Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך צורבים קובץ BIN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גם שאלה בקשר לצריבת ISO: אתמול רציתי לצרוב ISO של כ2.5 ג'יגה, נכנסתי לנרו וניסיתי לצרוב אותו כדאטא (כלומר לגרור את הקובץ מהתיקיה שלו, לצד של הצריבה בנרו) והנרו כתב לי שהקובץ גדול מדי לצריבת דאטא. למישהו יש מושג מה עושים במקרה כזה? אני צרבתי אותו לבסוף כאימג', ומה שקרה זה שלדיסק הזה יותר לא יכלתי להכניס מידע (נותר לי עוד 2 גיגה מקום פנוי), איך עושים צריבת אימג' ושבנוסף לאותו קובץ אני אוכל להכניס עוד מידע לדיסק?

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

יכול מאוד להיות שאין לך מספיק מקום בהארד דיסק (נרו משתמש בתיקיית TEMP).

בכל מקרה, אם אני מבין אותך נכון אתה צריך לעשות את השלבים הבאים:

בשביל לדחוף עוד מידע לתוך קובץ BIN/ISO, אתה צריך לפתוח אותם עם WINISO, ופשוט לגרור פנימה קבצים. ואז כשאתה רוצה לצרוב את הקובץ הנ"ל, פשוט להיכנס לנרו ולצרוב אותו בתור IMAGE.

אם אתה לא רוצה לדחוף עוד מידע לתוך הקובץ IMAGE, פתח אותו עם WINISO, ותעשה EXTRACT לכל העץ לתור תיקיה זמנית שתרצה להשתמש בה.

כעת כנס לנרו ודחוף את כל העץ שעשית לו EXTRACT, לתוך DATACD, ואז פשוט תוסיף תיקיות/קבצים.

אם אתה צריך עוד עזרה בה"פ/אייסיקיו.

בברכה

אלעד

• תוכן חדש...