Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שהלכתי לראות את הסרט החייזרים באים (יש הסבר על זה בשרשור אחר בפורום) קפצתי לחבר שלי, היה לו בית לבד אז הוא חגג... בכל מקרה זה שכונה של וילות, הרחוב שלו די צר ויש וילות משני הצדדים ודי חשוך ברחוב כי היה כבר לילה. אני החנתי מול הבית שלו ליד השער של בית אחר וסידרתי משהו בפלאפון, בינתיים הגיעו עוד 2 חברים ועמדו עם האוטו ממול ועוד אחד עמד ליד האוטו שלהם ועישן...

בזמן שאני יושב ברכב ומסדר את הפלאפון אני רואה שמישהי יוצאת מהשער של הבית שהחנתי לידו ניגשת לאוטו פותחת את הדלת בזמן שהיא מדברת בפלאפון ומתיישבת באוטו שלי וסוגרת את הדלת... אני לא ממש הבנתי מה קורה והסתכלתי להבין מה היא עושה (התחלתי לקלוט שהיא התבלבלה)... בכל מקרה היא מנתקת את הפלאפון ומסתכלת עליי... אחרי כמה שניות של הלם היא מבינה שזה לא הרכב הנכון וכולה מופתעת עושה "יואו ואיזה פאדיחות וזה" ויוצאת מהרכב ומרוב הפאדיחה פשוט נכנסת חזרה לבית...

חבר שלי שעמד ממול עם הסיגריה נשפך שם ואחרי זה גם אלו שבאוטו ליד הבינו והתחילו לצחוק...

זה היה די משעשע, למען האמת לא חשבתי שמשהו כזה יקרה לי ודי מפתיע היה כשהיא בשיא הטבעיות נכנסה לרכב בזמן שניסיתי להבין מה קורה פה... אחרי זה כשנסעתי ראיתי אותה יושבת באוטו אחר (כנראה האוטו הנכון)...

אם למישהו יש גם משהו בסגנון הוא מוזמן לספר...

פורסם

כמעט קרה לי פעם .. שכן אני "קצר רואי" ... ובלילה הדבר הכי טוב שאני רואה בלי משקפיים זה צבעים שחורים ומטושטשים ... וכן .. כאשר חיכיתי פעם אחת למישהו שיבוא.. נעצר ליד הבית שלי 2 רכבים .. ולא ידעתי לאיזה לגשת... בסופו של דבר החלטתי על אחד מהם ולמזלי קלעתי .. השני היה השכן שאני לא הכי אוהב בעולם .. ;)

פורסם

בחורות וטלפונים סלולריים , הן פשוט מתנתקות משאר העולם שהן בשיחה

זה נכון גם כשהן נוהגות ומדברות במקביל , משום מה תמיד תמצא אותן על 10 קמ"ש בנתיב הכי שמאלי בכביש בין עירוני , וכשתתקרב תראה אותה ואת הסלולרי ביד , אפילו להעיר להן אי אפשר :?

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
לא ציינת את הדבר הכי חשוב בכל הסיפור , היא הייתה כוסית לפחות?

לא בדיוק...

יש מס' טלפון או אין מס' טלפון ?

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אם כבר מקרה מצחיק...

לפני כמה זמן אני עומד עם החברה לפני דוכן שמחלק עלונים של כל מיני מוזיאונים ותערוכות רצות, מפה לשם אי נכנס לקריאה מעמיקה של אחד העלונים ובטבעיות שם את היד על הישבן של החברה...

תוך חצי שניה אני מקבל סטירה כ-ו-א-ב-ת על היד, מסתכל הצידה ומגלה שעומדת לידי בכלל איזו אחת בת 200 :lol:...

פאדיחות..

מוטי.

פורסם

זה מזכיר לי סיפור הזוי על דוד שלי, שהיה גר בקרית אונו ועבד בקיבוצי הערבה, כך שפעמיים בשבוע הוא היה קם כשהציפורים עוד נוחרות על העצים ועולה על טיסת בוקר לאילת.

בוקר אחד, חמש בבוקר אחד ליתר דיוק, הוא ירד מהבית חצי רדום. הוא נכנס לחיפושית, התניע ושלח יד לרדיו רק כדי לגלות שאין רדיו!

הדבר הראשון שהוא חשב זה - בני זונות! גנבו את הרדיו המעפן הזה? אבל אז הוא קלט שלא רק שאין רדיו, אין חור איפה שהיה אמור להיות הרדיו. :shock:

רק אז הוא הסתכל קצת יותר טוב מסביבו וקלט שהוא לא בחיפושית האפורה שלו אלא בחיפושית הלבנה של השכנים...

ולא, הסיפור ממש לא מפוברק. מפתח של חיפושית אחת יפתח חצי מהחיפושיות בארץ. אני אישית פתחתי והתנעתי את החיפושית שיש לי ולאבא שלי כרגע עם המפתח של החיפושית שהייתה לי לפני עשר שנים והושבתה. המפתח עדיין יושב אצלי בצרור מסיבות סנטימנטליות ולהפתעתי הוא התאים לחיפושית הטריה שלנו.

פורסם

טוב בכל מקרה טלפון לא קיבלתי כי לא ביקשתי... ראשית היא לא בדיוק זאת שאני מחפש, וגם הבחורה הייתה בהלם ישר רצה בחזרה לבית מרוב הפאדיחה...

מה שכן זה היה קורע שהיא באה בשיא הטבעיות ונכנסה ככה לאוטו... ומוטי שים לב איפה אתה שם את הידיים שלך, יש לך מזל שהזקנה לא זרמה... :wink:

פורסם

אישפוז זה קרה פעם עם פיאט אונו והראו את זה בחדשות, שני פיאט אונו אותו הצבע החנו אחד ליד השני, רק שאחד מהם חזר לאוטו שלו הוא פתח את האוטו השני ונסע משם בלי להבין שזה לא האוטו שלו.

ועכשיו אני מבין גם למה ראיתי אותך בקריית אונו. אוטו יפה יש לך

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
בחורות וטלפונים סלולריים , הן פשוט מתנתקות משאר העולם שהן בשיחה

זה נכון גם כשהן נוהגות ומדברות במקביל , משום מה תמיד תמצא אותן על 10 קמ"ש בנתיב הכי שמאלי בכביש בין עירוני , וכשתתקרב תראה אותה ואת הסלולרי ביד , אפילו להעיר להן אי אפשר :?

בוא אני אחדש לך, גם גברים ככה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...