Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסכת ריתוך, עזרה בבחירה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות מסכה שמיתכהה אוטומטתית. אם למישהו יש ניסיון עם המוצרים האילו, או יודע מה ההבדלים בינהם, אני אשמח לשמוע.

אני לא צריך לרתך קילומטרים, זה פשוט ממש נוח. זה לא לשימוש תעשייתי, אלא תחביב, מידי פעם, ואני לא רואה לנכון להשקיע בזה איזה אלפיה (במיקרה הטוב).

יש מסכות ריתוך כאילו ב 30$ ויש ב 300$ (יותר!)... מה ההבדלים (שוב, גם אני יודע לקרא ברושורים ב EBAY), מישהו ניסה?

ואם מישהו מכיר מקום בארץ שמוכר כאילו במחירם שפויים?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אני רוצה לקנות מסכה שמיתכהה אוטומטתית. אם למישהו יש ניסיון עם המוצרים האילו, או יודע מה ההבדלים בינהם, אני אשמח לשמוע.

אני לא צריך לרתך קילומטרים, זה פשוט ממש נוח. זה לא לשימוש תעשייתי, אלא תחביב, מידי פעם, ואני לא רואה לנכון להשקיע בזה איזה אלפיה (במיקרה הטוב).

יש מסכות ריתוך כאילו ב 30$ ויש ב 300$ (יותר!)... מה ההבדלים (שוב, גם אני יודע לקרא ברושורים ב EBAY), מישהו ניסה?

ואם מישהו מכיר מקום בארץ שמוכר כאילו במחירם שפויים?

גילי

קניתי לפני כמה שנים במם בית מסכה אלקטרונית, עם כיוונון

לכהות ולרגישות. תוצרת צרפת - עלה כ- 600 ש"ח .

מומלץ.

:turn-l:
פורסם

מסכה מאוד ממולצת מחברת SPEEDGLAS,בהיותי בצבא בתפקיד מסגר המסכה הזו שירתה אותי הרבה זמן וביעילות רבה.

http://www.hornell.com/templates/ArticleHO.aspx?id=2049

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
מסכה מאוד ממולצת מחברת SPEEDGLAS,בהיותי בצבא בתפקיד מסגר המסכה הזו שירתה אותי הרבה זמן וביעילות רבה.

http://www.hornell.com/templates/ArticleHO.aspx?id=2049

כן, הם המובחרים, מחירים ב EBAY מ 280$ ומעלה (למסכה + מערכת איוורור, מדהים)...

מישהו קנה? ניסה, מחירים?!

גילי

פורסם

יש לי אחת כזו בבית לכל המעוניינים לנסות לרתך במסיכה הזו מוזמנים לבוא אלי ולרתך עם המסכה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

בדיחה...

ילד אחד הולך ברחוב ומוצא מסכת ריתוך, הוא שם אותה על הפנים וממשיך ללכת לכיוון הבית שלו. פתאום עוצר לידו פאדופיל ומציע לו טרמפ הביתה...

בדרך שואל אותה הפאדופיל: "ילד, אתה יודע מה זה אורלי?"

הילד מניד את ראשו בשלילה...

הפאדופיל ממשיך: "אתה יודע מה זה אנלי?"

הילד מניד שוב את ראשו בשלילה...

לפני שהפאדופיל שואל אותו עוד שאלה הילד אמר לו:"תשמע, אני צריך שתדע, אני לא ממש רתך..."

:-P

גילי

• תוכן חדש...