Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הערס המצוי

sarochgal
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כ"כ הרבה שמעתי על הסרטון הזה!! אני חושב שזה מנאור ציון. פשוט נקרעתי אני עדיין ממשיך לצחוק 5 דקות אחרי. הקטע עם השיר של משה כהן היה הורס!

ח"ח למפיקים!

יוסי.

וזה שאתה מזהה את השיר, מה אומר עליך?

:grin:

דרך אגב, קיבלתי את זה היום באימייל מ5 אנשים שונים, כנראה עבר הפצ(צ)ה רצינית היום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תקראו לי ערס! אני מעשן מרלבורו לייט ונוהג בסובארו לאונה עם מזרחית בפול ווליום לכל מקום שאני הולך.

אופייני לערס? אולי. אבל אני לא ערס, ערס זה כבר מגיע להתנהגות תרבות ודרך ארץ. כשזה יעלם אז תוכלו לקרוא לי ערס. :)

בכל מקרה, כן גם אני קיבלתי את זה באיסיקיו מאיזה 10 אנשים שלא קשורים אחד לשני. כמובן שזה נוסף למועדפים :) מקווה שלא יפול מתישהו.

יוסי.

כמו שהיה למישהו בחתימה שלו > פריק מוזנח, ערס תותח!! :)

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

עתיד אתה לא רוצה לראות אותי בגופיה :smile:

אני לא ערס, אני פשוט מזרחי מצוי :wink:

ואני עדיין לא אוהב את העניין שאנשים קוראים לאנשים אחרים ערסים, כי זה עניין של הגדרה כל אחד מגדיר את זה שונה מאחר.

בכל מקרה, הגדרתי שבשבילי ערס זה משהו שאני לא, יש אנשים שמעשנים פרלמנט ונוסעים ביונדאי שלהם עם שלמה ארצי בפול ווליום. הם לא ערסים? בגלל סוג המוזיקה?

וסתם לידע הכללי, אני שומע גם שלמה ארצי, שלום חנוך, ארקדי דוכין ואחרים.

יוסי.

פורסם

זה היה מתוכנית של נאור ציון, הוא עשה רק עוד פרק אחד (וחבל) אבל הפעם על החייל הישראלי:

החייל הישראלי יודע כי הוא יוכל לכבוש את הנקבה אם יהיו לו "Dargot" ולעיתים הוא סובל מ"Shafshafat"

קורע, קורע...:-D

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

LOL קטע אחד החזקים.

ד"א בזמן הקרוב אני מתכנן פרוייקט ערסים ענק, דיסק שירי הדיכאון והיללות כבר מוכן, צריך רק לנדב מכונית (רצוי DL או קולט או לנסר,(אונו כבר יש, רוצים לגוון קצת) עם מדבקות), ואיזה 4 בחורים בגופיות, עם כובעים (גם בלילה הם הולכים עם כובעים :? ), ונעלי פומה. יאללה מי איתי?

ד"א יוסי, מרלבורו לייט זה לא סיגריות של ערסים, ערסים מעשנים או מרלבורו רגיל, או פרלמנט או הערסים הרציניים והכבדים מעשנים TIME (זה הזקנים יותר).

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

ד"א יוסי, מרלבורו לייט זה לא סיגריות של ערסים, ערסים מעשנים או מרלבורו רגיל, או פרלמנט או הערסים הרציניים והכבדים מעשנים TIME (זה הזקנים יותר).

פליקס

הערסים מעשנים, LM , PALMAL, פרלמנט, וכל סוגי המרלרבורו.

Belive me :)

ד"א, TIME נובלס ROCKETS ודומיהם מעשנים פריקים\זקנים, לא ערסים. לערסים יש קלאסה :)

ואין דבר כזה מרלבורו רגיל. התכוונת למדיום או אדום?

אני רגיל לעשן מרלבורו לייט, הייתי מעשן פרלמנט רגיל ויכול לסבול סיגריות כמו LM או Wingsone (יותר זולות) במקרה ואין תקציב.

בכלל אני התלהבתי מהמרלבורו לייט סופט. כמעט ולא מוכרים אותן, יש אותן בתחנת דלק קרובה לביתי אז אם יוצא לי אני נוסע לשם אפילו במיוחד רק לסיגריות.

יוסי.

פורסם

מרלבורו רגיל = מרלבורו רגיל= מרלבורו אדום.

PALL MALL ערסים לא מעשנים, רובם מעשנים מרלבורו ופרלמנט.

ד"א כותבים WINSTON ולא איך שכתבת, ואם ווינסטון זולות בשבילך (להזכירך באזור ה-16-17 ש"ח) אז איזה בנק שדדת לאחרונה?

איזה מין ערס אתה? מעשן לי מרלבורו סופט, מה זה החארטה הזה? זה סיגריות לצפונים. ערס טוב מהצ'כונה צריך לעשן BROADWAY או לפחות איך קוראים לסיגריות הישנות הללו נלסון משהו אם אני לא טועה.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
הערסים מעשנים, LM , PALMAL, פרלמנט, וכל סוגי המרלרבורו.

Belive me :)

ד"א, TIME נובלס ROCKETS ודומיהם מעשנים פריקים\זקנים, לא ערסים. לערסים יש קלאסה :)

ואין דבר כזה מרלבורו רגיל. התכוונת למדיום או אדום?

אני רגיל לעשן מרלבורו לייט, הייתי מעשן פרלמנט רגיל ויכול לסבול סיגריות כמו LM או Wingsone (יותר זולות) במקרה ואין תקציב.

בכלל אני התלהבתי מהמרלבורו לייט סופט. כמעט ולא מוכרים אותן, יש אותן בתחנת דלק קרובה לביתי אז אם יוצא לי אני נוסע לשם אפילו במיוחד רק לסיגריות.

יוסי.

אני בהחלט מרשה לך להעתיק את התמונה שלי....
פורסם

זהו - החלטתי לעשות קטע כזה על הפריחה הישראלית המצוייה.

עכשיו כל מה שנשאר לי זה למצוא כמה מתנדבות ומצלמת וידיאו :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...