Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(קיבלתי במייל ... )

סוף סוף הם עושים משהו נכון ואפילו מתוחכם, לא... גאוני!!!

על מה אני מדבר? ובכן אני מדבר על התופעה המצערת הקיימת בכבישים. על הנהגים הם עברייני תנועה ברמות שונות. מדובר בנהגים המקללים, נוסעים באור אדום, לא עוצרים בעצור, חונים על מעברי חציה (ואני בטוח שיש כאלו ששואלים את עצמם: "מה... אסור לחנות על מעבר חציה.." כאלו הפונים מבלי לאותת, זורקים פסולת מהחלון, מחליפים נתיבים ועוד ועוד. בקיצור, (בשפת הכביש) "חארות".

אני לא יודע מי חשב על-זה שם למעלה, אבל הרעיון לקחת את כל הנהגים האלו ולשכנע אותם לשים בד כתום על האנטנה – זה פשוט גאוני!!!

עכשיו הודות לפרויקט מיוחד זה (של משרד התחבורה) אני יכול לנסוע בשקט על הכביש ואם אני רואה נהג "כתום" אני יודע לשמור מרחק ממנו או להחנות בצד הדרך ואם אני הולך רגל הרואה נהג כתום אני יודע שזה הזמן להתרחק מדופן המדרכה. עכשיו גם אני יכול להסביר לילד שלי ממה צריך להיזהר במיוחד.

בקיצור – אני מתפעם! כל הכבוד. זוהי יוזמה שתציל חיים רבים.

יישר כוח.

• תגובות 212
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא בטוח שהבנתי אותך, אבל באם אתה מדבר על התנהגות הפושעים אז כן, אתה צודק.

לפזר מסמרים ולשפוך שמן זאת מחאה לגיטימית בעינם.

מה שמעצבן אותי,

בוואלה\YNET לא מתייחסים לזה כ-ניסיון לרצח

אלא טוענים ש-מה?, כמה אנשים יאחרו לעבודה בגלל תקר?! SO WHAT?

רוצים לעשות הפגנה? לכו תסגרו עם שרשראות את הכנסת.

פורסם

בעבר האשימו את היהודים בהפצת מחלות.

ההיגיון היה שהגוים חלו והיהודים לא, אז כנראה שהיוהודים אשמים.

היום הרוב יודע שהמחלות נובעות מההיגינה או ליתר דיוק מחוסרה.

אז היום יש את התאונות...

לפזר מסמרים ולשפוך שמן זאת מחאה לגיטימית בעינם.

שכחת לציין את הדם של ילדים שמאלניים שבחג פסח מכינים ממנו מצות

פורסם

רגע, זה אמור להצחיק? כי זה לא.

אומנם אני די בעד התנתקות מהפלסטינים(לא בדיוק מסכים עם המתכונת הנוכחית, אבל לפי דעתי הגיע הזמן,שהבני זו**ות יקבלו מדינה משלהם ושילכו קיבינמט),אבל לפי דעתי האנשים פשוט התחליו לשנוא מתנחלים וזה כבר מגעיל,תאמינו הלוואי ולכולנו הייתה הדבקות באידיאולוגיה והדבקות במטרה ובאמונה כמו שלמתנחלים(רובם ,יש כאלה ששם בשביל הכסף ועשו בהתנתקות את עסקת חייהם),הם הולכים ליחידות המובחרות ביותר מבלי לחשוב אפילו על איך להפוך את השירות לכמה שיותר ז**ת,כמו הרבה בני נוער היום.

רובם אנשים מאוד טובים,איכותיים ומשכילים,מחונכים,לבביים,ויש להם אישיות נפלאה.

בקיצור לא כל מי שנגד ההתנתקות ושם את הסרט הכתום על רכבו ישר זה אומר שהוא מוקצה מחמת מיאוס וחייב להיות בו פגם כלשהו(הפעם זו תרבות הנהיגה),לא תמיד מי ששמאלני זה אומר שהוא בן אדם "איכותי ותרבותי" ומי שימני "חוליגן"(במקרה של חברי מרכז הליכוד אני מסכים.)

זו דרכם ליצור פרובוקציה(ללא קשר לשאלה האם היא תועיל או לא-כי באמת שהיא לא תועיל).

חסימת הכבישים ושריפת צמיגים היא באמת מוגזמת,אבל שוב זה גם מה שקורה כשנסגר מפעל או כשאמיר פרץ רוצה ליצור הסח הדעת מקולות המתפקדים המזויפים.

במדינה שלנו לצערנו הרב מי שלא יוצר פרובוקציות לא נחשב,ולא שומעים אותו.

פורסם
לדעת אתה מכניס פה פאנים פוליטיים ואין מקום להודעה הזאת פה...בטח לא מפי מנהל בפורום
:mm_yeah:.

לעניין המסמרים והשמן, ליבי עם המפונים (מבחינה הומנית, לעניין הפוליטי אין ברצוני להתייחס) אך זה כבר עובר את גבול הטעם הטוב מבחינת מחאה וחופש הביטוי. אין זה לגיטימי ויש להתייחס ביד קשה לתופעה מסכנת החיים הנ"ל.

פורסם

זכותם של מתנגדי ההתנתקות למחות.

ההפגנות שהיו ביום שני היו במסגרת המקובל במדינה דמוקרטית - עמדו בשוליים (נכון, אסור. אבל הסיכון הממשי מכך בשעות היום, ובמיוחד השעות הפקוקות יותר - לא גבוה מאוד) עם הסרטים הכתומים והשלטים, ואפילו היה כיסוי תקשורתי.

אבל מה שהיה היום עם שפיכת שמן ופיזור מסמרי נינג'ה - צריך לתפוס את האנשים האלו ולמצות איתם את הדין באשמת נסיון לרצח. שישבו בכלא כמה שנים.

האנשים האלו הם מחבלים. אין שום הבדל בינם לבין מחבל לא יהודי שהיה חו"ח מבצע את אותן פעולות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני חושב שזה גדול...ושלומי לא מביע את דעתו הוא אפילו רשם שהוא קיבל את זה במייל לכן כל הצדקנים לא צריכים להתקיף אותו,אולי הוא שם את זה רק כדי לראות את התגובות שלנו

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם
רגע, זה אמור להצחיק? כי זה לא.

אומנם אני די בעד התנתקות מהפלסטינים(לא בדיוק מסכים עם המתכונת הנוכחית, אבל לפי דעתי הגיע הזמן,שהבני זו**ות יקבלו מדינה משלהם ושילכו קיבינמט),אבל לפי דעתי האנשים פשוט התחליו לשנוא מתנחלים וזה כבר מגעיל,תאמינו הלוואי ולכולנו הייתה הדבקות באידיאולוגיה והדבקות במטרה ובאמונה כמו שלמתנחלים(רובם ,יש כאלה ששם בשביל הכסף ועשו בהתנתקות את עסקת חייהם),הם הולכים ליחידות המובחרות ביותר מבלי לחשוב אפילו על איך להפוך את השירות לכמה שיותר ז**ת,כמו הרבה בני נוער היום.

רובם אנשים מאוד טובים,איכותיים ומשכילים,מחונכים,לבביים,ויש להם אישיות נפלאה.

בקיצור לא כל מי שנגד ההתנתקות ושם את הסרט הכתום על רכבו ישר זה אומר שהוא מוקצה מחמת מיאוס וחייב להיות בו פגם כלשהו(הפעם זו תרבות הנהיגה),לא תמיד מי ששמאלני זה אומר שהוא בן אדם "איכותי ותרבותי" ומי שימני "חוליגן"(במקרה של חברי מרכז הליכוד אני מסכים.)

זו דרכם ליצור פרובוקציה(ללא קשר לשאלה האם היא תועיל או לא-כי באמת שהיא לא תועיל).

חסימת הכבישים ושריפת צמיגים היא באמת מוגזמת,אבל שוב זה גם מה שקורה כשנסגר מפעל או כשאמיר פרץ רוצה ליצור הסח הדעת מקולות המתפקדים המזויפים.

במדינה שלנו לצערנו הרב מי שלא יוצר פרובוקציות לא נחשב,ולא שומעים אותו.

מסכים עם רוב מה שכתבת... זה שיש למישהו סרט כתום באוטו לא אומר שהוא חוליגן, וזה שלמישהו אין סרט כתום לא אומר שהוא נהג מי יודע מה (דרך אגב גם לי יש סרט כזה, זה אומר משהו?)... נכון שהחסימת כבישים היא דבר מעצבן ולעיתים אף מסוכן, אך לא כל מי שיש לו סרט כתום רץ לחסום כבישים, וזה רק חלק מהמתנגדים לפינוי אשר עושים את זה...

להזכירכם הם לא היחידים שמנסים לשתק את המדינה, מה עם נהגי המוניות שחסמו כבישים, עובדי חברת החשמל שמאיימים לנתק את המדינה מהחשמל אם ינסו לעשות להם בעיות, ההסתדרות שמשביתה את המדינה ועוד הרבה דוגמאות...

פורסם

גם אני קיבלתי את זה במייל, והתלבטתי אם להעלות את זה או לא...

בסוף החלטתי שלא.

אז בימקום זה נעלה משהו יותר אקטואלי :wink:

שיהיה לנו "יום כתום" ושלא ניתקע בפקקים/נחליק על שמן (בעזרת השם, ועוד כמה שמות)...

גילי

sticker.JPG

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני "מתנחל", ויש לי סרט כתום על הרכב.

מצד שני יש גם סטיקר של "יהודי לא תוקע בפקק יהודי", כי לדעתי זה מעשה חוליגני שמשיג בדיוק את ההיפך.

אני בעד הפגנות כמו זו שלפני יומיים כשאנשים עמדו בצד ולא הפריעו לתנועה.

אני גם בעד שמנהל הפורום יתנצל על מה שכתב, ינעל את השרשור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...