Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש ממש אהבתי!!! באמת משחק מצחיק ומשעשע.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

עצרתי איזו אחת בלונדה..

וואלה הייתי עושה לה טובה ומבטל ת***ת=את ה*** דו"ח..

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

לא הבנתי מה נחמד במשחק הזה...

בסך הכל פרסומת לחברת ביטוח...

לא מצאתי משהו מעניין או מאתגר...

מה שכן אהבתי את הקטע שתפסתי פורד פיאסטה לבנה מתפרקת על 103 ואז פתאום מראים לי שיש בתוך האוטו גג נפתח, מושבים מעור... :?

פורסם

מסכים איתך בכל מילה !

זהירות זה לא רק ליסוע לאט , אלא שנכנסים לצומת לבדוק גם 20 פעמים שהיא ריקה , כנ"ל בכיכרות -שבארץ שלנו אוהבים מאוד לא לתת זכות קדימה לרכב הנמצא בתוך הכיכר....

הבעיה הכי גדולה בארץ שלנו זה הנתיב השמאלי , אצלנו חייבת להיות איזה מאזדה על 70 בכביש מהיר בנתיב השמאלי ... זה פשוט לא עובד ככה... בחו"ל הנתיב הזה הוא נתיב לפורשה, פרארי, BMW, ועוד מכוניות שנוסעות מהר יחסית ..

בקיצור זה בולשיט אחד גדול , ואנשים אוכלים אותו לארוחת בוקר !

פורסם

זהירות זה לנסוע 260 בכביש 6 כי ככה אתה מוריד בשני שליש כמעט את השהות שלך על הכביש ומצמצם סטטיסטית את הסיכוי לתאונות ביחס לזמן שהייה :D

פורסם

מה שמדהים זה שהם מנסים להראות שלנסוע לאט זה טוב ובטוח, אבל למה בלי חגורה?! ראבאק?! לא היה אחד "שתפסתי" והיתה לו חגורה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מה שעוד יותר הזוי הוא שאתה לפעמים "לוזר" על מכוניות והן נוסעות 60 קמ"ש

בכביש מהיר בנתיב השמאלי - ואחרי זה כותבים שמדובר בנהג זהיר ..

משום מה נהג כזה מבחינתי הוא פצצת זמן מתקתקת.

אבל כנראה שטיפת המוח של קלגסי התנועה עובדת וכמובן חברת הביטוח משתפת פעולה

ביזיון!

• תוכן חדש...