Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

תגידו לי איפה ניתן לקנות את התוסף מזון הזה.

לא הצלחתי למצא ברשתות מזון.

יש למישהו מושג אם ניתן להכין לבד?

הזוי? כה קצת...

תודה מראש L.A :wink:

פורסם

יש בחנויות תבלינים קטנות לפעמים, יש גם ברשתות הגדולות רק צריך לחפש טוב.

הכי קל זה למצא באור יהודה יש שם מקומות שמוכרים.

ניתן להכין לבד תיכנס לפורום מתכונים בתפוז ותשאל שם מה המתכון, צריך מנגו לא בשל עד כמה שאני יודע וזה יהיה קצת קשה למצא לדעתי. כנס לרשתות הגדולות ותשאל שם בקופה הראשית אם יש ואיפה, בטוח יש בטיב טעם

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אגב אני מהצפון שכחתי לציין זאת.

מישהו יודע עם בטיב טים זה אותו הטעם כמו בכל מקום נידח שמוכר פלאפל ושווארמה?

פורסם

אל תצפה שמה שאתה תקנה יהיה בטעם כמו בפלאפל וכ"ו, מה שמוכרים זה שונה ואני מאמין שיש שם חומרים נוספים. בכל מקרה כמו שאמרתי לך ברשתות הגדולות יש רק צריך לחפש טוב ולמי שמתעצל פשוט יכול לגשת לקופה הראשית ולשאול איפה זה נמצא בדיוק.

הגוף מריח מעמבה רק אם מזיעים בדרך כלל מה שאומר שבחורף הריח לא ממש רציני. אני לא אוהב עמבה אבל כל אחד והטעם שלו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש את זה בכל חור.. זה בא בקופסא פלסטיק ... אבל הטעם ממש לא דומה... אני במקומך , פונה לאחד השווארמות בעיר שטעם העמבה שלה מתאים לך, ומציע לו סכום סביר על הבקבוק ;)

פורסם

מה ששיש ב כל הפלאפלים מהשווארמות זה עמבה מדוללת בגלל זה היא כזאת דלילה

מי שאמר שזה יוצא רק בזיעה אז זה יוצא גם בשתן (הריח) ככה שגם בחורף אי אפשר לברוח מהריח של זה

זה אחת הסיבות שאני לא אוכל את זה אני שונא את הריח שאחרי

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

מתכון: עמבה הודית - ג'ואנה

רכיבים:

1 קילוגרם מנגו, ירוק וקשה

1 כף מלח, מלח שולחן

1/4 קילוגרם תבלינים, אבקת עמבה מעורבבת עם חילבה.

1 כפית מלח, מלח לימון

אופן הכנה:

----------------------------------------------------------------------

1.קולפים את המנגו וחותכים לפלחים קטנים.

2.מפזרים על חתיכות המנגו כף מלח ומשאירים כך ארבע שעות.

3.מערבבים את אבקת העמבה עם שתי כוסות מים וכפית מלח לימון ולאחר שעתים מוסיפים מים לפי הצורך עד לקבלת בלילה סמיכה.

4.מוסיפים לבלילה את חתיכות המנגו ומערבבים.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אתם חושבים שלעמבה יש השפעות מסריחות?

חילבה.
חוויה קולינרית. יום אחד אכלתי כמות מכובדת מהמעדן,

אחרי כמה שעות אבא שלי חשב שהביוב בבית התקלקל...

No worries 8)

פורסם

קודם כל הריח באמת בא מהחילבה.

דבר שני זה מאוד בריא - בשיא הרצינות, זה גם נוגד חימצון וגם מדלל את הדם ועוזר נגד התקפי לב וקרישי דם.

ודבר שלישי - יש בחצי חינם הגדול של חולון חמוצייה כזו שמוכרת (בין היתר) גם עמבה משובחת במשקל, והשוס הוא שהיא לא מסריחה את כל הגוף.

למרות כל זה, אני עדיין מקמץ - האישה, אתם יודעים... עשיתי הסבה לאיקרא.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...