Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אני רואה נכון, תחתית הסירה עשוי ספוג מוקצף או משהו כזה, בכל אופן, לא משטח חלק. יש לך חיכוך גדול עם המים. תנסה להחליק את תחתית הסירה בעזרת ציפוי פלסטי או ניילון.

עכשיו זה בערך כמו ליסוע עם אמברקס...

נכון זה מין ספוג כזה

אבל לדעתי זה זניח ביותר

אני חושב על דרך לשים את המנועים מתחת למיים

את הפלופלורים הכוונה .. לא המנועים

אם למישהו בא לעזור לי בשמחה :) אין מישהו מהאזור (רמלה).

:silly: Cx5 - 2012

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נכון זה מין ספוג כזה

אבל לדעתי זה זניח ביותר

אני שמח שאתה חושב שזה זניח, אבל בכדי לראות תוצאות, תצטרך להפוך את הספוג הזה למשטח חלק ככל הניתן, ולהקטין את הסירה למינימום ההכרחי.

שאלת פעם למה שחיינים מגלחים שערות חזה-שחי-רגלים?

אל תשכח שהמנוע לא יסתובב באותה מהירות כשהוא יהיה בתוך המים, ההתנגדות במים גדולה מאוד.

dirty old man

need love too

פורסם

נכון שההתנגדות במים גדולה מאוד - אבל המנוע יסתובב לאט יותר אבל יקבל יותר כוח

לא סתם יסתובב באוויר ויבזבז כוח

פורסם

תקטין את הבוגי תחתוך אותו בצורה כזאת שיהיה לו חרטום חד, לאחר מכן תצפה את תחתית הסירה בחומר חלק (מריחה בעזרת שפכטל של סיליקון ואז החלקה ע"י הרבה מים וסמרטוט)

לאחר מכן תנסה להאריך את הציר של המנוע ובכך להכניס את הפרופלורים לתוך המים, זה שיהיה להם זווית שכביכול תשקיע את חרטום הסירה זה דבר זניח מאוד, כל עוד הציר מספיק ארוך והזווית תהיה מספיק כהה

שיקול נוסף : במקום היגוי ע"י מנועים הוספת סרבו שיניע סנפיר היגוי יעיל בהרבה !!

פורסם
תקטין את הבוגי תחתוך אותו בצורה כזאת שיהיה לו חרטום חד, לאחר מכן תצפה את תחתית הסירה בחומר חלק (מריחה בעזרת שפכטל של סיליקון ואז החלקה ע"י הרבה מים וסמרטוט)

לאחר מכן תנסה להאריך את הציר של המנוע ובכך להכניס את הפרופלורים לתוך המים, זה שיהיה להם זווית שכביכול תשקיע את חרטום הסירה זה דבר זניח מאוד, כל עוד הציר מספיק ארוך והזווית תהיה מספיק כהה

שיקול נוסף : במקום היגוי ע"י מנועים הוספת סרבו שיניע סנפיר היגוי יעיל בהרבה !!

להוסיף סרבו כבר צריך שלט אחר וזה עניין מסובך

זה שלט פשוט.. אני יורד מהעניין של סרבו אני רוצה במה שיש לי להניע אותה .

פורסם

אתה לא צריך להוסיף סרבו - ברגע שאתה מעביר את המנועים לשליטה רק על מהירות המנועים דורשים סרבו אחד...ולא 2 ואז הסרבו הפנוי הופך לסרבו היגוי

פורסם
נכון שההתנגדות במים גדולה מאוד - אבל המנוע יסתובב לאט יותר אבל יקבל יותר כוח

לא סתם יסתובב באוויר ויבזבז כוח

שורה תחתונה, לא מיקום המנועים הוא זה שמפריע לך עכשיו, אלא ההתנגדות של המים. בכל מקרה, בין אם המנועים ישבו במים (ויסתובבו לאט) או באוויר (ויסתובבו מהר), כדאי לך להחליק את בטן הסירה.

dirty old man

need love too

פורסם
שורה תחתונה, לא מיקום המנועים הוא זה שמפריע לך עכשיו, אלא ההתנגדות של המים. בכל מקרה, בין אם המנועים ישבו במים (ויסתובבו לאט) או באוויר (ויסתובבו מהר), כדאי לך להחליק את בטן הסירה.

אני חושב לקנות בוגי חדש קטן אם אמצא עם תחתית חלקה ממש.

אתה לא צריך להוסיף סרבו - ברגע שאתה מעביר את המנועים לשליטה רק על מהירות המנועים דורשים סרבו אחד...ולא 2 ואז הסרבו הפנוי הופך לסרבו היגוי

אבל אין פה סרבו - זה שני מנועים רק - יש לי סרבואים במכונית על שלט שלי

שעולה המון כסף - אני לא אפרק אותה...

בסירה יש לוח קליטה של השלט

יש אפשרות להפעיל את שני המנועים ביחד

כשאני פונה ימינה שמאלה זה מאיץ אחד מהמנועים - בהתאם לכיוון... איך מדבר כזה אני יכול לעשות היגוי לא הבנתי

יש מנוע - אין לי משהו שמסתובב ימינה שמאלה

פורסם

אבל אין פה סרבו - זה שני מנועים רק - יש לי סרבואים במכונית על שלט שלי

שעולה המון כסף - אני לא אפרק אותה...

בסירה יש לוח קליטה של השלט

יש אפשרות להפעיל את שני המנועים ביחד

כשאני פונה ימינה שמאלה זה מאיץ אחד מהמנועים - בהתאם לכיוון... איך מדבר כזה אני יכול לעשות היגוי לא הבנתי

יש מנוע - אין לי משהו שמסתובב ימינה שמאלה

הפעלת אחד המנועים בצד מסויום תפעיל מומנט סיבוב על הסירה, ויסובב אותה.

כך לתשומת לתיבך שהמרחק בין המנועים צריך להיות גדול יחסית (המנועים צריכים לשבת כמה שיותר לכיוון הפינות) על מנת לגרם לסירה לפנות בצורה מספקת.

אור.

פורסם
הפעלת אחד המנועים בצד מסויום תפעיל מומנט סיבוב על הסירה, ויסובב אותה.

כך לתשומת לתיבך שהמרחק בין המנועים צריך להיות גדול יחסית (המנועים צריכים לשבת כמה שיותר לכיוון הפינות) על מנת לגרם לסירה לפנות בצורה מספקת.

אור.

זה ברור וזה מה שעשיתי - אני חושב להביא בוגי חדש חלק מלמטה ולהתחיל הכל איתו מהתחלה

נראה מה יהיה.

• תוכן חדש...