Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי...

לאחר שחבר הלווה לי את הPS 2 שלו לכמה ימים טובים אני החלטתי כבר שאני רוצה טיק טק לפרגן לעצמי אחד כזה..

כמובן שרק משומש מתקבל על הדעת... ( פרייר מי שמשלם פי 2... חוץ מזה שאין לי כל כך את הכסף )

השאלות כמובן :

1. איפה לחפש?! כלומר איזה אתרים / פורומים אתם מכירים שמעסקים בPS2 יד שניה ושטויות כאלו? ( חוץ מגיימר :| )

2. ממה להזהר שאני מחפש PS2 משומש? כלומר שמעתי על צ'יפים שהורסים את העינית או משהו כזה הייתי רוצה לדעת עוד... ( מחפש רק עם צ'יפ )

תודה רבה למגיבים

שחר.

פורסם

הבחור אמר שהוא רוצה יד שניה ואתה עוד אומר לו לחכות לPS3 רק שנה הבאה אז הוא יצליח לקנות אחד כזה יד שניה,

בעיקרון זה נכון הצ'יפ הורס את העיינית של המכשיר,

אך יש צ'יפ שלא.. שים לב מה אתה קונה, כי הוא יכול להגיד לך ככה ולמכור לך ככה..

לדעתי חפש ב ebay

פורסם

המצלצה תחכה לPS3

:lol:

המלצה טובה..

יש לו בקושי כסף ל-ps2 משומש ואתה ממליץ לו לקנות ps3 שיגיע לארץ רק עוד שנתיים בערך ויעלה הרבה (אבל באמת הרבה) יותר מכל קונסולה אחרת שקיימת בשוק..

אהבתי..

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תוכן חדש...