Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

השנה כמו שנה שעברה אני הולך לעשות פר"ח

הפעם החלטתי להישתדרג ולהיכנס למרכז העשרה

לכן עלי להעביר שיעור בן שעה לרכזת ולילדים

הנושא הוא כל נושא שבעולם - אתם מוזמנים לזרוק רעיונות.

תודה,

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אתה עושה פר"ח? איזה גדול!

לך על משהו בסגנון "היתרונות הגלומים במין אוראלי" או "מחלות נגיפיות של המעי הגס".

או שתדבר על מכוניות.....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

סה"כ זה ילדים.

תעשה להם הרצאה על מין בטוח ותרתק אותם לכיסא.אולי משהו על מוזיקה? כשאני היתי בגילם של ילדי פר"ח רציתי להיות בכת השטן, אבל זה עבר לי...

אם הם לא יודעים- אולי תלמד אותם איך להכין חומרי נפץ מדברים שיכולים לקנות בסופר?

תעשה להם הרצאה על ההשפעות המזיקות של חומרים נרקוטיים ואיך ניתן לזקק אותם בבית ואף להעצים את השפעתם באמצעות זיקוק של חומרי ניקוי.

ילדים זה דרעק.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

יועיל מאוד לדעת באיזה גילאים הילדים. הנושאים המתאימים לילדים בני 6 שונים מהנושאים המתאימים לילדות בנות 17.

ואם אתה רוצה חומר על הנושאים שמר הדר הציע, יש לי מבחר מקורות.

פורסם
סה"כ זה ילדים.

תעשה להם הרצאה על מין בטוח ותרתק אותם לכיסא.אולי משהו על מוזיקה? כשאני היתי בגילם של ילדי פר"ח רציתי להיות בכת השטן, אבל זה עבר לי...

אם הם לא יודעים- אולי תלמד אותם איך להכין חומרי נפץ מדברים שיכולים לקנות בסופר?

תעשה להם הרצאה על ההשפעות המזיקות של חומרים נרקוטיים ואיך ניתן לזקק אותם בבית ואף להעצים את השפעתם באמצעות זיקוק של חומרי ניקוי.

ילדים זה דרעק.

עם לא שמת לב אני סטודנט באוניברסיטה ולא במכללת ביר-זית :twisted:

אתה בטח היית מהילדים המחוננים שיש להם שגעונות "מיוחדים" ועם זה עבר לך כנראה שאתה כבר לא מחונן :-P

אישפוז:

הגילאים הם בין כיתה ג' לכיתה ט' ולכן זה צריך להיות משהו כללי.

ולשאר - פר"ח זה הכי הכי :lol: (הרבה כסף שסטודנט יכול להרוויח במינימום עבודה.. ותחשבו על זה)

פורסם

כתה ג' זה בערך גיל 9. כתה ט' זה בערך גיל 15.

לא רק שיש הבדל תהומי בתחומי העניין בין הגילאים, יש גם הבדל עצום ביכולת הקליטה, ההבנה והקשב. אני לא מבין מי נתן לך משימה כל כך לא הגיונית.

לדעתי פשוט תן להם הרצאה על ההיסטוריה של הרכב. זה נושא שאתה בטח מתחבר אליו.

הבעיה היא לקלוע לרמה שתהיה מספיק מובנת לילדים הקטנים ולא משעממת בשביל הגדולים. אם יש לך אפשרות לעזרים כמו מקרן, תכין פשוט הרבה שקפים עם תמונות גדולות והסברים, ותנסה להחזיק את ההרצאה בצורה של דו שיח. ככה תוכל להתאים את ההסברים לרמה של השאלות.

אם זה לא יעבוד, תקרין לסירוגין תמונת פורנו ותמונות של פוקימון ותדבר על מה שבא לך, אף אחד במילא לא יקשיב אם יהיו כאלו תמונות.

פורסם
כתה ג' זה בערך גיל 9. כתה ט' זה בערך גיל 15.

לא רק שיש הבדל תהומי בתחומי העניין בין הגילאים, יש גם הבדל עצום ביכולת הקליטה, ההבנה והקשב. אני לא מבין מי נתן לך משימה כל כך לא הגיונית.

לדעתי פשוט תן להם הרצאה על ההיסטוריה של הרכב. זה נושא שאתה בטח מתחבר אליו.

הבעיה היא לקלוע לרמה שתהיה מספיק מובנת לילדים הקטנים ולא משעממת בשביל הגדולים. אם יש לך אפשרות לעזרים כמו מקרן, תכין פשוט הרבה שקפים עם תמונות גדולות והסברים, ותנסה להחזיק את ההרצאה בצורה של דו שיח. ככה תוכל להתאים את ההסברים לרמה של השאלות.

אם זה לא יעבוד, תקרין לסירוגין תמונת פורנו ותמונות של פוקימון ותדבר על מה שבא לך, אף אחד במילא לא יקשיב אם יהיו כאלו תמונות.

לצערי אין לי מקרן ולא POWERPOINT

אני צריך משהו פשוט ומופשט,

לדוגמא חשבתי להסביר על האינטרנט - מה הוא מציע (חוץ מפורנו :-P ), לאיזה צרכים הוא קם בכלל וכו'. נושאים נוספים חשבתי לבדוק ב HOWSTUFFWORKד או WIKIPEDIA

פורסם

בתור ילד ... הייתי מאלה .....שקיבלו ... פרח ..... מה שאני וה...אממ חונך שלי ;) עשינו (בקושי היה KEEN במחשב אז.. שלא לדבר על פאוורפוינט או מקרן) זה עבודה על הלידה של אישתו , זתומרת צילומים של אולטראסאונד, וכזה עשינו על בריסטול את הדרך שהתינוק עובר וכל מיני כזה ... זה בערך מה שאני זוכר

פורסם
בתור ילד ... הייתי מאלה .....שקיבלו ... פרח ..... מה שאני וה...אממ חונך שלי ;) עשינו (בקושי היה KEEN במחשב אז.. שלא לדבר על פאוורפוינט או מקרן) זה עבודה על הלידה של אישתו , זתומרת צילומים של אולטראסאונד, וכזה עשינו על בריסטול את הדרך שהתינוק עובר וכל מיני כזה ... זה בערך מה שאני זוכר

וואלה גם אתה היית מיוחד, יפה לך..... (אגב כבר לא רואים פה אנשים, איפו ימי הטאבון :wink: )

בכל מקרה מה שאתה מדבר עליו זה פרוייקט סוף שנה, ועשיתי אחד כזה שנה שעברה.

השנה אני צריך לכוון לקהל יעד רחב יותר...

פורסם

הרמן, אני גם נרשמתי למרכז העשרה וגם אני צריך להכין מערך שיעור.

מה שכן, ההוראות קיבלתי הן:

"יש להכין למיון הפעלה באורך שעה לילדים בכיתות ג' עד ו', בכל נושא שעולה על דעתכם. את ההפעלה יש להגיש על דף כתוב, ובמהלך המיון תידרשו להעביר 3 דקות מתוך הפעילות שהכנתם למשתתפי המיון. במידה ובחרתם להשתמש בעזרים, עליכם להביאם איתכם."

אני עושה את השיעור מחר, כך שאוכל להביא לך רעיונות של שאר האנשים.

ההרצאה שלי תהיה על תקשורת, דרכי תקשורת וכו' - אם תרצה, אשלח לך את המערך שיעור ברגע שאסיים אותו.

רעיון נוסף שהיה לי , היה על 'התפתחות עיצוב הרכב', אבל נושא זה ירד מהפרק כאשר נאמר לי טווח הגילאים (וכאן המקום להודות שוב לכל מי שטרח למסור מידע ואף יותר מזה).

בכל מקרה, קח שני לינקים מהפורום של האוני' שלך, לגבי ההרצאה הזו:

1

2

פורסם

הרמן, אני גם נרשמתי למרכז העשרה וגם אני צריך להכין מערך שיעור.

מה שכן, ההוראות קיבלתי הן:

"יש להכין למיון הפעלה באורך שעה לילדים בכיתות ג' עד ו', בכל נושא שעולה על דעתכם. את ההפעלה יש להגיש על דף כתוב, ובמהלך המיון תידרשו להעביר 3 דקות מתוך הפעילות שהכנתם למשתתפי המיון. במידה ובחרתם להשתמש בעזרים, עליכם להביאם איתכם."

אני עושה את השיעור מחר, כך שאוכל להביא לך רעיונות של שאר האנשים.

ההרצאה שלי תהיה על תקשורת, דרכי תקשורת וכו' - אם תרצה, אשלח לך את המערך שיעור ברגע שאסיים אותו.

רעיון נוסף שהיה לי , היה על 'התפתחות עיצוב הרכב', אבל נושא זה ירד מהפרק כאשר נאמר לי טווח הגילאים (וכאן המקום להודות שוב לכל מי שטרח למסור מידע ואף יותר מזה).

בכל מקרה, קח שני לינקים מהפורום של האוני' שלך, לגבי ההרצאה הזו:

1

2

תודה,

האם אתה גם לומד בב"ש?

פורסם

בטיחות בדרכים וסובלנות. נראה לי נושאים שצריך לשרש בדור הצעיר, אלו דברים שלפי דעתי הרבה יותר חשובים מעוד שיעור ספרות או תנ"ך ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...