Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"שמי רוני גנור. אני מדריך בסינמטק י-ם סדנת קיץ של בני נוער יהודי וערבי.

התחלנו לעבוד על סרט שהנושא שלו מרוצי מכוניות ומרוצי רחוב. הגעתי אליך דרך הפורום באינטרנט

הפרויקט אמור להיות מוצג בעוד כמה חודשים בסינמטק.

אנחנו מבקשים לראיין אנשים הקשורים לנושא, ולצלם אותם ואת המכוניות שלהם.

אשמח אם תוכל לעזור לנו."

כמובן שאמרתי לו שחשיפה כזו יכולה רק להרוס כל סיכוי שחוק הספורט המוטורי יעבור.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

"שמי רוני גנור. אני מדריך בסינמטק י-ם סדנת קיץ של בני נוער יהודי וערבי.

התחלנו לעבוד על סרט שהנושא שלו מרוצי מכוניות ומרוצי רחוב. הגעתי אליך דרך הפורום באינטרנט

הפרויקט אמור להיות מוצג בעוד כמה חודשים בסינמטק.

אנחנו מבקשים לראיין אנשים הקשורים לנושא, ולצלם אותם ואת המכוניות שלהם.

אשמח אם תוכל לעזור לנו."

כמובן שאמרתי לו שחשיפה כזו יכולה רק להרוס כל סיכוי שחוק הספורט המוטורי יעבור. בעיקרון אתה צודק... אבל יכול להיות שהמסקנה של הסרט תהיה שונה. אולי הוא יראה את התופעה של מרוצי הרחוב כמסוכנת ומיותרת ואולי אפילו אתה או מישהו אחר מוותיקי הפורום יוכל להסביר לבמאי למה יש לחוק הספורט המוטורי פוטנציאל לחנך את הצעירים שעוסקים בזה ולספק לחלקם מקום "לספק את צרכיהם המוטוריים" על ידי השתתפות בימי מסלול..

כלומר לסרט כזה לא חייבת בהכרח להיות השפעה שלילית על החוק, אולי אפילו להפך..

עמוס.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

כל פעם כשמישהו מנסה לתפוס את הגל בנושא המוטורי ללא שהוא מבין בתחום, הוא עושה יותר נזק מתועלת !

שום טובה לא תצמח מזה, גם אם במשך כל הסרט יראו את שמוליק עומד ומסביר למה צריך ספורט מוטורי (וזה מן הסתם לא מה שיראו כל הסרט...).

נקווה לטוב...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...