Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[המלצה] - Picasa2 מבית Google

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמנם צלם דיגיטלי חובב ומתחיל, ובעריכת תמונות דיגיטלית יש לי פז"ם של טירון, אבל התוכנה Picasa2 הדהימה אותי ביכולות שלה, ושווה לחלוק אותה איתכם.

קודם כל, מדובר בתוכנה מבית Google, כך שאלמנט החיפוש מובנה עמוק בתוך התוכנה. כבר בזמן ההתקנה היא סורקת את כל הכונן הקשיח בחיפוש אחר תמונות, ומסדרת את כולן בצורה נוחה מאוד לדיפדוף וצפייה.

אבל העיקר, לטעמי לפחות, הם האפשרויות הבסיסיות והקלילות לעריכת התמונה שמגיעות עם התמונה. למה לדבר, כשאני יכול לצרף תמונה שערכתי בחמש דקות, וזה בלי שאני מכיר את התוכנה או מבין משהו בעריכת תמונות.

את התמונה המקורית גזרתי, כך שרק נושא התמונה ישאר (אהמ..), חידדתי את הצבעים בתמונה בעזרת לחצן הI'm Feeling Lucky המפורסם של גוגל, ואז שיחקתי קצת עם הפוקוס, כדי למקד את התמונה ברכב.

הצבעים חדים בהרבה, התמונה טובה בהרבה (לטעמי לפחות, אבל אומנת ממני והלאה) והכל בלחיצות כפתור בודדות.

באמת כל הכבוד לגוגל על התוכנות המעולות שהם מביאים לנו. גם Google Desktop בגרסת הבטא המעולה, ועכשיו Picasa המצויינת.

http://picasa.google.com/

IMG_0459.JPG

IMG_04592.jpg

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אחלה תוכנה!!

נ.ב

האוטו נראה טוב מאוד :))

רק דגים מתים שוחים עם הזרם.

הכלה 205 1.4 :-D

מחפש רדיו דיסק(מומלץ MP3)-ה"פ

• תוכן חדש...