Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי החייל לקח לי פלאפון עם מצלמה (ה TELIT שבמבצע) השאלה היא איך מעבירים את התמונות למחשב?

הבנתי שע"י כבל מיוחד האם ניתן לרכוש אותו בחנויות מחשבים?

האם למישהו יש אחד למכירה?

בתודה רונן

פורסם

את הכבל ניתן לרכוש רק מפלאפון תקשורת או יצרן חלקים חלופי או מהיבואן

אחרי שקניתה את הכבל יש להתקין דריבר למודם הפננימי של המכשיר + תוכנה בשם BERWSKY

פורסם

אפשר להעביר, או דרך כבל usb שמתחבר מהמחשב לפאלפון כמובן עם תוכנה, או דרך אינפרא אדום שצריך להיות גם למחשב וגם לפאלאפון

אפשר לקנות את הכבל מחניות של משווקים וכד..

העלות

20-140 ש"ח

Suzuki Jimny

פורסם

מצטרף ושואל איך עושים את זה ברשת אורנג יש לי סמסונג 944

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אפשר דרך כבל , אינפרא אדום , ובלו-תות' (שן כחולה).

תלוי אילו התקנים יש בכל טלפון , ובמחשב המקבל (ללפ-טופים מהשנתיים האחרונות יש בד"כ הכל. ניתן לקנות בנפרד גם למחשב שולחני).

כמו כן צריך בד"כ תוכנה ייעודית , להשיג באינטרנט וכו'.

פורסם
מצטרף ושואל איך עושים את זה ברשת אורנג יש לי סמסונג 944
אני קניתי קבל USB לסמסונג 944 "דרך אגב השם של המכשיר E700"

לא קונים את זה מסלקום, באורנג אני לא יודע

אני קניתי אצל משווק של סאמסונג עלות 170 כולל תוכנה

מומלץ ביותר

תמונה להמחשה

norm_C26DF6F16F704B45A8FD4685A1FB1B9F.jpg

פורסם

יש גם את הדרך של הודעת מולטימדיה, אני לא יודע אם יש את זה למכשירים של רשת פלאפון אבל באורנג' וסלקום יש .

אל ההודעת מולטימדיה מצרפים את התמונות שאתה רוצה, יש מגבלה מסויימת של מספר תמונות או משקל כולל-אני לא זוכר, ואת ההודעה הזאת אתה שולח לאימייל שלך .

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם
יש גם את הדרך של הודעת מולטימדיה, אני לא יודע אם יש את זה למכשירים של רשת פלאפון אבל באורנג' וסלקום יש .

אל ההודעת מולטימדיה מצרפים את התמונות שאתה רוצה, יש מגבלה מסויימת של מספר תמונות או משקל כולל-אני לא זוכר, ואת ההודעה הזאת אתה שולח לאימייל שלך .

אפשרי גם בפלאפון... אבל זה יוצא עסק טיפה יקר... זמן גלישה וכד'.

ניתן לקנות את הכבל המדובר מהמשווקים של פלאפון (נראה לי שהם יותר זולים מפלא' עצמה...) רק חשוב לקבל אחריות... כאחד שמעורב בענף הסלולר - המשווקים תחמנים לא קטנים (למכור בכל מחיר)

בהצלחה.

שיהיה בכיף!

• תוכן חדש...