Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז בסוף הטירונות בקייטנת 80 נאמר לי שהתפקיד המיוחל שלי הוא טכנאי קשר ימי בחייל הים.

הבנתי שהתפקיד הוא "תפקיד חוף". שזה אומר שהיציאות טובות ויכולות להיות על בסיס יומי או חמשוש או משהו בסיגנון? אני צודק?

מה בדיוק עושים במסגרת התפקיד הנ"ל אני אשמח לפרטים?

כמה זמן אורך הקורס הכשרה של התפקיד הזה ?איך המשמעת בקורס הזה ואיפה יכולים לערוך לי את הקורס הזה?

שאלה אחרונה-לא אמרו לי לאיזה בסיס אני הולך אבל 3 ימים לפני כשהייתי אצל הרופא אז הוא עשה לי ג'אסטה ובדק לי במחשב לפי המס' אישי שלי איפה אני משובץ וכמובן שהמחשב הראה חייל הים בבת גלים חיפה[אני מחדרה] אז יתכן מאד שזה המצב ואני מסופח לבסיס חייל הים בבת גלים?

תודה מראש לכל העונים והעוזרים.

שבוע טוב.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

א. השיבוץ שהרופא שלך הראה זה הסיפוח שלך לבה"ד חיל הים למטרת קורס.

ב. טכנאי קשר יכול לשרת גם בבסיס חיפה וגם בבסיס אשדוד וגם בבסיס אילת..

הקורס לא ארוך אני חושב שבין חודשיים לחודשיים וחצי.

תפקיד די טוב, יציאות לא רעות אבל אל תצפה לכל יום בבית, יש שבתות אבל לא הרבה,

תלוי בסבב (כמה אנשים יש לך במחלקה)

Race Smart

פורסם

אז בטוח שמה שראיתי במחשב אני לא ישרת בו בסדיר

איזה עוד בסיסים יש חוץ מאילת ואשדוד?[ידוע על עתלית , חדרה,עפולה..]

איזה בסיס נחשב הכי טוב ?

איזה בדיוק יציאות יש בתפקיד הזה? חמשוש? יומיות? משהו אחר?

ומה בדיוק עושים במסגרת התפקיד הנ"ל אני אשמח לפרטים?

תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...