Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נסה להזכר מה קרה בפעמים האחרונות שניסו לעשות איתם שלום,כנראה בדור הזה זה לא יקרה,חבל להפסיד עוד,אגב יש עוד אופציות חוץ משלום(ואני לא תומך בהן אבל לא נראה שהזכרת אותן)

מנסה להיזכר בכל הכח. זה לא קרה.

בגלל זה חולים מתים בבתי החולים מחוסר תקציב.

בגלל זה קשישים לא מסוגלים לקנות יותר מלחם וחלב לאכול.

בגלל זה יש 40 תלמידים בכיתה אחת.

בגלל הכיבוש

בגלל זה יש משטרה קטנה ולא ממש איכותית.

בגלל הכיבוש

בגלל זה יש כבישים מחורבנים ותשתית מפגרת.

בגלל הכיבוש

כל עוד המאמץ הראשי שלנו מופנה החוצה , אל עימות מתמיד עם עם אחר - לא נוכל לצעוד קדימה.

גם זה בגלל הימין

גם זה בגלל הימין

מי אמר שאתם לא מפנימים ? :roll:

בעיני שלומי זה מצא חן (ובעיני עוד כמה וכמה מהפורום כנראה) - אז הוא פרסם את זה. זה שהטקסט לא מוצא חן בעיניכם , בעייה שלכם , אבל לבקש משלומי להתנצל על מילים שלא הוא כתב - לא מעיד על חוכמה יתרה

אני חושב שהכוונה היתה לא להכליל יותר מלהתנצל,חכמה יתרה ברור שלא,השמאל הוא הנאור

לגבי זה שהימין רק רוצה מלחמה תזכר מה הביא את המלחמה

זוכר.

הטעות שמנהיגי ישראל דאז עשו ב-67' , כאשר לא עפו לאלף אלפי עזאזל מהשטחים.

אגב , אם טרם הפנמת , אני לא מוכרח שלום ואחווה ורעות עם הפלסטינים.

מספיק מצב של אי לוחמה והפרדה מוחלטת מהם.

שלום , אם יבוא , בעיקר לאחר השנאה ההדדית שיש היום , יגיע עוד עשרות שנים במקרה הטוב.

• תגובות 212
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הודעה לא נשלחה לי

שמר כתב:

מי קבע שהוא יהודי אמיתי ? אתה ? איזה רב קריקלי ? כל מיני פאנאטים חשוכים וקנאים ? מי בכלל שם אתכם לקבוע מהי הדת היהודית האמיתית ומה אסור ? בגלל מישהו שמפרש פסוק מסויים בצורה שנוחה לו ? כמו הפסוק של "לא תבשל גדי בחלב אמו" - אני חושב ומאמין שהתורה התכוונה (כלומר , מי שכתב או הורה על כך) לאספקט ההומאני , של הגדי והאם. בא חכם אחד וקבע שחייבים להפריד בשר וחלב. WHAT DA FUCK ? אני מאמין שהפירוש המילולי הוא זה הנכון , ולא אתה ולא עוד אלף רבנים מפוקפקים תקבעו לי אם זה נכון או לא. מכיר את "איש באמונתו יחיה" ? אף אחד , גם אם הוא "גדול בתורה" עאלק - לא יקבע לי במה להאמין. כתוב בתנ"ך. ביג דיל. בקוראן כתוב שזה שייך להם , ובברית החדשה כתוב שזה בכלל שייך לנוצרים

שמר עם כל הכבוד אתה לא זה שיקבע מה התורה התכוונה,הקראים מאמינים בפירוש המילולי ותראה איך הם נכחדים

איש באמונתו יחיה?אין דבר כזה זאת המצאה

בקוראן כתוב שזה שיך להם?איפה?תראה לי מקום אחד או פעם אחת את המילה ירושלים

בברית החדשה כתוב שזה של הנוצרים?לא,כתוב שזה של היהודים ורק אחרי שהיהודים יהיוכאן לפי אמונתם ישו יתגלה...

אל תגיד דברים שאתה לא יודע...בידידות כמובן

היוםמעריב כתב שיום אחרי ההתנתקות קסאמים על המרכז

מקווהשנגמרה הפרשה

פורסם

לא הבנתי - התחלת למחזר את עצמך , או שאתה חושב שאם תגיד את זה מספיק פעמים , שטיפת המוח תעבוד גם עלינו ?

מעריב כתב...

עוד אוטוריטה לנהל לפיה את החיים. מערכת עיתון...:?

פורסם

היוםמעריב כתב שיום אחרי ההתנתקות קסאמים על המרכז

מקווהשנגמרה הפרשה

ואני מקווה שאמרת את זה בצחוק ושאתה לא באמת רואה את מה שכתוב בעיתון כלשהו (ובטח שלא מעריב) כאמת מובהקת ושלפיה אתה חי את חייך...

עצוב..

עמוס.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

ראיתי קישור באתר של עיתון ימני,אם היתי נותן אותו היו אומרים ימנים אז נתתי את מעריב

לפחות זה טוב שאתם כבר לא מאמינים לעצמכם

פורסם

בגלל זה המדינה מנוהלת על ידי חונטה צבאית (וממש לא משנה לי אם דיעותיה של החונטה הן שמאל או ימין. עדיין. אדם שבא אחרי 20 שנות צבא ויותר , נעול על חשיבה במסגרת צבאית. רק אחרי (אולי) מספיק שנים באזרחות מתקבלת ההבנה המדינית הדרושה כדי לדעת לנהל מדינה , ולא גיס צבאי.

בגלל זה אחוז עצום מהתל"ג מופנה לביטחון , ויש לנו צבא מסורבל ובזבזני (כן, בזבזני - מי שעשה יום מילואים בחייו או יותר יודע על מה אני מדבר).

בגלל זה חולים מתים בבתי החולים מחוסר תקציב.

בגלל זה קשישים לא מסוגלים לקנות יותר מלחם וחלב לאכול.

בגלל זה יש 40 תלמידים בכיתה אחת.

בגלל זה יש משטרה קטנה ולא ממש איכותית.

בגלל זה יש כבישים מחורבנים ותשתית מפגרת.

כל עוד המאמץ הראשי שלנו מופנה החוצה , אל עימות מתמיד עם עם אחר - לא נוכל לצעוד קדימה.

אני ממש מסכים עם זה...

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אומנם אמרתי שאני יפסיק לכתוב בשירשור הזה ,אבל אני חייב להבין למה דניאל התכוון ?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אומנם אמרתי שאני יפסיק לכתוב בשירשור הזה ,אבל אני חייב להבין למה דניאל התכוון ?
דניאל התכוון שכל הסמרטוטים הכתומים על האוטו, כל הבלאגן בכבישים, כל היפי נפש שכופים את דעתם על אחרים, כל הדיבורים, כל המכות, עצבים, בכי, הצבעה וכוח לא יעזרו !

זה כבר מתבצע, תסתכלו קדימה !

(הכתובת הייתה בכוונה בכתום, למי ששינה (מנהל מן הסתם), אם כבר פתחתם פורום דיעות פוליטי תנסה לפחות לא להתעצבן ולשנות דעות של אנשים בגלל סמכותך. אם עשית את זה בצחוק, הצלחת, זה היה מצחיק.)

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

תענוג לקרוא .

אף פעם לא נכנסתי לנושא יותר מדי .

למה ?

כי זה יותר מסובך מלשתול בוכנות , תלתלים , קאמשפט , לסגור מעברי מים בין השתלה של ראש ובלוק "טיפה" שונים , בניית צנרת , כיוון של הרכב , בניית תושבת מנוע חדשה כי המנוע לא בדיוק קשור לאוטו וכו'...

אף פעם לא היתה לי דעה .

מה שכן , לאחר השרשור הזה , אני מתחיל לקבל .

לא מאמין בשלום , מצד שני אין הרבה ברירה . אי אפשר לכלוא את כולם לתמיד .

מסכים עם שמר לגבי כל מה שהוא אמר . למען האמת אפילו הייתי בוחר בו אם הוא היה מתמודד לאן שהוא...

לגבי דעתי על המתנחלים ( הקארוונים ) היא שהם חארות שיודעים שהמדינה לא תיתן להם למות , אז הם שמים קארוון ויודעים שאוטוטו יגיע הבן זונה עם הנשק וישמור עליהם .

כל כך הרבה כסף של המדינה . שלי , שלכם , של אבאמא ושל סבתא רחל...

לא חבל ?

רק בגלל שאיזה שמוק רוצה לעצבן . לעצבן . כן .

ככה לא מקימים יישוב .

אני לא טוען שהצבא חוסך כסף . כולם יודעים שמי ש"מנהלים" את הצבא לא בדיוק חיים בחיסכון .

כל חייל רואה כמה אוכל נזרק ולא חסר דוגמאות לבזבוז...

אבל במקום לקחת חייל קרבי ולאמן אותו כמו שצריך , למקרה אמת . אז שולחים להגן על איזה בן זונה שהציב עובדה והחליט לגור 2 מטר מבני דודינו .

זה מעצבן .

למה צריך לקחת אדם ממשפחתו , רק כדי להגן על פיסת אשפה שהחליטה שהיא צריכה לגור דווקא ב"טיזנאמו" ?

אין לו חיים ? אין לו דאגות ?

גם ככה הוא משלם בשביל שהדתיים יולכלו "ללמוד" בשקט . לאכול בשקט . לשפוך כמעט אלפייה בכל ביקור בקארטינג...

למה מפחדים לשים סרטים כחולים ?

כי אין מה לעשות והצד השני ( לא כולם . אז תפסיקו לעשות פוזות ) בחר בדרך אלימה , אז למה שהוא לא ימשיך אותה ?

אם הוא החליט לשים דוקרנים ולשפוך שמן על הכביש , למה שהוא לא יעשה לינץ' ברכב עם סרט כחול ?

אין לו בעיה עם זה שיאבדו אחיזה כתוצאה משמן על הכביש או דוקרנים שיכולים להביא למצב של מוות או פציעה במקרה הטוב , אבל לעשות לינץ' על רכב עם סרט כחול.... ?

לא...

הם לא עד כדי כך משוגעים... להרוס רכב ?

רק לנסות להרוג אנשים על הכביש אבל להשחיט רכב ?

אל תיתממו . נכון , לא כולם ככה , אבל אל תגידו לי שהחשש שלהם לא מוצדק .

כמו שאמרתי בהודעה שעידן מחק לי ( אישפוז ) , אני מקווה שזה שמשחיט יפול על מישהו קצת "עצבני"...

אני לא אגיד את כל מה שאני חושב . עידן ביקש שאני לא אתסיס ואני קיבלתי .

בכל מקרה , במידה ואתם ( מנהלים ) חושבים שיש לצנזר / למחוק . מקובל .

לפחות כצופה כמעט מהצד . הדעה של עידן את שמר בע"מ רכשה אותי .

אני הייתי מצביע להם בעימות הזה !

מצטער , התגובות של בעלי הסרטים הכתומים כאן חלשות .

מה שכן , נהנתי לקרוא .

אל תפסיקו... :razz:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

יאשה ,תסתכל על צורת הכתיבה שלך של דניאל ושל עוד כמה כאן ,ועל צורת הכתיבה של ושל TTZZ עכשיו תגיד לי מי משנינו אלים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם
יאשה ,תסתכל על צורת הכתיבה שלך של דניאל ושל עוד כמה כאן ,ועל צורת הכתיבה של ושל TTZZ עכשיו תגיד לי מי משנינו אלים.
צורת הכתיבה שלי היא מצחיקה וממחישה מה אני חושב .

זה דווקא אחד הכישרונות שלי . ( תקן/נו אותי אם אני טועה )

אם אתה יכול לדעת לפי צורת כתיבה מי אלים ומי לא אז יש לך כוחות מיוחדים ולדעתי אתה יכול להתגייס למשטרה ולשב"ס... הם יודו לך על עזרתך .

מצטער , צורת כתיבה אומרת על סיגנון ותו לא .

פעם אמרו לי שבגרפולוגיה יש הרבה אותיות שאומרות עליך , לדוגמא :

אם ה"שין" גדולה אז אתה בחור מיני...

יצא לי לרשום כמה ימים אח"כ עם "שין" גדולה , וואלה זה לא עזר . לא הרגשתי יותר מיני .

לצערי זם גם לא כל כך עזר לי...

:lol:

מתנצל מראש על זה שאתם צריכים לקרוא את השטויות שאני רושם .

לגבי אלימות ,

במידה ואני אתפוס את הבן זונה שינסה להשחיט לי ת'אוטו בגלל סרט ( שאני לא שם בלי קשר, כמו שאמרתי , עדיין אין לי דעה מגובשת . מלבד העניין שהרכב במוסך :wink: ) אתה יכול להיות בטוח שאני אגרום לו להצטער על המחשבה המזוהמת שעברה לו בראש...

ולא , אני לא גיבור . אני פשוט אחד שלא מסכים שידרכו עליו . ובטח ובטח שלא יסתכל מהצד .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אלימות מתחילה בפה,להגדיר סרט שמשקף דעה של מישהו אחר זו אלימות מילולית ,לקרוא למי שאינו בדעתך בן זונה (ושלא ימחקו לך) זו אלימות מילולית ,מנסיון -זה מוביל למקומות רעים.

להכליל בלי לדעת מי עושה צבא ואיפה זו אומנם לא אלימות מילולית אבל זה כן מעשה שגוי.....

אז בו נבחר את המילים טוב טוב ונמשיך מכאן כמו בני אדם.

• תוכן חדש...