Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני "מתנחל", ויש לי סרט כתום על הרכב.

מצד שני יש גם סטיקר של "יהודי לא תוקע בפקק יהודי", כי לדעתי זה מעשה חוליגני שמשיג בדיוק את ההיפך.

אני בעד הפגנות כמו זו שלפני יומיים כשאנשים עמדו בצד ולא הפריעו לתנועה.

אני גם בעד שמנהל הפורום יתנצל על מה שכתב, ינעל את השרשור.

אין צורך לנעול

הוא נתן הערה צינית, מה שכן יש בה נכונות, זה דבר מאוד מעצבן ולא עוזר לאף אחד, מיותר לגמריי מצד המתנחלים.. אם זה מה שהם חושבים שיפתור את הבעיה שלהם, הם טועים.. זה רק מעצבן את האנשים שבהם הם צריכים להתמודד..

• תגובות 212
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עזבו אתכם מכל ה"יהודי לא מגרש יהודי" שבשמו חוסמים כביש פה כביש שם.

בירושלים הימין הדתי חסם מצעד גאווה שלם בגלל שלפי השקפתם "יהודי לא מגרה יהודי"...

פורסם

מצד שני יש גם סטיקר של "יהודי לא תוקע בפקק יהודי", כי לדעתי זה מעשה חוליגני שמשיג בדיוק את ההיפך.

יפה כתב zvit.

ראשית, זהו פורום שאמור לעסוק במכוניות - לא בפוליטיקה. את הדעות הפוליטיות שלי לא ארשום כאן, ואין לי ענין לדעת מהן הדעות של אחרים.

שנית - הדוא"ל הזה הוא הכללה גסה ופוגעת. אדם שחוסם כביש ו/או מפזר נינג'ות הוא עבריין שראוי לטיפול קשוח, אבל סרט כתום על הרכב זו מחאה לגיטימית ושקטה.

מכיוון ששלומי, מנהל הפורום, לא נתן דוגמא אישית ראויה בעצם פרסום ההודעה הזו, מן הראוי שלפחות עכשיו יתן דוגמה ראויה, יתנצל - וינעל.

למען הגילוי הנאות - אני לא מתנחל, אלא דווקא "צפונבון" תל-אביבי. את הדעות הפוליטיות שלי אף אחד לא יודע ולא צריך לדעת, אבל אני מתקומם נגד הטלת דופי בציבור שלם.

אין צורך לנעול

הוא נתן הערה צינית, מה שכן יש בה נכונות, זה דבר מאוד מעצבן ולא עוזר לאף אחד, מיותר לגמריי מצד המתנחלים.. אם זה מה שהם חושבים שיפתור את הבעיה שלהם, הם טועים.. זה רק מעצבן את האנשים שבהם הם צריכים להתמודד..

סלח-לי - אבל ציניות היא לא תירוץ לכל דבר. גם אני ציניקן, אבל אם הייתי מצטט כאן בדיחה צינית על הומואים או פלשתינים כל הפורום היה רועש וגועש.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

בירושלים הימין הדתי חסם מצעד גאווה שלם בגלל שלפי השקפתם "יהודי לא מגרה יהודי"...

:roflmao: :roflmao:

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

ואם יש שם מישהו שמעדיף גויים?! עונש קולקטיבי?!

:lol::lol::lol:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
(קיבלתי במייל ... )

סוף סוף הם עושים משהו נכון ואפילו מתוחכם, לא... גאוני!!!

על מה אני מדבר? ובכן אני מדבר על התופעה המצערת הקיימת בכבישים. על הנהגים הם עברייני תנועה ברמות שונות. מדובר בנהגים המקללים, נוסעים באור אדום, לא עוצרים בעצור, חונים על מעברי חציה (ואני בטוח שיש כאלו ששואלים את עצמם: "מה... אסור לחנות על מעבר חציה.." כאלו הפונים מבלי לאותת, זורקים פסולת מהחלון, מחליפים נתיבים ועוד ועוד. בקיצור, (בשפת הכביש) "חארות".

אני לא יודע מי חשב על-זה שם למעלה, אבל הרעיון לקחת את כל הנהגים האלו ולשכנע אותם לשים בד כתום על האנטנה – זה פשוט גאוני!!!

עכשיו הודות לפרויקט מיוחד זה (של משרד התחבורה) אני יכול לנסוע בשקט על הכביש ואם אני רואה נהג "כתום" אני יודע לשמור מרחק ממנו או להחנות בצד הדרך ואם אני הולך רגל הרואה נהג כתום אני יודע שזה הזמן להתרחק מדופן המדרכה. עכשיו גם אני יכול להסביר לילד שלי ממה צריך להיזהר במיוחד.

בקיצור – אני מתפעם! כל הכבוד. זוהי יוזמה שתציל חיים רבים.

יישר כוח.

:mm_nah: על הפנים.

חוץ מהעובדה שזה לא קשור לפורום, ובניגוד לכללי הפורום, ההערה הזאת מאוד מאוד מכלילה ופוגעת.

לא משנה אם זה הגיע במייל או בתור בדיחה, אני לא חושב שיש לזה מקום פה. אפילו אם אתה המנהל...

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
והנה התשובה של אתר וואלה לכל העניין

http://news.walla.co.il/?w=//738864

הגזימו עם מה שכתוב שם ובתור קורא היה לי קשה להבחין האם מדובר שם בסאטירה, הסתה או סתם תגובה נואשת של עובד שנתקע בפקק ורצה לפרוק את תיסכולו.

עם זאת הקטע הנ"ל: "מושיקו, מה העניינים? לא ידעתי שעזבת אתהשב"כ...". משפט פתיחה נוסף הוא "עזרא תגיד, מתי החבר'ה מהימ"ר אמורים להחליףאותך..." ממש חזק

:lol:

פורסם

הבעת דעה אישית, דרך ציניות כזו או אחרת, היא לא דבר כזה נורא כמו שאתם מתארים אותו.

זה ששלומי הוא חלק מהצוות שמנהל את הפורום לא אומר שאסור לו להביע את דעתו- מה שרובכם פה עושים רוב הזמן בצורה עדינה יותר ופחות מלהטת.

אגב שלומי, אני בדעה שלך!!! :wink:

(בושה, הייתי צריך לבקש מהמפקד שלי שיתן לי לצאת מוקדם מהבסיס כדי לא לפחד ליפול בפקק בגהה....מדינה חופשית ודמוקרטית אלק...:x )

אמיר.

פורסם

לפי דעתי ההודעה הזאת לא היתה במקום ובמיוחד ממנהל פורום וזה לא משנה אם אני בעד ההתנתקות או נגדה פשוט זהו פורום של מכוניות ולא פורום של הכנסת אז בוא נחסוך את זה מכל חברי הפורום

בכללי הפורום מוזכר לגביי הודעות כאלו

אין מקום לגזענות בפורום, וזה לא משנה כלפי מי, או מה קרה באותו יום.

זהו אתר רכב, ולמרות שקיים גם פורום אוף-טופיק, אנחנו מעוניינים להמנע מריבים פוליטיים

ורעיוניים בין המשתמשים.(עותק מתוך כללי הפורום)

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

אין לשום דעה פוליטית מה לחפש פה בפורום אם כבר...וזה אם כבר ענק....באוף טופיק, אבל פה בפורום אין לזה מקום !!

פורסם

זה לא דעה פוליטית , זה דעה על חוליגנים שחוסמים כבישים , מפירים חוק , פוגעים באנשים, ברכוש ובחופש הפרט.

מי שרוצה לתמוך בזה, שיבושם לו .

מי שרוצה להגיש נגדי תלונה שיפנה להנהלת הפורום ( אני לא מבטיח לענות ... )

פורסם
זה לא דעה פוליטית , זה דעה על חוליגנים שחוסמים כבישים , מפירים חוק , פוגעים באנשים, ברכוש ובחופש הפרט.

לא כל אחד ששם סרט כתום עושה עבירות תנועה

לא כל אחד ששם סרט כתום חוסם כבישים

אני בעד ההתנתקות, אבל הגזמת

פורסם

מסכים עם אופיר (לפחות עם שני המשפטים הראשונים)... לא כל מי ששם סרט כתום תומך בזה, יש כאלו שאף מתנגדים לזה...

נכון שזה יותר מדי לחסום כבישים בצורה כזאת ולפזר מסמרים, אך לא צריך להכליל...

זה שאני שם סרט כתום אומר שאני נוסע בצורה מסוכנת? :roll:

פורסם

כל מילה...חוץ מזה שאני לא מתנחל...(למרות שגם בפ"ת היו ערבים וכבשנו אותה מהם)

מה שכן,רוב נהגי ישראל נוסעים בפרעות=רוב נהגי ישראל עם סרט כתום=רוב נהגי ישראל נגד...לא לירות כדור ברגל!

יפה כתב zvit.

ראשית, זהו פורום שאמור לעסוק במכוניות - לא בפוליטיקה. את הדעות הפוליטיות שלי לא ארשום כאן, ואין לי ענין לדעת מהן הדעות של אחרים.

שנית - הדוא"ל הזה הוא הכללה גסה ופוגעת. אדם שחוסם כביש ו/או מפזר נינג'ות הוא עבריין שראוי לטיפול קשוח, אבל סרט כתום על הרכב זו מחאה לגיטימית ושקטה.

מכיוון ששלומי, מנהל הפורום, לא נתן דוגמא אישית ראויה בעצם פרסום ההודעה הזו, מן הראוי שלפחות עכשיו יתן דוגמה ראויה, יתנצל - וינעל.

למען הגילוי הנאות - אני לא מתנחל, אלא דווקא "צפונבון" תל-אביבי. את הדעות הפוליטיות שלי אף אחד לא יודע ולא צריך לדעת, אבל אני מתקומם נגד הטלת דופי בציבור שלם.

סלח-לי - אבל ציניות היא לא תירוץ לכל דבר. גם אני ציניקן, אבל אם הייתי מצטט כאן בדיחה צינית על הומואים או פלשתינים כל הפורום היה רועש וגועש.

צודק,מעניין מה היה קורה אז...

• תוכן חדש...