Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגה ספורט מבית SIMONI RACING כדאי לקנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

זקוק לעזרתכם חברי הפורם,מבקש מכם שתמליצו לי בבקשה האם כדאי לקנות הגה ספורט מבית SIMONI RACING במחיר של 400 ש"ח? ההגה כמובן מגיעה ללא המתאם.

http://www.si-racing.com/pages/SRsbv_pn.asp?PN=X4350PUN-PLN&LN=21421000

זו התמונה של ההגה:

simoni-x4350pun-pln.jpg.big.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • אחראי פורום
פורסם

אז הנה תשובה "הזוייה" :roll: (?)

לדעתי - לפני הקנייה תברר את עניין המתאם - לקנות,לייצר,לתפור...כל דבר.

הצלחת? תקנה, אני חושב שזה הגה יפהפה.

אל תתקע עם הגה כזה בלי פתרון, חבל על הכסף.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

סתם מעניין אותי איך חשבת לבנות מתאם ? לא כל מחרטה מתאימה לייצור מתאמים, בפורד פיאסטה סימן2 למשל הייתי צריך תוכנית ל-CNC שכן מחרטה לא יכלה לעבוד בזויות שהיה צריך...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

בקשר לקרית אוויר אין לי מה לדאוג כי אין לי ברכב אחת כזו ובקשר למתאם גם כן אין מה לדאוג כי יש לי חבר עם סופר לנסר שהכין לבד מתאם כך שיש לי מידות ושרטוטים של המתאם ולייצר אני מייצר לבד כי יש לי גישה חופשית בכל רגע למחרטה ולכרסומת(לא צריך CNC,מחרטה קונבנציונלית מספיקה לייצור של המתאם).

הנה התמונה של ההגה שיש לי(מקורי):

DSCN1089.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

איך אין לך כרית אוויר???? WTF? שלי מודל 93 ויש לי.. בכל מיקרה לדעתי קודם תבדוק את הנושא של המתאם שלא סתם תזרוק 400 שקל על ההגה שישב לך בבית ליופי..

המשך יום נעים!

פורסם

גם אני פעם אהבתי את ההגאים האלה, אבל פעם גם אהבתי חצאיות שמגרדות את הרצפה ואולטרות...

ואז הבנתי שזה יפה ונחמד במהיר ועצבני אבל מה לעשות על כבישי הארץ זה לא משהו ובמיוחד לא על איזה "עונדה" או לנסר, בלי להעליב, אחלה רכב אבל לא לשיפורים כאלה.

בכל זאת כמו שאומרים "על טעם ועל ריח אין מה להתווכח" אז אם אתה אוהב את זה יש הגאים יותר יפים וגם באותה צורה בסביבות ה300 שקל של חברות יותר מוכרות אז לך קצת לסדנאות שיפורים ותבדוק מחירים כי זה נשמע לי יקר וזה גם לא בעיה להביא מחו"ל (ראיתי בפריס הגאים מדהימים של MOMO משהו כ"כ יפה שכמעט קניתי למרות שיש לי כבר!)

פורסם
בקשר לקרית אוויר אין לי מה לדאוג כי אין לי ברכב אחת כזו ובקשר למתאם גם כן אין מה לדאוג כי יש לי חבר עם סופר לנסר שהכין לבד מתאם כך שיש לי מידות ושרטוטים של המתאם ולייצר אני מייצר לבד כי יש לי גישה חופשית בכל רגע למחרטה ולכרסומת(לא צריך CNC,מחרטה קונבנציונלית מספיקה לייצור של המתאם).

הנה התמונה של ההגה שיש לי(מקורי):

אחרי שראיתי את העבודה על כיסויי הפנסים אני סומך עלייך שתסתדר...

הכל שיקול שלך. שווה הגה? או שווה משהו אחר...

haters will hate

פורסם

מה כל השאלות.

הם הרי מוכרים את המתאמים באתר.

במחיר £29.99£29.99£29.99

אין מה להזמין בלי המתאם.

אתה רוצה לאלתר מתאם להגה?

מה יקרה עם האילתור לא יחזיק מעמד באמצע סיבוב חד?

יש להם די הרבה הגהים במחיר שאתה אומר אבל האתר הזה נראה ממש רע,לחלק גדול מהמוצרים אין אפילו תמונה.

אייל

• תוכן חדש...