אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,388 נושאים בפורום הזה
-
הערס המצוי 1 2 3
מאת sarochgal-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
ענק! אחד הסירטונים ההזואים והמצחיקים שראיתי בחיים שלי.. וזה כל כך נכון.. http://www.zippyvideos.com/8448338541096366/ars
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
-
- 2 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
אוקיי אז בסוף הטירונות בקייטנת 80 נאמר לי שהתפקיד המיוחל שלי הוא טכנאי קשר ימי בחייל הים. הבנתי שהתפקיד הוא "תפקיד חוף". שזה אומר שהיציאות טובות ויכולות להיות על בסיס יומי או חמשוש או משהו בסיגנון? אני צודק? מה בדיוק עושים במסגרת התפקיד הנ"ל אני אשמח לפרטים? כמה זמן אורך הקורס הכשרה של התפקיד הזה ?איך המשמעת בקורס הזה ואיפה יכולים לערוך לי את הקורס הזה? שאלה אחרונה-לא אמרו לי לאיזה בסיס אני הולך אבל 3 ימים לפני כשהייתי אצל הרופא אז הוא עשה לי ג'אסטה ובדק לי במחשב לפי המס' אישי שלי איפה אני משובץ וכמובן שהמחשב הראה חייל הים בבת גלים חיפה[אני מחדרה] אז יתכן מאד שזה המצב ואני מסופח לבסיס חייל הים בבת גלים? תודה מראש לכל העונים והעוזרים. שבוע טוב.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אוקיי, אז נתקלתי במודעה הבאה, במהלך טיולים בלוח מכירה ע"מ למצוא קטנוע... היום זה סמים, מחר זה אונס, נו מה יהיה ? לא נמאס לאנשים עם החרטאות האלו ? http://www.cartel.co.il/MotorScooter/default.asp?Search=1&OrderBy=&AscDesc=&Page=1&iAreaCodeID=0&iCompanyID=72&iModelID=725&iAC=&iHand=&iYear=2000&fPrice2=3000&SearchFor=%EE%F6%E9%E0%E4
הודעה אחרונה מאת LiRacer, -
עזרה מול העיריה
מאת ToMeR-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרחוב שאני גר בו אפשר להגדיר אותו כדרך עפר כי הכביש שיש פה לא עבר שיקום עבר קרוב ל 14 שנים ואפילו יותר. הכל בורות וכ"ו. הרגע דיברתי עם אגף התשתיות בטלפון ונאמר לי שהרחוב הזה בכלל לא מיועד לשיפוץ בזמן הקרוב וגם לא נראה להם שבזמן הרחוק. יש סמכות אחרת שאיתם אפשר לדבר בעניין כדי שילחצו על העיריה? הזמנתי את האיש בטלפון שיבוא לפה בחורף שיראה מה הולך פה כי בחורף המצב יותר גרוע, הוא אמר לי להתקשר אליו בחורף והוא יבוא לראות, כן בטח!
הודעה אחרונה מאת LiRacer, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
היי תגידו לי איפה ניתן לקנות את התוסף מזון הזה. לא הצלחתי למצא ברשתות מזון. יש למישהו מושג אם ניתן להכין לבד? הזוי? כה קצת... תודה מראש L.A
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום וערב טוב, חבר שלי מתקשר אלי כרגע ( לפני כמה דקות) בבהלה ואומר לי שהוא מסופח אחרי הטירונות יש לצריפין, אמרתי לו שיבדוק איזה בה"ד כדי לדעת מה יהיה, והוא חזר אלי ואמר לי שבה"ד 20. אני רק יודע שזה חיל חימוש. מישהו יודע אולי איזה קורסים יש שם. ואם עדיף לנסות לצאת משם. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת matan_z, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
ללא ספק קתרין זיטה ג'ונס
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- 7 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אהלן חברה , אני צריך ממכם שמות של שירים קלאסיים ( שירים עם נשמה כמו FINAL COUNTDOWN , HOTEL CALIFORNIA וכו' .. ) שירים שעושים מן טוב על הלב שירים שהייתם קטנים אבא שלכם היה שם באוטו שירים שגורמים לך להרגיש טוב ( רק לא רוק כבד או משהו בסגנון ) תודה רבה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 11 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אז זהו, כאילו לא היו - מחר שלוש שנים למה שכביכול, עמד לתפארת ארצות-הברית והיה לסמלה. כל היום הנורא החל בטיסה q33 שבה נחטפו המטוסים והחלה הזוועה. מחר ייערכו טקסי זיכרון ממלכתיים בכל רחבי ארצות-הברית לזכר הקורבנות. אין איך לתאר את זה בדיוק, אבל בכל זאת משהו צריך להיכתב על זה. אני, אישית, מאוד אהבתי את מגדלי התאומים, אף על פי שא יצא לי להיות בהם, אך בניו-ניורק כן.אין לשכוח את האיום על הבית-הלבן וההתרסקות בפנטגון, פשוט מצמרר. אם למישהו ישנן חוויות, משהו לומר או כל דבר אחר, שירגיש חופשי לפרסם. אם למישהו ישנן תמוונת על רקע התאומים או עליהם, שירגיש חופשי לפרסם. כפי שנאמר בעיתון, האדריכל הוא יהודי-ישראלי והאתר עצמו ייפתח רשמית בשנת 2009, כמו כן, האתר יכלול אמפיתיאטרון…
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן חבר'ה, במסגרת יעול השרות, אני מחפש תשובה לנ"ל, במקור רציתי לקנות מחשב נייד, לחבר אותו לאוטו שיהיה טעון , ולצפות בסרטים. מחשב נייד יעלה כ 6K . לעומת זאת , יש לי זרוק בבית מחשב בייתי , P4 1.6 , האמת אין לי בעיה לאכסן אותו + מסך באוטו שכן גם ככה הוא שם (לא מצאתי מקום בבוידם), האם יש דרך לחבר את המסך + המחשב לשקע של 220 בעזרת ה 12V ? האם המצבר לא ימות ? אשמח להסברים בעניין ... חשבתי שב 5-6 שעות שיש לי לשבת ולא לעשות כלום, לשבת לי במזגן ברכב עם המחשב שיושב בבגאז, לחבר לו ת'חשמל, להעלות , להטעין איזה 3-4 סרטים שהורדתי , ולצפות ... האם הרעיון שלי בר ביצוע ? או שמחשב נייד זה הכרחי? אודה לתשובות לעניין - ולא לתשובות בסגנון "זה מה שיש לך ל…
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
-
-
- אחראי פורום
- 37 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
בבעלותי טרקטורון ארקטיק קאט 350 עבודה-פנאי. הרבה מנסיעותי הן בכביש ורק אחוז קטן ביותר הוא בשטח וגם אז יש באפשרותי להחליף את הג'אנטים לג'אנטים עם צמיגי שטח. אני מעוניין לבצע את ההסבה (4/2 ג'אנטים וצמיגים) משתי סיבות: 1. שחיקה מטורפת של צמיגי השטח בכביש 2. אחיזה לא מספקת של תמיגי שטח על הכביש מידות הצמיגים AT25-8-12 ואשמח אם תסיברו לי כיצד אוכל למדוד את מרווחי הברגים. אם למישהו יש פריט למכירה שיוכל לעזור לי אשמח אם הוא יפנה אליי בפרטי. תודה, מאור.
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ספרות זולה מצחיק במיוחד http://www.angryalien.com/ תהנו
הודעה אחרונה מאת MustardMan32, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אוקיי... לאחר שחבר הלווה לי את הPS 2 שלו לכמה ימים טובים אני החלטתי כבר שאני רוצה טיק טק לפרגן לעצמי אחד כזה.. כמובן שרק משומש מתקבל על הדעת... ( פרייר מי שמשלם פי 2... חוץ מזה שאין לי כל כך את הכסף ) השאלות כמובן : 1. איפה לחפש?! כלומר איזה אתרים / פורומים אתם מכירים שמעסקים בPS2 יד שניה ושטויות כאלו? ( חוץ מגיימר ) 2. ממה להזהר שאני מחפש PS2 משומש? כלומר שמעתי על צ'יפים שהורסים את העינית או משהו כזה הייתי רוצה לדעת עוד... ( מחפש רק עם צ'יפ ) תודה רבה למגיבים
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
-
- אחראי פורום
- 43 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
כריס פארלי
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
אני לא הכי מתמצא במפרטים של מחשבים, התקציב הוא 3500 למחשב כולל מסך וכל מה שצריך למחשב ביתי. אם אפשר הצעות למפרטים למחשב חדש עד 3500 ורצוי שלא יהיה און בורד מה אתם אומרים על המחשב בקישור הזה? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=26&CatCode=
הודעה אחרונה מאת RedR, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
זה כואב וזה מוציא מוועד הורים... http://www.killsometime.com/Video/video.asp?video=Kick-Back אם כבר באווירת ירי... ראיתם פעם רוגטקה עם כוונת לייזר? http://www.federalpost.ru/uhi/video/firstshot2.mpeg
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
-
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
רכשתי בטעות, ת'אמת אין לי מושג איך, מוצר X לא נפרט עליו כמובן, באינטרנט (רכשתי מהאתר עוד כמה פריטים, שאיתם אין לי שום בעיה) עכשיו ניסתי להתקשר לבטל את ההזמנה, אין מענה בצד השני, כי הם הפסיקו לעבוד בשעות כאלה.. אז שלחתי אימייל על ביטול ההזמנה ושלחתי פקס גם כן. אני רוצה להתקשר לבנק אבל פקידי הבנקים יהיו רק במוצ"ש לכן אני פונה אליכם השאלה שלי היא אם ההצעה התקבלה היום בשעה 3 בערך, יכול להיות שהחברה תוכל למשוך את הכסף? כמובן אני בתקווה שהיא תשים לב לאימייל/פקס, הרי היא חייבת בכל אופן, אבל אני רוצה להיות רגוע ולהתקשר לבנק ולהגיד להם שחברה XYZ לא תוכל למשוך את הכסף.. אבל כמו שאמרתי רק במוצ"ש, ואני ממש לא רגוע.. מישהו יודע איך זה הולך? ולהרגיע אותי…
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
- 2 תגובות
- 902 צפיות
אשמח גם אם ישנם חברי פורום שמתקלטים ויציעו לי את שירותיהם
הודעה אחרונה מאת mayrun, -
שלום (לאחרונה פתחתי די הרבה שרשורים באוף טופיק, אך כל המרבה... ) בכל מקרה אני נמצא בצומת בחיים... אני צריך לבחור (בעצם הייתי צריך לבחור לפני כמה חודשים, עכשיו זה אפשר להגיד החלטה של הרגע האחרון) מקצוע לימודים בעתודה. ההתלבטות היא כאמור בין הנדסת חשמל, הנדסת מכונות והנדסת אווירונאוטיקה (רציתי להיות רופא אבל אני לא חושב שאוכל לנתח )... בעיקרון בחרתי הנדסת חשמל אבל עכשיו אני לא ממש מצליח לדמיין את עצמי מתעסק בזה... אני חושב שאולי אני אוהב יותר מכונות או אווירונאוטיקה... יש למישהו עיצה איך אני אחליט לעזאזל מה ללמוד? (השיקול העיקרי הוא שהמקצוע יעניין אותי, אני פשוט לא יודע מה אני אוהב יותר) או אולי איזה משהו שיעזור? (חשבתי להטיל מטבע.. …
הודעה אחרונה מאת Herman, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
האם למישהו כאן יש ניסיון בעבודה בקניונים (עגלות) בלונדון? מהו השכר הממוצע בשבוע ובאיזו תקופה בשנה? ממי כדאי להיזהר? האם ישנה ויזה שמתירה לך לעבוד כמה שתרצה? ויזת סטודנט לאנגלית שמאשרת עבודה (חלק מהלימודים זה לעבוד ...?) אילו חברות ישראליות מעסיקות את העובדים? מאילו חברות צריך להיזהר.? מה ההוצאה הממוצעת השבועית על מחיה בלונדון (דירה, אוכל בבית , פיצפקע'ס)? הרבה שאלות... אשמח לקבל פירוט מבעליי ניסיון. תודה . עומר.
הודעה אחרונה מאת Igor_STI, -
-
http://www.irandefence.net/showthread.php?t=29 תהנו
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי מקרם של BENQ. חיברתי לו חוטים והכל טוב ויפה - בחוט של ה VGA. שמחובר לDVD רואים מעולה ללא בעיה הבעיה היא בחוט RCA ובחוט SVIDIO. בהתחלה ניסיתי לחבר את הכבלים והצלחת עם RCA... יצאו קווים כאלה והתמונה עשתה גלים - היתי בטוח שזה בגלל שהRCQ ארוך (14 מטר מעל לתקרה). חיברתי כבר S-VIDIO. ובסוף שלו חיברתי ראשים שם RCA. שמתי במייר של הצלחת לא מסתדר וגם בממיר של תבל, עדיין יש זיופים... למה ? מישהו יודע מה עושים?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אחלה שליטה יש לבחור ברכב http://sr1.mytempdir.com/149786 ויש עוד סרטון של תאונה תאונה.zip
הודעה אחרונה מאת Lotus Omega, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום! זקוק לעזרתכם חברי הפורם,מבקש מכם שתמליצו לי בבקשה האם כדאי לקנות הגה ספורט מבית SIMONI RACING במחיר של 400 ש"ח? ההגה כמובן מגיעה ללא המתאם. http://www.si-racing.com/pages/SRsbv_pn.asp?PN=X4350PUN-PLN&LN=21421000 זו התמונה של ההגה:
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני,אורן 106 אדומה,RS ועוד כמה בעלי פרופיל 97 וקיבלנו תאריך גיוס 23.07.06. מישהו אולי יודע לאן הגיוס? מישהו אמר בצו ראשון שלו אמר שהוא לא רוצה לקרבי, וכתבו לו שם על איזה טופס "97-לא קרבי" זה נישמע לי כמו סתם משהו בשביל להשתיק אותו כשבעצם לא אכפת להם מה אתה רוצה, 97 אם אין בעיות אז קרבי, אלא אם עושים עתודה או משהו. סתם הסקרנות הורגת אותי לאן מתגייסים בתאריך הזה
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
דרושים מתקינים של הזעקות וגלאים לרכב בבית קוברה, ניר צבי ליד צריפים איזור המרכז,תנאים טובים לפרטים צרו קשר : 2646306-052 שי
הודעה אחרונה מאת hayaben, -
- 1 תגובות
- 859 צפיות
לרגל חגיגות 3 השנים לאתר, אנו מריצים תחרות קצרה סביב אוסף התמונות המכובד שהצטבר אצלנו בגלריה. ההשתתפות חינם, ויש פרסים לזוכים בהגרלה! http://www.fullgaz.co.il/campaign/3years/3years.php
הודעה אחרונה מאת Yoni P., -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אחרי ששאלות בפורומים מתאימים אחרים לא הניבו פירות, אני חושב שכדאי לנסות אתכם... אני מתכנן נסיעה לאיטליה בחודש הבא, עם כמה חברים קרובים. כמה ימים ברומא, אחר כך נשכור רכב ונסע לדגום את שאר איטליה. השאלות: 1. מישהו ניסה את כרטיס האשראי הבין לאומי של דיינרס בחו"ל? אני יודע שבארה"ב לא מכירים אותו בכלל, אבל איך באירופה? כל מיני אתרים נותנים לי תשובות סותרות לגבי הכרטיס הזה (שאגב נוסע על גבו את סמל הCirrus). כעיקרון אני רוצה להשאיר את (מעט) הכסף בבנק, ולמשוך לפי הצורך, ולא להיסחב עם המון מזומנים עלי. 2. האם האיטלקים באמת נהגים גרועים יותר מהישראלים? האם בוגר כבישי ישראל יוכל לשרוד את האוטוסטרדות של איטליה? 3. האם הגבול בין איטליה וצרפת הוא "גבול פת…
הודעה אחרונה מאת zik, -
-
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
נכון לעכשיו 1-1. בזמן ההפסקה ניכנסתי לאתר one סתם לראות קצת נתונים על הניבחרת, פיתאום מה אני מגלה? הונדה מככבת בנבחרת ישראל? מישהו יכול להסביר את זה? ניר דוידוביץ' אריק בנאדו אדורם קייסי אלון חרזי וואליד באדיר יניב קטן
הודעה אחרונה מאת turbo, -
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מצאנו 2 גורים (זכר ונקבה), כבני 4 חודשים, סביר להניח שהם אחים... למסירה ביחד (הם די קשורים אחד לשני)... הזכר הוא השחור, הנקבה היא החומה... גילי
הודעה אחרונה מאת redbaron,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 949 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Fluffy
- Shay Shd Dave
- אביעד
- axSupreme
- מייק24
- zvigolden
- במבליק
- natco
- TomerP
- Sparrow420
- שחר 1
- arice