אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,388 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
לא האמנתי שאפשר לעשות את זה HUMMER. http://rapidshare.de/files/5718620/un_Hummers..pps.html
הודעה אחרונה מאת yoelbe, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני שם את המכתב הזה פה במקום לקדם אותי באי מייל הלאה. אני חושב שיש כאן הרבה דברים שאנחנו צריכים לדעת. בניגוד לכל המלעיזים סבא אריק, אני דווקא חושב שכל גרוש שאתה מקבל מהמדינה מגיע לך. 36 אלף שקלים כראש ממשלה, 23 אלף שקל פנסיה של אלוף בצה"ל, תשעת אלפים שקל פנסיה של שר לשעבר. אני מניח שיש לך גם קצבת זקנה איזה אלף שקל וקצת, בחודש. סך הכל, בחשבון גס, משהו כמו 69-68 אלף שקל (תלוי אם סופרים את הקצבה). לא רע. לא רע בכלל. זה שאתה לא משלם על קופת חולים, על טלפונים, על עוזרים, מזכירות ויועצים זה הכל על פי …
הודעה אחרונה מאת zvi.doc, -
-
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 10.1 אלף צפיות
שלום השנה כמו שנה שעברה אני הולך לעשות פר"ח הפעם החלטתי להישתדרג ולהיכנס למרכז העשרה לכן עלי להעביר שיעור בן שעה לרכזת ולילדים הנושא הוא כל נושא שבעולם - אתם מוזמנים לזרוק רעיונות. תודה, הרמן.
הודעה אחרונה מאת Herman, -
לא מתקרב למטבח הזה יותר! 1 2 3 4 5
מאת itaysamurai-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 63 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
בסה"כ רציתי לחמם פיתה בתנור! זהו!! ואז רק רציתי להפוך אותה שיהיה שווה! ואז נדבקה לי היד לחלק העליון של התנור...... 200 מעלות... המבורגר שנשרף במחבת מאחוריי.... והתוצאות: 1.כל שלושת השערות שהיו לי על האצבע נשרפו. 2.ריח של תרנגול שרוף בכל הבית. 3.כלבת פינצ'ר מבוהלת. לפיתה ולהמבורגר שלום,אבל... איך לעזאזל אני מעביר דירה עכשיו עם 9 אצבעות ?! שלכם, איתי "medium-well" אלפא סוד.
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 977 צפיות
שלום רב ושנה טובה היום התקבלתי ע"י מנהלי הפורום לחיק המשתמשים באוף טופיק, אני מברך אתכם על קבלתי ומקווה לעניין את כולם. בתור פתיח , יש לי שאלה: האייקונים אותם אני רואה בפורום אינם זזים אצלי, מה חסר לדפדפן שלי כדי להפעיל זאת.? תודה ושוב שנה טובה. ZVIDOC
הודעה אחרונה מאת zvi.doc, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בעקובת מקחר שנשעה באוניבסטירת אנגילת, זה לא מנשה באזיה סדר אתה כתוב את האותוית כל עוד האות הרשואנה והארוחנה בקמום הכנון. השאר יוכל ליוהת בלגן שלם ואתה עיידן יוכל לרקוא בלי ביעה. זאת בלגל שאנו לא קוארים כל אות בעמצה אלא את כל המליה עם ההקשר ההגיוני שלה קרדיט ל- 2Fast4U ממקס טונינג
הודעה אחרונה מאת MustardMan32, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
כיצד אני מגלה דרך OUTLOOK EXPRESS מהי כתובת הדואר האלקטרונית שלי? בלי להתקשר ל012 ובלי לפתוח אחד חדש בואללה תודה
הודעה אחרונה מאת SilverCivic, -
-
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לאחרונה ניסיתי לשלוח קובץ באיסיקיו וזה מראה לי את ההודעת שגיאה הזאת : http://img269.imageshack.us/img269/6195/ttt433wz.jpg שאני מנסה לקבל קובץ הוא פשוט מחכה ומחכה ולא קורה כלום * האיסיקיו הוא איסיקיו 5 * ישנה רשת ביתית עם 2 מחשבים * אין לי שום פיירוול שידוע לי עליו תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת elad1299, -
מש"ק חי"ר
מאת TheComedian- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי! רציתי לשאול אותכם לדעתכם: הייתי במיונים לחיל הים (סטילי"ם דבורים) וקבלתי תשובה שהתקבלתי.. לפני יומיים קבלתי טלפון שבו נאמר לי שמכיון וביצועיי ביומיים של הגיבוש היו טובים במיוחד מציעים לי להיות מש"ק חי"ר בחיל הים של חובלים.. מחר אני הולך למיונים לזה, אבל רציתי לשאול אותכם אם אתם יודעים משהו על התפקיד (כל סוג מידע יעזור כיוון שאני לא יודע כלום עליו..) האם הייתם מציעים ללכת על זה או להשאר בסטילי"ם דבורים? תודה לעוזרים -לאון חבקין-
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
- 2 תגובות
- 907 צפיות
אתם לא חושבים שהגיע הזמן שנארגן איזה מפגש מכוניות קטנטן של חברי קארס פורום ?! אז מה אתם אומרים ? אולי נתניע את העגלות באיזה שישי או שבת צהריים בוקר מה שתרצו לאיזה מגרש חנייה נחמד ונארגן מפגשון ? ... יש תומכים ?! אני והטיגרה שלי מבטיחים להגיע =)
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
לחלקכם לפחות מעיין אם יש עוד אנשים שזוכרים אותי. בכל אופן, מה חדש? שמעתי שלירן מכר את הראלי ורוצה לדפוק תראש בהודו. או שלא מדברים על הודו באוף טופיק? שמישהו יעדכן אותי בבקשה.
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מבטיח שלא תיצטערו זה שיר יפה , ככה שאם אין לכם אותו אז בטוח אתם תישמרו אותו http://s52.yousendit.com/d.aspx?id=3TZJT66TWCGHS2V7FU46T10QIF אני רוצה את השם של הזמר/להקה/שיר כדי שאני יוכל להוריד את הקליפ
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היום הייתי אצל צביקה התותח שטיפל לי בקרבורטור של הג'אסטי 91 הידנית שלי עם מנוע 1000 (הוא היה מבסוט כי הקרבורטור במנוע 1200 הרבה יותר קשה לטיפול ). בכל מקרה, צביקה עשה עבודה יסודית-איכותית-מקצועית ברמה באמת גבוהה.לבן אדם יש ידיים מזהב,הוא לא רק "עשה את העבודה" וזהו, אלא צביקה באמת משקיע ת'נשמה שלו בעבודה על האוטו.. שמחתי לגלות שאני לא בא רק לטפל בקרבורטור שלי אלא בעצם הבן אדם "הינדס" לי את האוטו מבחינה מכנית... טיפל בכל הדברים מסביב לקרבורטור - החל מהכבל קלאצ' ועד לכיוון הטורים (עם\בלי מזגן).היה שווה לנסוע 50 קילומטר כל כיוון בשביל להגיע אל המקצוען הזה.הבן אדם ממש יסודי,הגון,נותן שירות של לאחר קניה - רוצה לוודא לטווח הארוך שאכן האוטו היה שווה את ההשקעה.האוטו פשוט היה הרבה …
הודעה אחרונה מאת JuD106Xs, -
- 5 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום , ראיתי את הסרטון הנ"ל : http://wap.chooz.tv/video/mosquito.wmv קרדיט ל- Elad 306-XSI מפורום PSI הסרטון לא משהו אבל הפס קול מהמם , משהו שכדאי לצרוב לMP3 רציתי לדעת אם יש פה אנשים שיכולים להפריד את הפס קול מהסרטון ולשלוח לי את הפס קול באיכות גבוהה * לאייסיקיו מספר : 282-782-172 * או אם אתם מתעקשים אז להעלות אותו לאתר : http://rapidshare.de/ ולשים כאן קישור ( לדעתי עדיף ) תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
חתונה מעלפת
מאת B-TON- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.zippyvideos.com/7786735081360066/hallelujah/*sexylosers גדול!!
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 881 צפיות
המכונית הקודמת שלי היתה סיאט איביזה טורבו ספורט ויש לי אתר עמוס בתמונות וחומר בתחום. אם האתר לא יהיה פעיל- הוא ימחק מהשרת. אם יש כאן בעל סיאט ספורט שמעוניין לנהל את האתר- שיתקשר בה"פ ואתן לו זכות ניהול באתר בכיף. http://www.smartgroups.com/groups/seat_sport
הודעה אחרונה מאת primekart, -
50 מיליון... 1 2 3
מאת gadik6- 37 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היום בערב מתקיימת ההגרלה של הלוטו, 50 מיליון שקלים... צריך לנחש 7 מספרים מתוך 30, והסיכוי לנחש את כל השבעה עומד על 1 ל2 מיליון וקצת... בכל מקרה יש פה עוד מישהו חוץ ממני שמשתתף בהגרלה? אם כן, כמה כסף השקעתם, והאם מילאתם לבד בצורה אקראית או בשיטה מסויימת? אני השקעתי 11 ש"ח (שמעו לא צריך להיסחף ) ומילאתי אקראית 2 טבלאות (2 ניחושים)... *דרך אגב מי שרוצה יכול לזרוק פה את שבעת המספרים שהוא חושב שיעלו היום בהגרלה...
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 3 תגובות
- 907 צפיות
שלום לכולם לאחר חיפוש בכמה אתרי מפות וכאשר נכשלו כל ניסיונות החיפוש החלטתי לפרסם שאלה זו. האם מישהו יודע כמה ק"מ לכל כיוון בנסיעה מיוקנעם לאתר החרמון שבצפון? האם מומלץ לנסוע דרך כביש מסויים? (אני יודע שאין שם שלג עכשיו...) תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת stio, -
מישהו מכיר אתרים שמדריכים איך לדוג - זאת אומרת איך להשכיל פתיון ודברים דומים תמיד חשבתי שאני עושה את הדבר הנכון - אומנם אני מצליח לדוג הרבה (כשמשעמם לי) - אבל הבנתי מתוכנית שראיתי שיש דרך להשכיל את הפתיון (לפי סוג הדגים ולפי סוג המים (מלוחים ,מתוקים)) אשמח אם יש למישהו מאמר או תמונות או וידיאו לא משנה מה.
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
- 2 תגובות
- 962 צפיות
אהלן חבר'ה, החברה בה אני עובד מחפשת מנהל רשת, קו"ח לה"פ
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
(נפתח בהקדמה - חיפשתי כמעט בכל מקום אפשרי, ולא נמצאה תשובה, אולי כאן יוכל לעזור לי הצדיק שמקומו בגן עדן יובטח בסמוך לזה שימצא לי אריקה ) טוב, אז למי שמכיר, יש בסרט "תני סימן חיים" ("שלום לך סיגל 2") קטע, שבו תמיר גל שר במועדון "סבוי" בחולון, רגע לפני שהשוטרים באים לעצור אותו. זה ככול הנראה שיר בכורדית. (הפעם האחרונה שבה כתבתי או דיברתי בערבית הייתה לפני המון זמן. אז אני מתבסס בעיקר על שמיעה) הקטע מתוך השיר הולך ככה: (קלידים ודרבוקות - בשביל האותנטיות) "תיל שעאטה, תער יא באבא איפרח עיסי, רישח אעיה (---- ?) איפרח וואלא יא אימי וואלה יא אימי (ראני?) וואלה יא אימאכ! צ'ופאטק! סאלים יא עאייני..." מישהו מכיר את השיר? למישהו יש אותו? צ…
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
- 3 תגובות
- 16.1 אלף צפיות
תמיד עיניין אותי כמה מכשירי החשמל הביתיים צורכים חשמל בשקלים PER שעה... נניח מזגן 3 / 3.5 כ"ס , מנורה , מאורר וכו או איך אני יכול לחשב זאת לבד? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת tkamin, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הלכתי לבלוקבאסטר שמח וטוב לבב לקנות לי משחק לפלייסטיישן 2 שמעלה אבק בחדרי. הסתובבתי בין המבחר הלא מי יודע מה גדול שלהם ואז קלטו עיניי את המחיר - 409 שקלים חדשים. סליחה, פ-א-ק-י-נ-ג 409 שקל ! אז מן הסתם לא קניתי את המשחק כי ב409 שקל אני יכול לקנות 2 צמיגים מיובל. ועכשיו לשאלתי : איך ואיפה אני יכול לקנות (או לצרוב) משחקים צרובים ? יש לי : - PS2 + שלט של PSONE + 2 כרטיסי זיכרון. - צ'יפ שמצריך הכנסה של דיסק הפעלה (כחול כזה). - הרבה זמן פנוי. - צורב DVD. - אינטרנט. - פין גדול מהממוצע בהרבה. דניאל.
הודעה אחרונה מאת SilverCivic, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, שמתי על המחשב של אבי מודם פקס 56K אנלוגי כמובן. על מחשב יש WIN XP PRO SP2. המודם עובד יופי, גם מחייג וגם מקבל שיחות, אבל שאני רוצה לקבל פקס ע"י תוכנת הפקסים של WINXP למשל, אז מה שקורה זה ככה: המודם מזהה שיש שיחה נכנסת, ומקבל את השיחה, מנסה ליצור קשר כדי לקבל את הפקס, לא מצליח ואחרי דקה השיחה מתנתקת (התוכנה כותבת כי קרה ERROR ולא מציינת מה הבעיה). ראוי לציין שהבעיה היא לא בתוכנה כי ניסיתי כמה תוכנות וזה פשוט לא עובד. אני חושב כי הבעיה היא בהגדרות החומרה של המודם, אבל אין לי מושג מה לא בסדר שם. אם למישהו יש פתרון אני יודה לו מאוד! תודה.
הודעה אחרונה מאת Sefi, -
ערב טוב חבר'ה, שבוע לא התאפשר לי לגלוש בפורום עקב טיול קטן בגרמניה ביקרתי בברלין וכמובן בפרנקפורט. צ'יכיה (פראג ליתר דיוק) ירדה מהפרק עקב מחירים הזויים של מלונות וכו', כנראה בגלל איזה אירוע מסויים בתאריכים המדוברים. איך שיצאנו מנמל התעופה של פרנקפורט, שמעתי צליל בשרני מאוד אחרי כמה שניות קלטתי שמדובר ב-M6 דנדשה שפשוט טסה לה בצליל מפתה. בברלין המכוניות כרגיל - המון אירופאיות (כמובן שיש רב די מוחלט לתוצרת הגרמנית), די הרבה יפניות ומעט מאוד מאוד אמריקאיות. אני חייב לציין שהייתה מכונית אחת שהשבה את תשומת ליבי כל פעם ביציאה מהמלון - פורד סטריט-קא פשוט מכונית חמודה נחתנו בפרנקפורט בשנית, אכלנו ורצנו לתערוכה. טעינו - הלכנו לתערוכה ביומה השני, ד…
הודעה אחרונה מאת sayed, -
הנדסאי רכב
מאת yf2- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
יש מישהו בפורום זה שכבר למד ועוסק בתחום כיום, שיכול לתת לי פרטים עליו?
הודעה אחרונה מאת yf2, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לא יודע כמה מדווחים על זה או את מי זה מעניין בדיוק, אבל מתקרבת לכיוון טקסס האמ-אמא של הסופות, סופת הוריקן שמדורגת כ-Category 5 שהוא הדירוג הגבוה ביותר עם רוחות של 265~ קמ"ש לערך . כמו כל סופה רצינית אחרת, גם זו קיבלה כינוי - "ריטה". לשם השוואה, הסופה "קתרינה" שמחתה את ערים רבות בלואיזיאנה ובמיסיסיפי מעל פני האדמה רק לפני שלושה שבועות (מעל ל-1000 הרוגים) הייתה מדורגת כ-Category 4. רק שלושה הוריקנים היכו את חופי ארה"ב מאז החל המעקב הלאומי הרשמי אחר סופות ב-1851 מוגדרים כ-Cat 5, האחרון שבהם הוא "אנדרו" שהיכה את פלורידה ב-92. דיווחים על "ריטה" המתקרבת מ-Yahoo news. מוטי.
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 952 צפיות
שלום. הייתי מעוניין בסקירה ממצה של נושא עיצוב כלי רכב, מתחילת פיתוח כלי הרכב הממונעים ועד ימינו. אני מחפש מידע בנושא התפתחות העיצוב בעקבות מגבלות טכנולוגיות, שיקולים הנדסיים, שיקולי בטיחות, אופנות וכו'. חיפשתי בגוגל תחת הערכים history of Automobile design וכן history of car design אבל לא הצלחתי למצוא אתר שגולל את כל ההסטוריה בצורה מספקת. כמו כן ערכתי חיפוש בפורום, קלאסיקאר וכן ויקיפדיה (האתר היחיד שסיפק מידע סביר, אבל לא מספיק). ממה שידוע לי, כלי הרכב בתחילת דרכם היו המשך לכרכרות הסוסיםמבחינה עיצובית. בהמשך, הם החלו להיות עם צורה יותר דומה למכוניות של היום, אבל עם מגבלות טכנולוגיות כמו קושי בעיבוד חומרים וחומרים יקרים מה שגרם להם להראות כמו ק…
הודעה אחרונה מאת romer-, -
-
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
זה מתחיל בזה : http://www.artfactory.co.il/rosh.html ואף אחד לא יודע איך זה ייגמר.
הודעה אחרונה מאת Alexa, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בעת התקנת משחק "ניד פור ספיד" קיבלתי את ההודעה הבאה. מה המחשב רוצה ממני?! תודה מראש לפותרי התעלומה..
הודעה אחרונה מאת elad1299, -
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 422 אורחים (הצג רשימה מלאה)