Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי הייתי אתמול בבקו"ם . חיילו אותי ואני הייתי צריך לעבור וועדה רפואית בעיקרבות בעיית פלטפוס קשה שיש לי עוד מילדות ומקשה עליי במצבים מסויימים לכל אורך הדרך. אך לא עברתי עוד את אותה וועדה בכל מקרה סבלתי מהרגליים ביומיים האחרונים בגלל הנעליים והעמידות המרובות על הרגליים ובנוסף היו לי כאבי גב תחתון חריפים שתקפו אותי והקשו עליי לגמרי..

בכל אופן יש לי קב"ה גבוה מאד ואני בוגר במקצוע טכנולוגי[חשמל]ובעל פרופיל כרגע קרבי .ומנסים לגייס אותי בכוח לחיל הים לסטי"לים ואני לא מעוניין. בכל אופן הוציאו את כל הפלוגה שלי לאפטר עד שני ובשני בבוקר אנחנו חייבים להתייצב בבסיס שלהם בחיפה לגיבוש של יומיים. אני מתכוון בגיבוש הזה לא להצליח וזאת כדי לעבור את הוועדה רפואית אשר מגיעה לי ושיתייחסו סוף סוף למגבלות שלי אשר מגבילות אותי בכמה דברים .

מה דעתכם על חיל הים יחידותה סטילים? מה בדיוק עושים שם? שמעתי שזה טחינות על ימין ועל שמאל וקשה מאד ומשעמם שם ולא רואים את הבית הרבה זמן וקשה לחיות שם על הים להיות סגור שבועות וזה סתם עוד תפקיד מעפן ופשוט שחייל הים מנפח אותו ומפאר אותו ?

ועכשיו רציני איזה תפקיד אתם מציעים לאדם אשר סובל באמת מפלטפוס כל חייו ולא יכול לעמוד על הרגליים יותר מחצי שעה בלי לשבת ומת מכאבי תופת מנעלי הצבא בעל כאבי ברכיים וגב תחתון חריף?

אני כבר אצל אורטופד מומחה בטיפול לא מעט זמן וגם הוא אמר לי שיהיה לי מאד קשה בצבא בתפקידים מסויימים וקרבי בכלל. ובעצמו ניסח לצבא מכתב שמפרט מה בדיוק אני סובל ומה המגבלות שלי.את המכתב כבר שלחתי לצבא והם שלחו לי מענה שמגיע לי וועדה רפואית.

בכל אופן איזה תפקיד בהתחשב במה שכרגע אמרתי יכול לענות על מגבלותי[חוץ מנהג]?

תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סטילים זה לא בשבילך

הגיבוש הוא קשה אפילו מאד קשה

התפקיד עצמו מאד קשה,איזה בית? תשכח ממנו אתה תראה אותו פעמיים בחודש,אם תלך לסטילים אז תקרא לספינה שלך בית.

יש לך מקצוע ביד ועוד קב"ה גבוהה לא חשבת על ללכת למודיעין? או קשר? יש שם תפקידים טובים מאד עם חשמל+הם נותנים קורסים מאד יקרים למתאימים

רק אל תלך לחיל אוויר או חימוש,קריעת תחת שם

בהצלחה

רק דגים מתים שוחים עם הזרם.

הכלה 205 1.4 :-D

מחפש רדיו דיסק(מומלץ MP3)-ה"פ

פורסם

סטי"לים זה אכן קריעת תחת לא נורמאלית.

לראות את הבית פעם בשבועיים? הלוואי !

לעומת זאת: זה שרות מאוד מעניין והכי רחוק משגרתי.

זה כנראה לא מתאים לך, (אני לא מכיר אותך, אני מסיק לאור צורת ההתנסחות), זה מתאים לאנשים מעט יותר קשוחים ופחות למתלוננים שרוצים קרוב לבית של אמא.

ה-3 שנים הכי לא שגתיות שהיו לי.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

מה הסיכוי שאני משם יצליח להגיע לתפקידי חוף בחייל הים בהתאם למגבלותי ולידע והרמה שלי?

איזה סוגי יחידות חוף קיימות? איפה הבסיסים ? מתי רואים בית?

תודה מראש.

פורסם
תאמין לי, גם שם הם חמות.

מה, היית סטל"ן?

אח"י קוממיות: 1997 - 2000

למי שלא היתה מיטה, ישן על הרצפה !:twisted:

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

אעלק מיטה על הכיפאק :D 3 שנים ישנתי בתוך שיח ! :shock: בחורף שלג בהר דב ברררררררררררררררררר בקיץ יתושים בעזה.....עוד חורף מארבים רטובים על רכס רמים....

מגיע הקיץ הליכות רגליות וזעה נוטפת בג'נין בעעעעעעעעעעעעעעע

טוב שהיה אכן חוויה - טוב שנגמר, שהגיע המחר !!

פורסם

run forest, run!!!

כפי שאמר המשורר... ברח כל עוד נפשך בך..

עשה הכל בכדי לא להגיע לזה.

אין בית..

לא רק שזה לא פעמיים בחודש כפי שאמר מישהו לפני אלא משו כמו 21/28 כל פעם.. וזה בדוק!!!

חרא תפקיד!!!

יטחנו לך את התחת!|

לא שווה...!!!!!

בהצלחה

אלירן, הכל כך שבו"ז מהצבא הזה

כפי שאמר אורן החכם

97..82..72..64..45..21

לא רק קווים של אגד אלא דרך חיים.. :)

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

אוקיי ניראה כבר מה אני יעשה בגיבוש אם אני יחליט לזרום או לעשות הכל ולעוף משם..

פורסם

באמת, אבל באמת מפתיע אותי, שאף אחד עדיין לא הגיב על כך ש:

1. קב"ה - קדוש ברוך הוא.

2. קב"א - קבוצת איכות(דירוג פסיכוטכני+ראיון ושאר בבל"ת בצבא)

אז בחיאת הקב"ה, תרשמו קב"א.

שלד

• תוכן חדש...