Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין קשר בין הרמה של הלימודים / המקצוע / הסטודנטים - לבין הסכם. הסכם מושפע מעצה וביקוש ולא משום דבר אחר.

היות והפופולריות של המקצועות הוא דבר מאוד דינמי , וכל שנה יש מודה אחרת , סכמים כן יכולים להשתנות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תחפשו אתר בשם מידעת , אחרי שאתם מכניסים אליו את הציונים שלכם , הוא אומר לכם כמעט לכל מוסד בארץ אם אתם יכולים להתקבל או לא.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

FITCH , אני לא יודע איפה ההבנה שלך בענין , או כמה התעמקת , אבל אם אתה לוחץ על סיכויי קבלה , נרשם , מכניס ציונים והולך לחישוב ציונים הוא מראה לך בדיוק! אם אתה מתקבל או לא.

אז בבקשה , בלי השארות , לא ניסית אל תקפוץ , אבל אם אתה באמת מתקשה , אני אעשה לך SCREEN SHOTS כדי להראות לך איך זה נעשה ו"להוכיח" לך.

האתר הזה עזר לי רבות בחישוב סיכויי קבלה וחוסך הרבה זמן עם מחשבון כמו דביל.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
אין קשר בין הרמה של הלימודים / המקצוע / הסטודנטים - לבין הסכם. הסכם מושפע מעצה וביקוש ולא משום דבר אחר.

היות והפופולריות של המקצועות הוא דבר מאוד דינמי , וכל שנה יש מודה אחרת , סכמים כן יכולים להשתנות.

התכוונתי הרמה של סכמי הקבלה... לרוב אין שינויים משמעותיים, כלומר נקודה או שתיים לפה או שם (למשל בטכניון) אבל לרוב לא יותר...

ולגבי מידעת, זה לא תמיד מדוייק... למשל בדקתי את הסכם שם ובטכניון, ובמידעת יצא לי סכם שונה מאשר בטכניון ככה שהכי טוב לבדוק באתרי האוניברסיטאות...

פורסם

FITCH עכשיו תבדוק בקשר לאוניברסיטאות.

כל המכללות האלו מקבלות על סמך קווים מאוד כללים , וגם באתר של המכללה תמצא רק דרישות מעורפלות , וזה טריק ידוע של מכללות.

מה שכן , גדיק קצת צודק , לפעמים הם מעודכנים לפי סכם הקבלה של שנה שעברה במקום הסכם המפורסם של השנה הספציפית ( וד"א ב90% מהמקרים הסכם הזה מדויק יותר , כמו בת"א שנרשמתי להנדסת מכונות - בהתחלה הסכם המפורסם היה 635 , והסופי שבו נסגרה ההרשמה היה 605 ... )

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

לרוב הסכם בפועל נמוך ממה שכתוב באתר

אצלי אישית ככה היה בבן גוריון.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...