Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קרה לך?

אני בטוח שאחרי שתעשה ש.ג בקביעות כל יום ויום משעה 7 בבוקר עד 13 בצהריים במשך 3 שנים הסבלנות שלך תגדל, לא רק שהיא תגדל, אתה סוף סוף תוכל לעמוד בפני המשרדים הממשלתיים והעסקים הפרטיים בארצנו שכל כך ידועים ביכולתם לטרטר אותך אין ספור פעמים.

:roll:

מירן. שנמאס לו כבר מהמדינה הזאת.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תנסה להגיע לדבורים, עדיף....

אתה הולך לגיבושון של הסטילים? או שעברת אותו...

אם אתה הולך ליבושון זו חוויה בילתי נישכחת!!!

בסופו חשוב להגיד "רק דבורים"...

גילי

גילי,למה לדעתך עדיף לבקש דבורים?

כי גם אני מתכוון ללכת לסטילים,ודווקא חשבתי שהסטילים יהיו מאתגרים/מעניינים יותר.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

בדבורים השירות הרבה יותר קשה פיזית, וגם יציאות לא משהו. אבל לאומת זאת יש לך צוות של 13 איש שנהיים לעט לעט כמו משפחה בשבילך.

בסטילי"ם לכל אחד יש את המחלקה שלו כל אחד עושה את העבודה שלו שהיא לא קשה המיוחד עם הזמן אתה מוצא את מקומך וקמות העבודה תרד ממך אם לא תגיע להיות מכנואי אז סביר להניח שהיציאות שלך יהיו שבת ל 7 ואף יותר.

אחרי השירות בסטי"ל אני לא יודע להמליץ לך על דבור. כי פשוט השירות מעניין קשה ומהנה.

לדעתי יש שוני גדול בשירות. הדבורים נחשבים יותר לשכונתיים ללא משמשעת קפדנית כמו בסטי"ל.

לכל אחד יש את הבעד ונגד שלו בדיוק כמו וויקוח לאיזה סיירת עדיף ללכת איזה יותר טובה.

בברכה L.A

פורסם

הדבר הראשון שרציתי ללכת אליו זה שייטת 13,אבל סעיף ראיה הרס הכל :? .

עוד דבר שרציתי לשאול זה איך שומרים על כושר בספינה?

יש אימונים וכו'?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
אין ספק אלירן, אתה ממש מלח הארץ.

כל הכבוד לך, צא והצלח !

\

תסלח לי שראיית העולם שלך שונה משלי..

לפחות אני לא משתמט אלא קמתי התגייסתי ותרמתי לפחות את מה שאני יכול/רוצה לתרום.

וכן, גם 5-9 זו תרומה!!! (אני לא עושה את זה, הלואי!!!)

אני בתור אחד שמאד מאד אוהב את הארץ (שים לב אמרתי את הארץ ולא את המדינה) לא מרגיש שייכות גדולה מדי למדינה המלוכלכת שלנו מרובת השחיטויות.

אני לא אתן להורים שלי לעבור לילות ללא שינה בשביל שיהיה לעוד איזה מניאק בממשלה כיסא לשבת עליו ולדפוק את העם במשהו אחר.

לא רוצה לראות חברים טובים נהרגים!

ושלא יהיו טעויות.. אני לא אומר שזו הסיבה היחידה.. הסיבה העיקרית היא שאני לא רוצה!!!

מי שרואה אותי ושומע שאני ג'ובניק צוחק ואומר אתה?!

ציפיתי לפחות גולני/גבעתי/שייטת... וזה מבוסס על המראה.

187 גובה

92 קילו

בחור גדול שהתאמן 3 שנים באימוני כושר קרבי ודואטלונים (ריצה+אופניים) במחשבה של צעיר תמים שאני אהיה לוחם שיציל את העולם ואז לאט לאט צעד צעד התבגרתי ושונתה ראייתי...

למי שמעניין אותו... אני בא ממשפחה שכולה.. אח של אימי נהרג בצבא ובשביל מה?!

בשביל שכשפיקוד דרום יחליט להקים אנדרטה גדולה לזכר נופליו שיוזמנו המשפחות השכולות ואח של אימי שנהרג נחשב לחייל ללא משפחה ככה שלא תכננו ליצור עימנו קשר.

(בעיה שטופלה במהירות וביעילות עם התנצלויות מהמון גורמים צבאיים, הפרצוף של אמא שלי ואחיותיה היה פשוט לא פרצוף שמגיע להם, בכלל לא).

מבחינתי למה להלחם?!?!

עתיד? מקווה שעתידי יבנה מחוץ לארץ הקודש

תרומה? לא מאמין שאני צריך, אני מאמין שהמינימום יספיק במקרה שלי, מי שרוצה שיבושם לו ואני מעריך מאד כל אחד ואחד כזה.

אידיאולוגיה? תמימוך יותר נכון להגיד.

אנשים ע"ע אנשי השייטת שהתאמנו בקישון וקיבלו (יסלחו לי המנהלים) איבר שלא יבייש כושי ביום טוב אפילו בשיא אונו הגברי!!!

סרטן מצד אחד ומהצד השני מלחמות מהצבא שבשבילו הם נתנו את חייהם!!

אז יסלחו לי כל הפטריוטים שבינינו!

אלירן, ששחוק לגמרי אחרי שנה אחת של שירות!

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

אלירן.

זה שאתה שבוז ולא מרגיש צורך לתרום למדינה, מסיבותך השונות, יהיו אלו או אחרות, זה משהו אחד.

זה שאתה מנסה להשביז מישהו אחר, ועוד מבלי ששירתת שירות הספציפי הזה ואתה ניזון משמועות זה משהו אחר.

"דברים שרואים משם, לא רואים מכאן"

אם יהיו רק אנשים כמוך, כנראה לא תהיה מדינה.

תנסה לראות טיפה מעבר ל"העולם סובב את אלירן"

לך לא טוב? לא רוצה לתרום? שבוז? סבבה, טפל בעצמך לפי ראות עיניך.

לא רוצה לתרום? אל תתרום.

רוצה לתרום 5/9, תתרום 5/9, תעשה מה שבא לך.

אבל רק אל תהרוס לאחרים.

(אגב, כל הקטע של היציאות הבייתה הוא כ"כ מטופש, הרי ברגע שאתה מסיים צבא, אתה גם ככה נוסע לחצי שנה להודו, אבל זה נושא אחר...)

אני קרעתי את התחת 3 שנים, נהנתי מכל שניה:

לא, לא יצאתי הבייתה טוב. בכלל לא טוב. לא מתלונן לשניה.

פגשתי אנשים שהם היום אחים שלי, למדתי להתמודד עם כל מיני דברים בחיים בכל מיני תחומים, קיבלתי ניסיון במקצוע, (הייתי טכ' של מערכות אלקטרוניות בין היתר) והרווחתי את זכותי לחיות במדינה הזאת, כי נתתי לה את 3 השנים שלי בצורה הכי טובה שיכולתי.

אני הרווחתי את הזכות שלי להתלונן על השחיתות, הזוהמה, העוקם, ההתנתקות, וכל שאר המחלות של המדינה שלי.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

• תוכן חדש...