons2is/ אשמח לשמוע מה אתם חושבים
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
פתחתי סקר שכזה מכיוון שאני ובכלל משפחתי מעוניינים להחליף מסלול ופלאפון . ובכלל זה מעניין ... איזה מסלולים יש היום שמוצגים לקהל הרחב ואיזו מסלולים מוצגים לאנשים מסויימים בקומבינות (ע"י סוכן) !!!! ויש הרבה מסלולים כאלו !!! נתחיל איתי : פלאפון motorola v-720 תשלום חודשי 75 , 12 יעדים חינם . וכל השאר 35 א'"ג .
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 3 תגובות
- 934 צפיות
היי... לאחרונה חשקתי בכמה מוצרים מ-eBay וכולם מבריטניה. היות ויהיה ממש מטופש לשלם משלוח על 10 מוצרים קטנים, אני מחפש חנות דוגמת http://www.mustop.co.il בבריטניה כדי שאוכל לשלוח את הכל אליהם בעלות נמוכה\אפסית, והם יבצעו עבורי את המשלוח (בחבילה אחת גדולה) לארץ. מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת Fireball, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
שלום לכולכם, חזרתי היום מאילת, שהיתי כ 4 לילות וחמישה ימים במלון ישרוטל אגמים, המלון הוא מלון שכולו "על המים" משמע הבריכה סובבת את המלון, והחדרים בקומה ראשונה יש קבינה ישר למים: בחדר כזה בדיוק הייתי, החדר עצמו ממש יפה, יש טלויזית פלזמה מגניבה לגמרי , מיני בר, ומיטה ע-נ-ק-י-ת (יותר גדולה מזוגית , מן 2 מיטות וחצי מחוברות או משהו) האירוח המלון היה פשוט נפלא, בכל יום קיבלנו עיתון, ומדי פעם טלפון בשאלות "האם אנחנו מרוצים, האם היינו רוצים משהו, הצעות לשיפור וכו" כמו כן הנחות לים אטקרציות באילת (אגב nightmare זה ממש עלוב, ולא דומה לדאנג'ן באילת אלא ממש גרסא עלובה שלו, מאוד לא מומלץ, אבל ה IMAX וטירת המלך שלמה פשוט אדירים) בקיצור , המלון לא זול…
הודעה אחרונה מאת eladdl, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום , רכשתי לפני כמה ימים מטען סוללות מסוג GP ... המטענים שהכרתי עד כה הראו אור אדום כאשר הסוללה ריקה ואור ירוק כאשר הסוללה מלאה לחלוטין וניתן להוציא מהשקע .. למטען שרכשתי לאחרונה יש 2 לדים ירוקים שכאשר הסוללה ריקה ( ואני יודע שהסוללה ריקה ) הם מראים אור ירוק ... וזהו , כלומר ניסיתי יום שלם להטעין את הסוללות ולא היה סימן אחר מלבד אור ירוק רצוף מצד המטען תמונה של המטען כאשר הוא לא בשקע: http://img292.imageshack.us/img292/5561/no7hv.jpg תמונה כאשר הוא כן בשקע : http://img292.imageshack.us/img292/5856/yes0rq.jpg רצוי מישהו שמכיר את המטען הנ"ל ... תודה רבה רבה לעוזרים!!
הודעה אחרונה מאת Ac Performance, -
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
צהריים טובים לכולם.. הרעיון הוא- כל אחד יפרסם את הפלייליסט (playlist) שלו מה שהוא שומע.. אני אתחיל.. playlist3.zip
הודעה אחרונה מאת elik-belik, -
- 6 תגובות
- 864 צפיות
שלום לכולם ושבת שלום, קניתי מחשב חדש ליפני כ3 חודשים בערך.. המחשב עבד בצורה ניפלאה, כך גם תוכנת האימיול שעבדה במהירות ללא תקיעת המחשב. ליפני כשבוע לקחתי אותו לתיקון בחברה. מסתבר שהמעבד שלי היה דפוק והחליפו לי אותו לחדש. היום,המחשב לא מתחמם לי כמו פעם,אומנם התוכנה ממש איטית ומאיטה לי את המחשב לחלוטין עד כדי כך שאין איפשרות לעבוד איתו! הורדתי את הגירסה היותר חדישה מאתר ליונטוורק,אך לשווא. עזרתכם, בבקשה!!! בברכה, marksab
הודעה אחרונה מאת marksab, -
נופש באילת
מאת qil- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן, אני ועוד כמה חברים מנסים לתכנן נופש באילת (בסביבות ה7 ימים) אפשר לומר שדי חרשתי על האינטרנט ולא הצלחתי למצוא שום דיל שיתפוס את עיניי, מצאתי כמה טיסות של ISRAIR במחירים טובים (130 ש"ח וכד') אבל אחרי זה שהתחלתי לחפש אחרי בתי מלון באילת קיבלתי שוק של מחירים מטורפים אשמח אם תוכלו לעזור לי באתרים או מידע לגבי נופש באילת בתודה רבה מראש, אבי.
הודעה אחרונה מאת qil, -
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי הצעה שיכולה די להוסיף לפורום, בפרופיל המשתמש יכתב אם הוא בעל רישיון נהיגה ואיזה סוג. וגם בכל הודעה שהוא מגיב בפורום יהיה כתוב מתחת לשמו את הסוג הרישיון שלו (אם יש לו). מה אתם אומרים על זה ? כמובן אני מניח שאנשים רציניים לא יכתבו סתם שיש להם רישיון.
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 0 תגובות
- 891 צפיות
סוף סוף קיבלתי את הרשיון שלי בחזרה "אחרי עשר חודשים שלילה" חברה איזה תענוג לשמוע את האריה "205" נוסעת גג פתוח סיגריה ביד פינק פלויד ברקע וסבבה..... אני שכחתי כמה כיף לנהוג, הכוונה שלי מההודעה שלי היא: סעו בזהירות לא כדי לכם לאבד את הרשיון זה חוויה נוראית
הודעה אחרונה מאת sk, -
משקל וגובה 1 2 3
מאת aliku-
- אחראי פורום
- 42 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אני בן 14. הגובה שלי זה 1.81 והמשקל הוא בסביבות השמונים (אני לא ממש רזה) אני זקוק לעצתכם.. האם זה נורמאלי (אני מתכוון לגובה ולמשקל)?
הודעה אחרונה מאת gRtuRbo, -
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
יש חוק שמאפשר לגוררים של העיריה לקחת את מכוניות בלי להשאיר לי שום מידע על כך? כי אם לא, זה נחשב גניבה, לא?
הודעה אחרונה מאת yaba, -
תנאי העסקה
מאת elad1299- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כמו כל בן 18 לפני גיוס(אם בכלל), אני עובד בעבודה שהיא פשוטה כמשמעה - עבדות. עקב בורות קלה, רציתי לדעת מה תנאי ההעסקה המינימליים במשרה שמשלמת שכר מינימום. אני מקבל "משכורת חודשית" ע"פ הטופס 101 שחתמתי עליו... אני מחתים כרטיס כל בוקר בכניסה וכל ערב ביציאה. רציתי לדעת מהם התנאים המינימליים בנוגע לשעות נוספות וכו' ביום עבודה. 1. אני עובד כל יום מתשע עד שש או מתשע עד שבע בערב. מעל 8 שעות אני אמור לקבל שעות נוספות? 2. שבוע עבודה הוא בעצם חמישה ימים(אני עובד גם יום שישי), כאשר אני עובד ביום שישי אני בעצם עובד על שעות נוספות? אשמח אם תענו על שאלותיי, בברכה, אלעד(שהולך לאמת את הנתונים)
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
עזובתי באמאשך
מאת yoelbe- 2 תגובות
- 948 צפיות
או באנגלית, Leave me in your mother.
הודעה אחרונה מאת Yoni P., -
- 7 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
אחי החייל לקח לי פלאפון עם מצלמה (ה TELIT שבמבצע) השאלה היא איך מעבירים את התמונות למחשב? הבנתי שע"י כבל מיוחד האם ניתן לרכוש אותו בחנויות מחשבים? האם למישהו יש אחד למכירה? בתודה רונן
הודעה אחרונה מאת nafnaf, -
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הלו אמיגוס, אז הנה הסיפור שלי לפניכים : אני נער בן 16 , עולה לכיתה י"א הקטע הוא שאני לא 1.80 כמו כל החבר'ה אני 95 ס"מ... גם רוחבי לא קטן , אבל אני מזה מעצבן... בזמן האחרון ( היות ואין לי רשיון ואני רק מפנטז עליו ) התחלתי להשוות את עצמי לאילו משאיות אני נכנס ולאילו לא.. לכל המשאיות "הרגילות" אני נכנס בכיף .. יש לנו לילנד, ומלא פעמים נסעתי באוטוזבל בלי קושי מיוחד .. וגם בסקניה החדשה , נכנס חלק, בלי סוג של נוזל שיכוך... הקטע שניסיתי להכנס טרקטור בקיבוץ של חבר פשוט לא הגעתי להילוכים... המושב היה יותר מידי גדול ואיזה קיבוצניק שם אותי על הברכיים... לא זוכר בכל אופן... ANY WAY ... היום נסעתי עם האבא האוהב ( NOT ) שלי ברכב .. ( יש לו מין חי…
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טוב אז אני יודע שזה לא קשור בגרוש לפורום . לידידה שלי יש 2 גורי פינצ'ר קטנים בני חודש וחצי (שני זכרים) חמודים עם הם לא ימסרו הם יזרקו לרחוב. אז לכל מי שצריך אזעקה נגד פריצות לבית קחו לכם אחד כזה הם נורא חמודים נימצאים באזור חולון המיספר שלי הוא 0545539548 אתם יכולים להיתקשר בכל שעה . הם חייבים בית . ומי שרוצה לצאת עליי שזה לא קזור לפורום אז כבר שמתי לב.
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
לכבוד חברי הפורום בעלי FIAT Coupe 16V/20V Turbo הנכם מוזמנים בזאת למפגש פיאט קופה טורבו שיתקיים ביום שישי הזה 22.7.05, בשעה: 14:30 במתחם איקאה בנתניה. כל מי ששמע/יודע/מכיר/ בעלים של פיאט קופה טורבו -נא לידעו. המפגש נועד לאחד שורות בקרב בעלי פיאט קופה טורבו בישראל ,למטרת הקמת מועדון: IFCC -ISRAEL FIAT COUPE CLUB נשמח לראותכם. בכבוד רב אילן פ.
הודעה אחרונה מאת stio, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 110 תגובות
- 12.9 אלף צפיות
בעקבות ניצני דיון בענייני בירות שבו נתגלו סימני מחלוקת באשר לטיבה של הבירה האהובה עליי, בואו נראה מה אתם אוהבים וממליצים. הפייבוריטית שלי - Asahi super dry, בירה יפנית מצויינת. עוד ברשימת הבירות המועדפות עליי - Sierra Nevada Samuel Adams Kirin Ichiban תורכם! מוטי.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
הצפרדע - סוף הדרך 1 2
מאת שמר- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/shares/shemer/killdafrog.wmv :onfire:
הודעה אחרונה מאת Leon, -
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
אני יודע שיש בישראל כמה מכוניות פרארי(2 אם אני לא טועה במספר של בעלי אל על או משהו) השאלה האם יש פרארי צהובה בישראל? חבר שלי טוען שהוא ראה היום בת"א פרארי צהובה ויש לי תחושה שהוא מתבלבל עם פיאט קופה
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 0 תגובות
- 667 צפיות
יש לי מדיה פלייר 10 הוא התחיל לעשות לי בעיות, כול פעם שאני מכניס דיסק או מפעיל שיר או סרט הוא נתקע ויוצא לי מהתוכנה. לפני זה היה לי מדיה פלייר 9 ולא עשה לי שום בעיות. לפני כמה שבועות המדיה פלייר עשה לי גם את הבעיה הזאת אבל סידרתי את זה בכך שהורדתי את התוספת למדיה פלייר 10, עכשיו שכחתי איך עשיתי את זה מישהו יכול לתת איזה תדריך קטן
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
חברים יקרים, מראש אומר, יכול להיות שהסיפור טיפה ארוך, אך אנוכי צריך עזרה מטובי המוחות בפורום בכדי שהפרוייקט יצא לפועל. יש לציין שחוץ מהפרקטיות של הפרוייקט - ניכר גם חלק של שיעמום בהוצאתו לפועל, אז אנא חיסכו בתגובות של "תקנה דלת נורמלית"...תודה אז ככה, לאחר שיפוץ בביתנו, הסלון התרחב לכיוון החצר, ומה שהיה פעם קיר, הפך לכמה חלונות על מסילה אחת גדולה שמפרידים בין הסלון הביתי למרפסת והחצר, וכמובן, שהדלת האחורית לבית, שדרכה היינו נכנסים, חדלה מלהתקיים. ישנה בבית כרגע בעיה מסויימת של כניסה, לאור העובדה שאין דרך לפתוח את החלונות האחוריים מבחוץ, ולדלת הקדמית אין מפתח נייד (רק אחד קבוע בחלקה האחורי).. וכאן עלתה לי המחשבה ליצור נעילה מרכזית לדלתות האחוריות שיפתח…
הודעה אחרונה מאת Refael Azi, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.desktopmachine.com/top_all.php באתר זה יש הרבה תמונות של רכבים מסודרים לפי קטגוריות.. לחדי העין יש למעלה שלושה לשוניות שמאפשרות העברה בין : "מכוניות"/ "סרטים"/ "בחורות". בינינו אני יודע למה תיכנסו (בטח לרכבים אלא מה? )
הודעה אחרונה מאת aliku, -
שכנים מטורפים ! 1 2
מאת אורן 16V- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
חבר'ה, תגידו, מה עושים עם שכנים מפגרים, שבאים וצורחים עליך שאתה פינצ'רת להם צמיג, ואחרי שהבהרת להם חד משמעית שזה לא אתה, הם בלילה מפנצ'רים לך 2 .. האם יש טעם להגיש תלונה בכלל? בפעם האחרונה שהגשתי תלונה על אלימות מצד השכנה, לא עשו דבר. מה ניתן לעשות !?
הודעה אחרונה מאת basss, -
- 10 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום! אני חייל משוחרר מזה 5 חודש,אני מעוניין לדעת האם אני חייב לשלם משהו לביטוח הלאומי? או שהמעסיק שלי במפעל שבו אני עובד משלם עלי? שמתי לב גם שבמשכורת כל חודש מורידים ממני 55 ש"ח על ביטוח לאומי,האם זהו בעצם התשלום לביטוח הלאומי?
הודעה אחרונה מאת wil,