Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה מי שנתן את הדוגמא של הפלשתיני שזרק אבנים ואחר כך בצעו בו "לינץ",המשיכו לזרוק עליו גם אחרי שנפל על הרצפה...

אז הנה לכל המתחסדים והדואגים לו

http://www.a7.org/news.php?id=116728

סרט וידיאו מהצד השני...

זה לא אומר שאני בעד מה שעשו לו...אני נגד כל זריקת אבנים...

(אחרי השרשור הזה צריך להגיד גם אם הם על שמאלנים,אל תפחדו)

אישפוז ממה אתה מפחד?אני גר בקיבוץ של דתיים רובם ימנים ,הימניות אצלנו זה כמו החילוניות אצל הקיבוצים החילוניים,ואופ תראה הנה סרט כחול על אנטנת מכונית ואופ הנה עוד אחד ....יש איזה שלושה כלאה ואף אחד אבל אף אחד לא יגע להם ברכבים .

ממה הוא מפחד?הרי הכתומים הם פורעי חוק נוראים הם יושבים על שטחים כבושים של אנשים תמימים שסובלים מדיכוי זר...פורעים חוסמי כבישים...

(שכחתם את אלה שנדקרים במועדונים או בויכוח על חניה,הם לא תושבי הגוש)

• תגובות 212
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נתחיל מזה שאם ניקח את הקיצונים לכל כיוון... לא נגיע רחוק!

אתה מביא את תפוח ויצהר, אני יכול להביא את אורי אבנרי ושלום עכשיו... וכל השמאל הקיצוני הסהרורי...

1. את היהדות קבעה ההסטוריה והתורה... והוא לא יהודי יותר ממך, אבל הוא מתנהג כיהודי אמיתי ששומר על ארץ ישראל - שכן כתוב בתנך ששיכת לנו...

2. אם אני לא טועה (ואני לא...) התייחסתי למשמעות ההיסטורית של התנ"ך ולא לחוקים שלו... רוצה גרים ויחס כפי התנ"ך, תתיחס גם לעובדה של הבא להורגך השכם להורגו.... כל הרעיון הוא שארץ ישראל שייכת לעם ישראל.

3. בוא ותתפוס קבוצת נערים שמוסטים בידי כמה חמומי מוח שהקשר בינם לבין הגיון הוא מקרי בהחלט ותכליל על קבוצה שלמה... אהההה, אם תקרא קצת מהחומר בתקשורת תראה שהרוב השקט במלון לא התנגד לפנוי... והוא עשה זאת על מנת להקיא את הקיצוניים מקרבו... אפילו במחיר של פינוי. (בגלל זה הפינוי של המלון לקח 15 דקות בלבד... עם התנגדות מועטה של כמה קיצוניים)

4. המשכורת היא כמשכורות המקובלות בשוק - לא ראיתי אותך מוחה בפני הקבלן שבנה את הבית שלך ושלי על תנאי ההעסקה של העובדים שלו... הם מקבלים שם תנאים יפים מאוד... לעומת האלטרנטיבה שקיימת להם מעבר לכביש... ובנוסף, דבר עם כמה מהם... תראה כמה רע להם עם העובדה שגוש קטיף "תעלם" עוד חודשיים... (לא היא לא...)

5. אההההה, הבנתי אותך - עכשיו צה"ל הם הנאצים... התפקיד של צה"ל הוא לשמור על הגבולות ועל האזרחים... והם שומרים... אני מאמין שאתה ישן עכשיו על שטח כבוש... אולי יבוא יום וקבוצת ביזנטים מחבלים ופורעי חוק יבואו ויגידו שהבית שלך הוא שלהם... תאמין לי שאף אחד לא יבוא אליך בטענות על שמירת חייך בפני אותם מחבלים.

6. אז זהו שמר, שפה הטעות: אתה לא רוב, ואתה לא תקבע מהם גבולות המדינה... רע לך עם זה שהם שם? בעיה שלך... לי רע שיש שמאלנים שמפגינים בהפגנות עם הפלסטינאים... זה לא אומר שאני רוצה להוריד להם את תעודת הזהות... | אני יודע כמה קשה לך העובדה שכמעט 40% מהיחידות הקרביות מלאות במתנחלים שמעבירים את מיטב שנותיהם בהגנה אמיתית... אז את העבודה שאתה רוצה שהם יעשו הם כבר עושים... ושום ראש ממשלה סהרורי שעל מנת לחפות על שחיתויות אלו ואחרות הקים את התוכנית הביזיונית הזו... שלא יצא ממנה כלום חוץ מפילוג ענקי בעם, טרור שיהלום בנו, פגיעה אנושה בביטחון המדינה ובמרקם העדין של האזרחים... ובאיזה מחיר? במחיר האי היווני וכד' - הוא לא יעבור עם זה... אתה עוד תווכח....

7. אין שום גזענות במה שאמרתי... זהו דבר ידוע ובעולם לאט לאט יפנימו את זה. הלוואי ולערבים היה את השכל לעשות שלום אמיתי... המצב בצד הזה של העולם היה שונה בתכלית...

אגב, בקוראן כתוב שיש להרוג כל יהודי, ואם הוא יסתתר מתחת לאבן - יש למצוא אותו ולהורגו... להזכירך שמרבית העולם הערבי הוא מוסלמי דתי... את שאר החישובים אני משאיר לך.

8. החורבן מתקרב כי 38 שנים אנחנו חיים בטעות שעם האוייבים האלו ניתן לעשות שלום - אוסלו הביא 1200 הרוגים - כי בחרנו להיות נאורים. את הטרנספר צריך לעשות לערבים ולא ליהודים... ואני לא מתבייש לומר את זה!

9. יחידה 101 הביאה המון רעש, ואח"כ המון שקט... אני קראתי מספיק ספרים הסטוריים נטרליים על פעולתה של היחידה... אולי אתה קראת איזה ספר של אדם עם דעה ברורה שסה"כ עשה טובה לאוייבנו... את התוצאות בשטח אף אחד לא יוכל לשנות... אחרי הפעולות של 101 אנשים ישנו הרבה יותר טוב בישראל הצעירה...

10. צודק... בסופם נראה מי צדק... ונראה אם גוש קטיף תהיה....

11. אף אחד לא ניסה לכפות עליך את דעתו... אתה פשוט לא מקבל את דעתם! ולכן אתה רוצה לכפות את דעתך עליהם... לא כל מה\מי שלא מצדיע לדיעותך צריך לסלק... או להקים לו מדינה משלו... בשביל זה יש את ישראל... פשוט תקבל שיש אחרים... ותחיה עם זה... אני אישית לא אוהב את השמאל הסהרורי... אבל לעולם לא אומר שנדפוק להם אלות לראש... או אשווה אותם לנאצים... אתה רואה את ההבדל?! חיה ותן לחיות - אני מיישם את זה, אתה לא! אגב: הפלסטינאים לא אזרחי המדינה שלי... אז להם אני לא צריך לדפוק חשבון...

12. שמח שאין לך צורך לחיות בהערכה. גם לי לא - ולכן אני כותב לך תשובה חזרה.

שיהיה בכיף!

פורסם

אחד מהשרשורים היותר מזעזעים והמצערים בפורום (שעברו לטעמי את גבול הטעם הטוב גם אם זה באוף טופיק) :roll:. ראוי כי מי שרוצה להמשיך ולפתח את הדברים שנידונו בשרשור, ילך לפורום פוליטי שמתאים לכך ושם ישפוך את הלב על תחושת הקיפוח שלו ועל האוטופיה שצריכה לדעתו להיות.

בחלחלה,

מצמץ.

פורסם
נתחיל מזה שאם ניקח את הקיצונים לכל כיוון... לא נגיע רחוק!

אתה מביא את תפוח ויצהר, אני יכול להביא את אורי אבנרי ושלום עכשיו... וכל השמאל הקיצוני הסהרורי...אתה יכול להביא.

כשאורי אבנרי טס לביירות ב-82' , הוא היה בוגד . כאשר ראשי ממשלות ישראל נפגשו עם עראפת , זה היה בסדר. גם סאדאת וחוסיין היו אוייבים בלב ובנפש.

אני לא משווה בין עראפת לסאדאת או חוסיין. יש מרחק עצום ביניהם - אני רק מביא את העובדה שהאוייב של היום , עשוי להיות הפרטנר של מחר. לא חייבים לאהוב מישהו בשביל זה.

1. את היהדות קבעה ההסטוריה והתורה... והוא לא יהודי יותר ממך, אבל הוא מתנהג כיהודי אמיתי ששומר על ארץ ישראל - שכן כתוב בתנך ששיכת לנו...

הסטוריה ותורה ? הצחקת אותי. עד שנת 67' , ובמהלך מאות ואלפי שנים , היהדות הייתה לרוב הדת הכי סובלנית בעולם. קרא קצת כתבים של מנהיגי העם היהודי לאורך השנים.

ר' יהודה הלוי , ר' יהודה נשיא , הרמב"ם , רבנים בימי הביניים , הרב קוק. עד שאחרי הכיבוש נשתבשה עליהם דעתם של "מנהיגי" (בכוונה במרכאות , כי מי שמוליך את עמו לטירוף כזה הוא לא מנהיג בשבילי) היהדות והם החלו עם החלומות המשיחיים... מי קבע שהוא יהודי אמיתי ? אתה ? איזה רב קריקלי ? כל מיני פאנאטים חשוכים וקנאים ? מי בכלל שם אתכם לקבוע מהי הדת היהודית האמיתית ומה אסור ? בגלל מישהו שמפרש פסוק מסויים בצורה שנוחה לו ? כמו הפסוק של "לא תבשל גדי בחלב אמו" - אני חושב ומאמין שהתורה התכוונה (כלומר , מי שכתב או הורה על כך) לאספקט ההומאני , של הגדי והאם. בא חכם אחד וקבע שחייבים להפריד בשר וחלב. WHAT DA FUCK ? אני מאמין שהפירוש המילולי הוא זה הנכון , ולא אתה ולא עוד אלף רבנים מפוקפקים תקבעו לי אם זה נכון או לא. מכיר את "איש באמונתו יחיה" ? אף אחד , גם אם הוא "גדול בתורה" עאלק - לא יקבע לי במה להאמין. כתוב בתנ"ך. ביג דיל. בקוראן כתוב שזה שייך להם , ובברית החדשה כתוב שזה בכלל שייך לנוצרים. SO ? עכשיו נריב למי יש יותר גדול , או שננסה למצוא סידור בו כולם יוכלו לחיות על פי הנתונים הקיימים ? חוץ מלטמון את הראש בחול יש לך עוד הצעות קונקרטיות ? רמה של גן ילדים :evil: "אבל אני הייתי ראשון !!!!".

2. אם אני לא טועה (ואני לא...) התייחסתי למשמעות ההיסטורית של התנ"ך ולא לחוקים שלו... רוצה גרים ויחס כפי התנ"ך, תתיחס גם לעובדה של הבא להורגך השכם להורגו.... כל הרעיון הוא שארץ ישראל שייכת לעם ישראל. כל הרעיון. שוב. עיוות מוחלט של מה שכתוב בתנ"ך , על פי מה שנוח. אני יכול לפרש את התנ"ך איך שאני רוצה ,כמו שאתה. אז בבקשה ממך , לא זכור לי שחתמת באפסנאות על התנ"ך - לפיכך אל תתנשא ותתפוס עליו בעלות :evil: יש אנשים שדיעותיהם הפוכות לזרם המשיחי ושמכירים את התנ"ך לא פחות טוב מאלה שתקועים מולו כל היום במקום ללכת לעבוד למחייתם , אז מספיק להתנשא.הנה , תראה את הפרשנות הנהדרת של הרבנים...http://news.walla.co.il/?w=/0/740604 אכן , הם כל הזמן עסוקים בעניינים שברומו של עולם...

3. בוא ותתפוס קבוצת נערים שמוסטים בידי כמה חמומי מוח שהקשר בינם לבין הגיון הוא מקרי בהחלט ותכליל על קבוצה שלמה... אהההה, אם תקרא קצת מהחומר בתקשורת תראה שהרוב השקט במלון לא התנגד לפנוי... והוא עשה זאת על מנת להקיא את הקיצוניים מקרבו... אפילו במחיר של פינוי. (בגלל זה הפינוי של המלון לקח 15 דקות בלבד... עם התנגדות מועטה של כמה קיצוניים) הפינוי לקח 15 דקות כי זה טבעם האמיתי של האפסים האלה. גיבורים בפה ולא יותר. לו היו צריכים ללכת ולעבוד, ולהילחם או לעשות משהו פרודוקטיבי למחייתם , לא היה להם זמן לדברים הללו , ואולי היו לומדים מעט ענווה.

4. המשכורת היא כמשכורות המקובלות בשוק - לא ראיתי אותך מוחה בפני הקבלן שבנה את הבית שלך ושלי על תנאי ההעסקה של העובדים שלו... הם מקבלים שם תנאים יפים מאוד... לעומת האלטרנטיבה שקיימת להם מעבר לכביש... ובנוסף, דבר עם כמה מהם... תראה כמה רע להם עם העובדה שגוש קטיף "תעלם" עוד חודשיים... (לא היא לא...) אני טרחתי ולקחתי קבלן שמשלם לעובדים שלו מעט יותר ממשכורת עבדים . נכון , עלה לי יותר - אבל קיבלתי בית באיכות שעולה בהרבה על מה שמקבלים "בזול". בסופו של חשבון , זה יצא לי יותר בזול מאחרים , כולל מס האשכנזים שאני תמיד משלם.

רע להם ? נראה בעוד כמה שנים , אחרי שישכחו שפעם היה קיים הגוש הזה.

5. אההההה, הבנתי אותך - עכשיו צה"ל הם הנאצים... התפקיד של צה"ל הוא לשמור על הגבולות ועל האזרחים... והם שומרים... אני מאמין שאתה ישן עכשיו על שטח כבוש... אולי יבוא יום וקבוצת ביזנטים מחבלים ופורעי חוק יבואו ויגידו שהבית שלך הוא שלהם... תאמין לי שאף אחד לא יבוא אליך בטענות על שמירת חייך בפני אותם מחבלים. לא הבנת כלום , כמו שאתה לא מבין את המצב. כתבתי שצה"ל עושה את העבודה המלוכלכת עבור המתנחלים . וכן , אני יושב על שטח כבוש , ואם ייתנו לי את התנאים הכלכליים שנותנים למתפנים - מחר אני זז.

6. אז זהו שמר, שפה הטעות: אתה לא רוב, ואתה לא תקבע מהם גבולות המדינה... רע לך עם זה שהם שם? בעיה שלך... לי רע שיש שמאלנים שמפגינים בהפגנות עם הפלסטינאים... זה לא אומר שאני רוצה להוריד להם את תעודת הזהות... | אני יודע כמה קשה לך העובדה שכמעט 40% מהיחידות הקרביות מלאות במתנחלים שמעבירים את מיטב שנותיהם בהגנה אמיתית... אז את העבודה שאתה רוצה שהם יעשו הם כבר עושים... ושום ראש ממשלה סהרורי שעל מנת לחפות על שחיתויות אלו ואחרות הקים את התוכנית הביזיונית הזו... שלא יצא ממנה כלום חוץ מפילוג ענקי בעם, טרור שיהלום בנו, פגיעה אנושה בביטחון המדינה ובמרקם העדין של האזרחים... ובאיזה מחיר? במחיר האי היווני וכד' - הוא לא יעבור עם זה... אתה עוד תווכח....

הרי כל ראש ממשלה שלא עושה בדיוק מה שאתם רוצים הוא סהרורי , מושחת וכו'. שכחתם רק שלפני הבחירות היה לכם "ביטחון בשלום של שרון". כמה שזה אירוני , שכל מנהיג שמגיע לכסא ראש הממשלה , לא משנה עד כמה הכריז בראש חוצות על שמירת האמונים לרגבי העפר - מבין , ברגע שיש מולו את התמונה המלאה - שאין ברירה אלא לחזור למימדים הטבעיים של המדינה , ולא יעזרו כל זעקות השבר של הסהרורים הללו. בסופו של דבר - רוב העם , וכמה שתעצום עיניים - זה רוב העם (אה , הסבר קצר - עם ישראל זה , נכון להיות ובהקשר עתידה של הארץ, כל מי שחי בגבולות המדינה ויש לו תעודת זהות כחולה. אתה יודע מה ? אהיה איתך לארג' - בסעיף הלאום שלו כתוב : יהודי) רוצה לחיות , ולא למות בשביל כמה עשרות אלפי פנאטים.

7. אין שום גזענות במה שאמרתי... זהו דבר ידוע ובעולם לאט לאט יפנימו את זה. הלוואי ולערבים היה את השכל לעשות שלום אמיתי... המצב בצד הזה של העולם היה שונה בתכלית...

אגב, בקוראן כתוב שיש להרוג כל יהודי, ואם הוא יסתתר מתחת לאבן - יש למצוא אותו ולהורגו... להזכירך שמרבית העולם הערבי הוא מוסלמי דתי... את שאר החישובים אני משאיר לך.

לא ,אין גזענות . והעולם יפנים. העכבר ששאג אתה... אגב - כמה פעמים קראת את הקוראן שאתה כ"כ בקיא ? עזוב - כמה פעמים קראת את התנ"ך. הדמגוגיה שלך נובעת משטיפת המוח שאתה עובר כל הזמן. אה , גם המהירות הורגת . אל תשכח :? .

8. החורבן מתקרב כי 38 שנים אנחנו חיים בטעות שעם האוייבים האלו ניתן לעשות שלום - אוסלו הביא 1200 הרוגים - כי בחרנו להיות נאורים. את הטרנספר צריך לעשות לערבים ולא ליהודים... ואני לא מתבייש לומר את זה!

מה שהביא את ההרוגים זה הטמטום שלנו שבוחרים לכבוש עם אחר , ולהתגושש עימם כל הזמן. הרי אם היה איתם גבול סגור, מזמן היינו חוסכים את כל הדם - אבל אנחנו יותר חכמים , אנחנו נראה לכל העולם איך לשלוט על עם אחר. טוב שיש לכם את אוסלו להיתלות בו.

9. יחידה 101 הביאה המון רעש, ואח"כ המון שקט... אני קראתי מספיק ספרים הסטוריים נטרליים על פעולתה של היחידה... אולי אתה קראת איזה ספר של אדם עם דעה ברורה שסה"כ עשה טובה לאוייבנו... את התוצאות בשטח אף אחד לא יוכל לשנות... אחרי הפעולות של 101 אנשים ישנו הרבה יותר טוב בישראל הצעירה...

כן , מרוב שהיה מוצלח , סגרו את העסק. תמשיך לחלום.

10. צודק... בסופם נראה מי צדק... ונראה אם גוש קטיף תהיה....

מסכים , נדבר עוד חודשיים. אה ,ונדבר עוד שנתיים , אז נראה כמה רע נהיה למדינה בלי הגוש הזה.

גם על לבנון הפחדתם אותנו...תיכף תקפוץ ותגיד לי על האירועים שהיו בשבוע שעבר. תחסוך ממני. החיזבאללה מנצל את הריתוק של צה"ל לשטחים, ועושה קולות. כולם יודעים שאם יש צורך , הצבא יכול לתת מכת מחץ . רק שזה יבוא על חשבון דברים אחרים , וכרגע העדיפות היא אחרת.

11. אף אחד לא ניסה לכפות עליך את דעתו... אתה פשוט לא מקבל את דעתם! ולכן אתה רוצה לכפות את דעתך עליהם... לא כל מה\מי שלא מצדיע לדיעותך צריך לסלק... או להקים לו מדינה משלו... בשביל זה יש את ישראל... פשוט תקבל שיש אחרים... ותחיה עם זה... אני אישית לא אוהב את השמאל הסהרורי... אבל לעולם לא אומר שנדפוק להם אלות לראש... או אשווה אותם לנאצים... אתה רואה את ההבדל?! חיה ותן לחיות - אני מיישם את זה, אתה לא! אגב: הפלסטינאים לא אזרחי המדינה שלי... אז להם אני לא צריך לדפוק חשבון...

אתה לא אומר שנדפוק להם אלות לראש ? אתם לא צריכים להגיד. בינתיים מחנה הימין זרק רימון על הפגנה של השמאל , רצח ראש ממשלה , התארגן לפוצץ מסגדים שאם היה מצליח כולנו היינו בצרות צרורות , תכנן לרצוח עוד אנשים מהשמאל , התנפל בכל הזדמנות על אנשי השמאל , תלש סרטים כחולים ממכוניות. להקה של בריונים . זה מה שהם. מה שעבד עם הערבים בגלל שהם היו חלשים - לא יעבוד איתי . אני לא מפחד מהם ומשיטות ההפחדה שלכם.

איך אתה וכל מי שמתנהג בצורה שהזכרתי חיים ונותנים לי לחיות ?

בזה שהם מכריחים אותי לצאת ולשמור בהתנחלות 30 יום בשנה ,ואח"כ עוד יורקים ומקללים ?

בזה שהם יונקים תקציבים מהמדינה שהיו יכולים ללכת לרווחת עיירות הפיתוח , או זקנים , או בתי החולים , או כל אוכלוסייה אחרת שלא יודעת לעשות מספיק רעש?

בזה שהם חוסמים כבישים ומפריעים לי לנוע ממקום למקום ?

בזה שהם מתנפלים עליי ברמזור , או בזה שהם מטנפים את המדינה בשלטים ,מדבקות ומודעות (מעניין שהיכן מגיע התקציב לזה)...?

בזה שהם הפכו את כל הערבים לשונאי ישראל ? אל תברבר לי על השנאה הטבועה אצל הערבים. אני הסתובבתי מספיק עם ואצל ערבים , עוד לפני האינתיפאדה . אכלתי ושתיתי איתם - הייתי אצלם בבית.

לבד.

יכלו לחסל אותי בקלות.

אבל כשאני מתייחס אליהם בתור בני אדם , ולא בתור סחבות - אז הם מתייחסים בהתאם.

כשלהקת עבדקנים באה ומתייחסת אליהם כמו עבדים - הם מתחילים לשנוא אותם. ואח"כ את כל מי ששייך לקבוצה שלהם. גם אתה היית שונא את מי שהיה מתייחס אליך ככה.

לפי הטיעונים שלך - גם האצ"ל והלח"י היו לא לגיטימיים.

12. שמח שאין לך צורך לחיות בהערכה. גם לי לא - ולכן אני כותב לך תשובה חזרה.

אתה לא חייב לטרוח - להסכמה לא נגיע. הזמן יעשה את שלו

12345
פורסם

שמר מהודעה להודעה אתה מוכיח כמה אתה יודע מעט .

אלה שמתפללים לרב שמת זה החבדניקים (חלק קטן מהם) הם אומנם משתתפים בהפגנות אבל הם לא ממש זרם המתנחלים .

כל מה שאתה אוכל שבא מצומח והחי גודל ע"י חקלאים" מנצלי "תילאנדים וערבים ,אבל מה לעשות שבשילם הכסף הזה הוא המון ואתה לא תהייה מוכן לשלם 5 שקל לעגבניה , קוראים לזה שוק ...באמריקה גם יש כאלה קוראים להם ישראלים (בהובלות ) ומקסיקנים (בחקלאות ) .

ה101 עשו המון ,הם אומנם לו ניצחו דוויזית טנקים סורית ,אבל הם נתנו לאויב תחושה שבכל מקום הוא פגיע וזה הביא שקט(כבר אמרנו שהם מבינים כח).

נכון סגרו ,והקימו את מטכ"ל ושייטת,ואח"כ זה עבר לדובדבן ושימשון ,והיום אומנם אין יחידה מוכרת שעשה את זה אבל תייה בטוח שאנחנו הכל מקום.

כן אורי אבנרי פושע מהסיבה הפשוטה שלא הייתה לו שום זכות לעבור על החוק ,נגיד שלראשי ממשלות יש זכות כלשהי לוותר לעצמם כשזה למען הכלל (התמימות) אבל לא כשזה נוגע לאיים....

רבין היה תמים היו לו כוונות טובות אבל הוא טעה בדרך ,עם מצרים אף פעם לא היה לנו ממש שלום אלא יותר הפסקת אש ידיותית.

וחוסיין היה היחיד שהאמנתי לו אבל העם שלו לא ממש חשב כמוהו ובטח שלא הבן שלו.

אני מכיר הרבה מתנחלים ובא אני יגלה לך סוד ....הם עובדים, אפילו קשה ,אתה כנראה לא מודע לקושי של עבודה חקלאית ,אני מודע , ואני מכיר ת'חברה שם עם החממות ,הם כנראה עובדים יותר קשה ממך (בהנחה שאתה עובד כמו הממוצא בשוק)

בקיצור שמר אתה אחד מיני רבים ששונאים בלי להכיר ואוהבים בלי להכיר .

אתה שונא ת'מתנחלים בלי לדעת באמת מי הם (לדוגמא חיבור חב"ד לנושא),ואתה אוהב את הערבים ביל באמת לדעת מי הם ,גם אני גדלתי עם פועלים ערבים ואכלתי איתם ,עד שראיתי את אחד מהם בטלוויזיה בהפגנה של החמאס......

בזאת אני מוציא את עצמי מהשירשור הזה יותר מידי הודעות פה יורדות לפסים שאני לא רוצה להיכנס אילהם(נאצים רוצחים וכו'),הייתי שמח להמשיך לדון בזה (יש לי הרבה מה להגיד )אם הרמה פה הייתה יותר של דיון ולא של החפשות.

עדיין מחכה להודאה של שלומי שלא כל ימני נוהג גרוע.....

אוהב את כולכם גם אם אתם טועים .

אני חזרתי למוטוריקה

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אולי תגובתי תהיה לא ראויה אבל אני חייב להגיב.

אני כועס. אני כועס על המתנחלים. אני יודע עד כמה קשה לעזוב בית שבניתם במשך שנים. אני יודע עד כמה האיזור הוא יפה ומקנה איכות חיים. אך זהו. תם עידן ההתנחלויות. הגיע הזמן לפרק חדש.

אני כועס עליכם בגלל שאתם הראתם שאתם לא שונים מהערבים. תסלחו לי, אבל בדיוק כך. אין צורך לפרט בדיוק למה, כי הרוב פה פירטו על כל הפעולות שביצעתם,ניסיתם לבצע, ואולי בעתיד תבצעו. גרמתם למלחמת אחים בגלל פעולותיכם. חסמתם כבישים, זרקתם מסמרים ובכלל, סיכנתם נהגים. כך לא מוחים. כך מתנהגים ברברים.

לצערי, עקב היותי גר בירושלים, אני סובל כמעט מכל מחסום משטרתי, מחאה והפגנה. וזה נמאס.

למתנחלים, תורידו את האגרופים, במאבק זה לא תנצחו.

אגב, אני מפחד לשים סרט כחול, כי אני מפחד שיבצעו לינץ ברכב שלי.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מי קבע שהוא יהודי אמיתי ? אתה ? איזה רב קריקלי ? כל מיני פאנאטים חשוכים וקנאים ? מי בכלל שם אתכם לקבוע מהי הדת היהודית האמיתית ומה אסור ? בגלל מישהו שמפרש פסוק מסויים בצורה שנוחה לו ? כמו הפסוק של "לא תבשל גדי בחלב אמו" - אני חושב ומאמין שהתורה התכוונה (כלומר , מי שכתב או הורה על כך) לאספקט ההומאני , של הגדי והאם. בא חכם אחד וקבע שחייבים להפריד בשר וחלב. WHAT DA FUCK ? אני מאמין שהפירוש המילולי הוא זה הנכון , ולא אתה ולא עוד אלף רבנים מפוקפקים תקבעו לי אם זה נכון או לא. מכיר את "איש באמונתו יחיה" ? אף אחד , גם אם הוא "גדול בתורה" עאלק - לא יקבע לי במה להאמין. כתוב בתנ"ך. ביג דיל. בקוראן כתוב שזה שייך להם , ובברית החדשה כתוב שזה בכלל שייך לנוצרים. SO ? עכשיו נריב למי יש יותר גדול , או שננסה למצוא סידור בו כולם יוכלו לחיות על פי הנתונים הקיימים ?

המילים האלה משוננות לי בראש, עוד הרבה לפני ההתנתקות, ומאז שהגעתי לגיל בו הבנתי לבד, שאנחנו מתמודדים בין היתר גם בכפיה הדתית...

תפסיקו לדבר על פילוג ולהאשים את תומכי ההתנתקות- היא שם עוד הרבה לפני.

ההשואה בין הדתיים הקשים למתנתקים, מבחינתי לא רחוקה, כי כפי שנכפה עלי לא לנסוע בשבת איפה שבז*&ן שלי במדינה שבה אני חי ומשלם מיסים (נראה אותכם נוסעים בבני-ברק)- כך גם נכפה על אבא שלי, או שמר, או כל אחד אחר, להיזרק בהתנחלויות 30 יום בשנה, או לעזוב את משפחתו ואת ילדיו כדי לעזור בפינוי שלהם עכשיו.

כמו שאמרתי קודם- אם הם היו שם לבד, בלי צה"ל, הם כבר מזמן היו נשחטים.... אז למה הבריונות המיותרת והלחימה בחיילי צה"ל?

אגב, אני מפחד לשים סרט כחול, כי אני מפחד שיבצעו לינץ ברכב שלי.

מזדהה.... גם אני מפחד לשים סרט כחול... ואני מתבייש בזה!!!!

אמיר.

פורסם

שמר כתב:

מי קבע שהוא יהודי אמיתי ? אתה ? איזה רב קריקלי ? כל מיני פאנאטים חשוכים וקנאים ? מי בכלל שם אתכם לקבוע מהי הדת היהודית האמיתית ומה אסור ? בגלל מישהו שמפרש פסוק מסויים בצורה שנוחה לו ? כמו הפסוק של "לא תבשל גדי בחלב אמו" - אני חושב ומאמין שהתורה התכוונה (כלומר , מי שכתב או הורה על כך) לאספקט ההומאני , של הגדי והאם. בא חכם אחד וקבע שחייבים להפריד בשר וחלב. WHAT DA FUCK ? אני מאמין שהפירוש המילולי הוא זה הנכון , ולא אתה ולא עוד אלף רבנים מפוקפקים תקבעו לי אם זה נכון או לא. מכיר את "איש באמונתו יחיה" ? אף אחד , גם אם הוא "גדול בתורה" עאלק - לא יקבע לי במה להאמין. כתוב בתנ"ך. ביג דיל. בקוראן כתוב שזה שייך להם , ובברית החדשה כתוב שזה בכלל שייך לנוצרים

שמר עם כל הכבוד אתה לא זה שיקבע מה התורה התכוונה,הקראים מאמינים בפירוש המילולי ותראה איך הם נכחדים

איש באמונתו יחיה?אין דבר כזה זאת המצאה

בקוראן כתוב שזה שיך להם?איפה?תראה לי מקום אחד או פעם אחת את המילה ירושלים

בברית החדשה כתוב שזה של הנוצרים?לא,כתוב שזה של היהודים ורק אחרי שהיהודים יהיוכאן לפי אמונתם ישו יתגלה...

אל תגיד דברים שאתה לא יודע...

פורסם

אומי ,

אתה דמגוג שזורק הצהרות בלי לדעת על מה מדובר.

אין לך מושג עד כמה אני מכיר את עולם הדת , ו/או המתנחלים.

אני אמנם לא ממש יודע את כל הדקויות שבהבדלים בין הפסים בקפוטה של חסידות בעלז לבין השטריימל של חצר ויז'ניץ , או הגרביים של מאמיני האדמו"ר מגור.

אני גם לא מכיר במאה אחוז את ההבדלים בין "כך" , "נאמני הר הבית" , או כל משוגע משיחי אחר שמחליט שהוא המשיח הבא.

זה לא עד כדי כך מעניין אותי.

אני כן יודע הם אלה שמושכים את כלל המתיישבים בשטחים אחריהם - ימינה , ימינה ,עוד קצת ימינה , ובסוף ימינה.

אני מודע היטב לכך שהרוב בקרב המתיישבים לא ממש מסכים או מזדהה איתם.

אבל אותו רוב יושב ושותק. ולא מקיא את עדת הפסיכים הללו מקרבו.

ובזה הם אשמים לטעמי.

תרצה או לא - רוב המתנחלים יתפנו בשעת הצורך מבתיהם (והיא תגיע , בין אם תמשיך לחיות באשלייה או לא) . אז למה צריך בינתיים לסייע להחריב לחלוטים כל סיכוי ליחסים תקינים כלשהם עם הפלשתינים (גם שלום קר כמו עם המצרים מתאים לי. אני לא מחפש להתחבק עם אף פלשתיני בגלל היותו פלשתיני).

הירקות שאני אוכל באים ברובם מהשטחים , או ממושבים חקלאיים ברחבי הארץ. גוש קטיף לא המציא ואין לו בעלות על החקלאות בארץ.

אה , ותפסיק להטיף לי בבקשה מוסר בענייני עבודת אדמה. כבר יצא לי לעבוד עם טוריה או לחלוב פרות , עוד לפני שהיה בכלל גוש קטיף - אז תעשה לי טובה.

כנ"ל לגבי שונא מתנחלים/אוהב ערבים.

אין לך בכלל מושג מה אני יודע או לא , אין לך מושג כמה אני אוהב או לא אוהב ערבים ,אז אל תבלבל את המוח כמו כל המחנה שלך. תיכף תתחיל לצעוק לי "בוגד !" , "אתה לא ציוני!".

תאמין לי שתרמתי ואני תורם למדינה המזורגגת הזאת לא פחות ממך , ולאו דווקא ע"י חיסול ממוקד.

כל פעם שאני רואה ושמוע את ההודעות שלכם , או של כותבים למען מחנה הימין כמו אורי אליצור , אורי דן , אורבך וכו' - אני נזכר באימרה היפה , נדמה לי של וולטיר :

"פטריוטיזם הינו מפלטו האחרון של הנבל".

כל מי שלא מיישר קו עם הדיעות שלכם הינו מיד בוגד בפוטנציה ואוייב העם (לא משנה ש-העם כביכול הינו אולי, בדוחק, 30 אחוז מהאוכלוסייה , וגם זה רק בגלל ריבוי טבעי מטורף (אח"כ לך תבכה על הילודה של הערבים).

אני לא מרגיש צורך להסביר או להתנצל על שום דיעה שלי. השאיפה שלי היא לחיות חיים נורמליים ונטולי מלחמות מתמידות. לא להיהפך לאימפריה ובדרך לרכוש לעצמי אוייבים.

שים לב שהאלימות שמשליט הימין מחלחלת לכל מקום באוכלוסייה הישראלית . תוצאה ישירה של ההתבהמות שמביא הכיבוש.

צביקה,

אך ורק אני אקבע לעצמי מהו הפירוש הנכון של התורה , וכל ספר הסטורי אחר.

הקראים בסכנת הכחדה בגלל סיבות אחרות לגמרי, הם מתכתחילה לא היו רבים במספר.

גם היהדות האורתודוכסית תביא על עצמה כלייה אם תתעקש להישאר בחשכת ימי הביניים.

איש באמונתו יחיה זו המצאה? אולי אצלך ,ואצל כל החומייניסטים במסווה של נערות ונערי חמד בסנדלים , מכנס קצר וכיפה סרוגה.

כשמקלפים קצת את הקליפה המזוגגת סוכר, נגלות חיות אדם , כמו אלה שפגשנו לא פעם ולא פעמיים בשנים האחרונות.

ולגבי ה"אויבים" שלנו:

אף אחד לא טוען שהפלשתינים מלאכים ,חסידי אומות העולם או משהו דומה.

יש להם חארות לא פחות משלנו (אגב- לפי השקפתי , החמאס ו"כך" , או כל מי שנמצא באיזורים הללו - הם חברים הכי טובים , בעלי אינטרס משותף - להרוג כל סיכוי לשלום. רצח , פיגועים , המאסה הדדית. אין הבדל בכלל. אפילו במראה. בשני המקרים מופיעים פנאטים מגודלי זקן פרא חבושי כיפה.

הנה מה טוב ומה נעים.

אבל כמו שאנחנו כאן כדי להישאר - לצער רובנו גם הפלשתינים פה. ואם לא נשכיל למצוא את הדרך לחיות לצידם (לא עליהם. כל אחד שיושיבו לו משקולת על הצוואר ירצה להוריד אותה מתישהו) , נישאר במלחמה עד קץ הימים.

לי זה לא מתאים , וגם אם איאלץ להילחם עד סוף העולם ,לפחות אדע שניסיתי לפני כן את כל האופציות האחרות.

את אופציית השלום (שלום אמיתי , לא החזרת כפר וכיבוש שניים) עוד לא ניסינו - ומחובתנו לנסות.

פורסם

שמר יכול להיות שאני דמגוג ,ויכול להיות שאין לי מושג מה אתה יודע או לא יודע .

אבל בתור מי שמנסה להצטייר כנהור ורודף שלום, הודעה אחרי הודעה אתה מכליל ,משמיץ ,ומעוות עובדות .

בדיוק בגלל זה אני מעדיף לצאת מהשרשור הזה .

לגבי החקלאות שדיברנו כוונתי הייתה שזו לא חוכמה להאשים את המתנחלים במה שכולם עושים ואלה שלכאורה סובלים מזה גם רוצים (שכר ).

ואם התקשורת הייתה רוצה היא הייתה מראה את הזרם האמיתי של המתנחלים אבל מה לעשות שזה לא מביא רייטינג.....

בקיצור בדיון כאן כבר מזמן עבר את גבול הטעם הטוב כי משני הצדדים אנשים מכלילים ומשמיצם (ספרו לי בבקשה על רכב עם סרט כחול שנפגע ,לאומת זה אני יכול לספר על סרט כתום שנתלש במפגש רכב {TTZZ})

מי יתן ויום אחד נוכל לחיות כאן בשקט ....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אדון שמר הנכבד...

אני שמח שאתה מכיר את עולם החרדים... או את עולם המתנחלים... או את עולם הפלסטינאים... לצערך\שמחתך אתה כנראה לא מכיר מספיק טוב את העולם הזה.

חב"ד הם תנועה נהדרת שחלקם בעלי דעות תמהוניות... הם לא גורמים נזק לאף אחד בזה שהם ממתינים לבואו של משיח זה או אחר... אבל זה כבר דיון אחר.

כהנא חי הם תנועה קיצונית... שכבר עבר זמנה מהעולם... ואני יכול להשוות אותם לעומדים מהצד השני - אנרכיסטים נגד הגדר... או שלום עכשיו

נאמני הר הבית מחזיקים בדעה (מוצדקת בחלקה...) שהר הבית שייך לנו... (זוכר את התנך - המסמך ההיסטורי - פה הוא נכנס לתמונה!)... אני לא חושב שהם קיצוניים... אני חושב שאנחנו פחדנים בזה שאנו לא מתירים להם אפילו חלקית לממש את אמונתם... אבל גם זה דיון אחר.

רוב המתיישבים כן מקיעים אותם מקרבם... אבל הם עושים את זה ללא רוח וצלצולים... כי כך זה צריך להעשות. איך אתה לא יודע מזה?! כי האינטרס של התקשורת הוא לצייר את המתנחל בתור טרוריסט קטן שיעשה הכל על מנת לממש את דרכו... תודה בזה או לא... התקשורת שמאלנית... והיא אפילו לא מתביישת להסתיר את זה.

בנוגע לשאיפה שלך לחיים נורמלים... אתה עושה בדיוק ההפך.... מהצד השני יושבים אנשים שרק חושבים איך לחסל את המדינה... ובמקום לעשות להם עבודה קשה - אתה מגיש אותה על מגש... וביחד איתה גם את צווארך...

האלימות שמחלחלת לנוער היא תולדה של חינוך לקוי... כיום ילדים לא יודעים מיהו בן גוריון... אבל הם יודעים טוב מאוד מזה חגיגת... שבכל מקום מתירים אלימות (ע"ע אלות על המתנחלים) אל תתפלא שמישהו ידקור מפגין (שבוע שעבר....) או שירה בו עם רובה אויר (גם שבוע שעבר...) שים לב גם שחייל צה"ל נהרג בהפגנת שמאל... האם גם באלימות הזו הימין אשם?!

היות וזו התגובה האחרונה שלי... כי הדיון הזה נמשך כמו מסטיק לעוס מאוד... ולא מוביל לשום מקום...

אומר רק דבר אחד...

שמר, בלפזר רפש על כל העולם אתה מצויין... בלצאת ולראות מי האנשים שאתה עומד מולם אתה גרוע. הדמגוגיה נשמעה מכל משפט בת'רד הארוך הזה... רק חבל שהיא התחילה במנהל פורום... ומסתיימת במנהל אחר!

ואנחנו הימניים שנוהגים בכבישים כמו בני אדם - עדיין מחכים להתנצלותו של שלומי מנהל הפורום על משפט שיכל בקלות להכנס לספר זה או אחר של משפטים גזעניים...

שיהיה לך יום כתום!

שיהיה בכיף!

פורסם

אח , איזה יופי.

פתאום כולכם דואגים לרמת הדיון , ולרפש שנזרק.

מה קרה ? התרגלתם שמי שדעותיו בשמאל לא יודע לענות ? שהוא פודל ? שהוא ביילין ?

קשה פתאום כשמישהו משתמש באותה שפה שלכם , מה? אני יודע , המראה מציגה גם את הצדדים המכוערים , מה לעשות ?

תמשיכו לחלום על זה שרק אתם מכירים את כל העולם , את הערבים , את הדתיים , את השמאלנים ואת המתנחלים.

מה לעשות , אני מסתובב לא פחות מכל אחד מכם בכל מקום בארץ , כולל (פעם , לא היום) להיכנס כמעט לכל חור בשטחים.

אף אחד לא נתן למישהו מכם או ממחנה הימין את הבלעדיות על החוכמה , ו"עם סגולה" כבר לא ממש עובד... (עם סגולה אמור לפחות לדעת לכתוב ולהתבטא כיאות , ולפחות לדעת להשתמש בשפתו שלו. לא ? :roll: ).

הגועל שהתפתח מהחברה הישראלית הוא תולדה של דבר אחד בלבד - הפניית כל משאבי החברה לשליטה על שטח גדול מדי לצרכי המדינה ואוכלוסייתה , ולשליטה ודיכוי של עם אחר.

בגלל זה המדינה מנוהלת על ידי חונטה צבאית (וממש לא משנה לי אם דיעותיה של החונטה הן שמאל או ימין. עדיין. אדם שבא אחרי 20 שנות צבא ויותר , נעול על חשיבה במסגרת צבאית. רק אחרי (אולי) מספיק שנים באזרחות מתקבלת ההבנה המדינית הדרושה כדי לדעת לנהל מדינה , ולא גיס צבאי.

בגלל זה אחוז עצום מהתל"ג מופנה לביטחון , ויש לנו צבא מסורבל ובזבזני (כן, בזבזני - מי שעשה יום מילואים בחייו או יותר יודע על מה אני מדבר).

בגלל זה חולים מתים בבתי החולים מחוסר תקציב.

בגלל זה קשישים לא מסוגלים לקנות יותר מלחם וחלב לאכול.

בגלל זה יש 40 תלמידים בכיתה אחת.

בגלל זה יש משטרה קטנה ולא ממש איכותית.

בגלל זה יש כבישים מחורבנים ותשתית מפגרת.

כל עוד המאמץ הראשי שלנו מופנה החוצה , אל עימות מתמיד עם עם אחר - לא נוכל לצעוד קדימה.

ראית פעם צמח עם חזירים (לא מדובר על החיה , אלא על הענפים הקטנים שיוצאים מלמטה , קרוב לשורשים)? בהתחלה הם צומחים בקטנה , ועושים סביבה ירוקה ויפה מסביב לצמח המקורי.

אח"כ הם גדלים , ולוקחים עוד ועוד משאבים מהצמח המקורי - עד שהמקור מפסיק לצמוח ולתת פירות.

נשארים רק עם עשב שוטה ליד השורש ,וצמח מנוון למעלה.

וכדי שלא תסלפו אותי שוב - לא טענתי מעולם שצריך לוותר למישהו שמנסה לחסל את מדינת ישראל , או לפגוע בה.

מה שאני טוען , הוא שעלינו להכיר בעובדה שיש כאן עוד קבוצת אנשים שאמורה לחיות באותו שטח איתנו , ובשלב כלשהו - על כולנו להבין שאנחנו ניאלץ לחיות יחד , בין אם זה מוצא חן בעינינו או לא.

הרי כשאתה גר בבית משותף - אתה לא ממש בוחר את השכנים. אתה יכול לריב כל הזמן , ואז בד"כ חייך הופכים לגיהנום . אתה גם יכול ללמוד להסתדר עם השכנים - ליצור מאזן אימה כלשהו בו כל צד יודע את מקומו , אין אהבה גדולה ,אבל מסתדרים. אתה גם יכול פשוט לעבור דירה (לא נראה לי שתוכל להחליף את השכנים) .

כרגע לפחות , להילחם מלחמת עולם עם השכנים או לעזוב את הדירה לא נראה לי - אז נשאר רק ללמוד להסתדר. לא חייבים אהבה בשביל לחיות בשכנות. מספיק לסגור את הדלת , לקבל את מה שמקובל ולהתעלם ממה שמפריע.

אם השכן ינסה להיכנס אליי הבייתה , או להעיף אותי מהבית - הוא יקבל את הדלת לפרצוף בכל הכח.

אבל לבוא אליו לסלון ולירוק לו על הרצפה , ואח"כ עוד להתלונן על זה שהוא מרביץ ? נו באמת.

אז בחייכם , תעשו לי טובה - תפסיקו להגיד לי את מי אני מכיר ואת מי אני לא - כי אין לכם שמץ של מושג את מי אני מכיר ,איפה הייתי ואיפה הסתובבתי.

יותר מזה - אין לכם אפילו מושג איך אני נראה ומה אני עושה , אז תפסיקו בבקשה לבלבל את הביצים על מה שאני יודע ומה שאני מכיר.

אה ,בקשר להתנצלות על הצורה בהם אתם נוהגים - מצחיק אותי ההיעלבות שלכם. כמו דוד לוי בזמנו.

99.9 אחוז מהנהגים הישראלים נוהגים ללא מודעות מלאה לנעשה בכבישים , כולל אתכם ,כולל אותי , וכולל כמעט את כולם. גם את הצדיקים כביכול.

אני כבר לא מדבר על העובדה העצובה שרוב חובשי הכיפה המזוקנים (משני העמים , תירגעו) נוסעים בריחוף מוזר משלהם , ללא שום קשר לסביבה , תוך אמירת "שמע ישראל" או "אללה הוא אכבר".

לא זכות קדימה, לא מראות , לא שמירה על הימין , לא שמירת מרחק.

ירחם השם :? .

אם זה מה שיעסה לכם את האגו , ויגרום לכם לנהוג בצורה יותר רגועה , אז בבקשה :

"סליחה על שמישהו מהמנהלים העז בטעות לכלול נהגים מחוננים ועילויים מוטוריים שכמותכם בחזקת הנהגים פורעי החוק. כולכם צדיקים , כולכם תמימים , כולכם זכים , כולכם טהורים. אף אחד מכם לא סטה אפילו נתיב מימיו , גלגליכם מעולם לא ראו ולו פס לבן רציף אחד , ידית האיתות שלכם פעלה בכל שינוי כיוון , נתתם זכות קדימה לכל קשישה נרגנת במעבר החצייה וגם מחוצה לו , האגזוז שלכם מעולם לא הכיל מעל 0.01 אחוז CO , ופנסיכם הקדמיים היו מכוונים לעילא ולעילא"...

אם זה לא מספיק , אפשר להוסיף עוד מסכת שלמה.

רק תנסו אולי לזכור את העובדה הפשוטה שלא שלומי ולא אף אחד אחר מאיתנו כתב את הטקסט , אלא הטקסט התקבל במייל , שעבר כבר חצי מדינה ככל הנראה.

בעיני שלומי זה מצא חן (ובעיני עוד כמה וכמה מהפורום כנראה) - אז הוא פרסם את זה. זה שהטקסט לא מוצא חן בעיניכם , בעייה שלכם , אבל לבקש משלומי להתנצל על מילים שלא הוא כתב - לא מעיד על חוכמה יתרה...

נפגעתם ? קחו פנדל , ונסגור עניין.

ובבניין ציון ננוחם.

פורסם

אני לא מרגיש צורך להסביר או להתנצל על שום דיעה שלי. השאיפה שלי היא לחיות חיים נורמליים ונטולי מלחמות מתמידות. לא להיהפך לאימפריה ובדרך לרכוש לעצמי אוייבים.

שים לב שהאלימות שמשליט הימין מחלחלת לכל מקום באוכלוסייה הישראלית . תוצאה ישירה של ההתבהמות שמביא הכיבוש.

אתה לא צריך להתנצל על הדעה שלך,זאת דמוקרטיה...אף אחד לא ביקש את זה

השאיפה לא רק שלך...שמת לב שכתבת כאן שבגלל שהימין משליט אלימות זה מחלחל לכל מקום באוכלוסיה?זאת אומרת שעכשיו מצאנו את הפתרון לאלימות?הימין?

צביקה,

אך ורק אני אקבע לעצמי מהו הפירוש הנכון של התורה , וכל ספר הסטורי אחר.

הקראים בסכנת הכחדה בגלל סיבות אחרות לגמרי, הם מתכתחילה לא היו רבים במספר.

גם היהדות האורתודוכסית תביא על עצמה כלייה אם תתעקש להישאר בחשכת ימי הביניים.

חשכת ימי הביניים כמו?

איש באמונתו יחיה זו המצאה?

שכל אחד יחיה איך שבא לו,אני האחרון שיגיד למשהו מה לעשות אבל אתה כתבת כאילו ציטוט וכזה ציטוט אין כי הוא לא קיים...

אבל כמו שאנחנו כאן כדי להישאר - לצער רובנו גם הפלשתינים פה. ואם לא נשכיל למצוא את הדרך לחיות לצידם,נישאר במלחמה עד קץ הימים.

נכון וצריך למצא את הדרך

לי זה לא מתאים , וגם אם איאלץ להילחם עד סוף העולם ,לפחות אדע שניסיתי לפני כן את כל האופציות האחרות.

את אופציית השלום (שלום אמיתי , לא החזרת כפר וכיבוש שניים) עוד לא ניסינו - ומחובתנו לנסות.

נסה להזכר מה קרה בפעמים האחרונות שניסו לעשות איתם שלום,כנראה בדור הזה זה לא יקרה,חבל להפסיד עוד,אגב יש עוד אופציות חוץ משלום(ואני לא תומך בהן אבל לא נראה שהזכרת אותן)בגלל זה חולים מתים בבתי החולים מחוסר תקציב.

בגלל זה קשישים לא מסוגלים לקנות יותר מלחם וחלב לאכול.

בגלל זה יש 40 תלמידים בכיתה אחת.

בגלל הכיבוש

בגלל זה יש משטרה קטנה ולא ממש איכותית.

בגלל הכיבוש

בגלל זה יש כבישים מחורבנים ותשתית מפגרת.

בגלל הכיבוש

כל עוד המאמץ הראשי שלנו מופנה החוצה , אל עימות מתמיד עם עם אחר - לא נוכל לצעוד קדימה.

גם זה בגלל הימין

גם זה בגלל הימין

בעיני שלומי זה מצא חן (ובעיני עוד כמה וכמה מהפורום כנראה) - אז הוא פרסם את זה. זה שהטקסט לא מוצא חן בעיניכם , בעייה שלכם , אבל לבקש משלומי להתנצל על מילים שלא הוא כתב - לא מעיד על חוכמה יתרה

אני חושב שהכוונה היתה לא להכליל יותר מלהתנצל,חכמה יתרה ברור שלא,השמאל הוא הנאור

לגבי זה שהימין רק רוצה מלחמה תזכר מה הביא את המלחמה

אם השכן ינסה להיכנס אליי הבייתה , או להעיף אותי מהבית - הוא יקבל את הדלת לפרצוף בכל הכח.

אבל לבוא אליו לסלון ולירוק לו על הרצפה , ואח"כ עוד להתלונן על זה שהוא מרביץ ? נו באמת.

בדיוק:-)הבנת

אני כן יודע הם אלה שמושכים את כלל המתיישבים בשטחים אחריהם - ימינה , ימינה ,עוד קצת ימינה , ובסוף ימינה.

אני מודע היטב לכך שהרוב בקרב המתיישבים לא ממש מסכים או מזדהה איתם.

לא נראה שאתה יודע

• תוכן חדש...