Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כלב לאימוץ

Yoni P.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכתב שהגיע אליי דרך הדואר:

שלום!

הרידג'בק שבתמונה נמצא באזור ברקת

כרגע בכלביה, אבל יומת בקרוב אם לא ימצא לו בית

מי שמכיר משהו שמוכן לאמצו מתבקש ליצור קשר עם ורד זהר

בטלפון 09-8666655

(תמונות מצורפות)

P8040007.JPG

P8040008.JPG

P8040009.JPG

P8040010.JPG

פורסם

כואב לי הלב על כלבים כאלה :| .

זה כלב שהוא גדול/יגדל עוד/צריך חצר נכון?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
כואב לי הלב על כלבים כאלה :| .

זה כלב שהוא גדול/יגדל עוד/צריך חצר נכון?

זה לא ממש כלב גדול... הכלב שלי בערך באותו הגודל...

אין קשר בין חצר לגודל. יש כלבים שצריכים לרוץ, ויש כאילו שיעדיפו לשבת כל היום ולהנות מהספה, גם אם תהיה להם חצר ענקית...

אני מגדל את הכלב שלי בדירה. כשהוא יוצא הוא רץ איזה 10 דקות בדשא, וזה מספיק לו... 3-4 פעמים ביום :wink:

לרוב אילו כלבים נוחים וחביבים. שווה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אם היתה לי אפשרות הייתי לוקח המון כלבים:-P .

הבעיה היא שיש כבר אחת קנאית בבית,וגם עם כלב אחד עושים בעיות בזמן השכרת דירה (ואנחנו עוברים די הרבה דירות :? ).

ושוב יש את הקנאית שמתחרפנת אם רק מלטפים כלב אחר :-) .

אבל נראה,אולי בכל זאת.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אם אני מביא כלב 4 הביתה מגרשים אותי :)

הריצ"בק שבתמונה הוא לא ממש גדול,

דרך הגב השם והגזע נובע מזה שיש לו פס בעמצא הגב (RICH) שצומח נגד הכיוון של כל שאר הפרווה.

פורסם

לא ממש גדול ? זה כלב ציד שמקורו באפריקה והיעוד שלו זה ציד אריות....ציידים היו נוהגים לצאת עם 5\7 כלבים כאלו לצייד והיו נותנים לו להתעסק עם האריות עד שהצייד היה בא ותוקע לאריה כדור

הכלב הזה נורא אתלטי נורא מהיר, בעל חושים חדים מאוד....זה כלב שבעיקרון חייב לרוץ מידי פעם יותר מחמש עשר דקות אם רוצים אותו מאושר, מדובר בכלב לא ענק אבל גם לא קטן...סטייל כל כלבי הרועים למיניהם(גרמני\כנעני) וכו'

פורסם

מיכסנים הכלבים האלה. אני רואה את זה וניקרע לי הלב. :mm_cry:

יש לי כלב ענק בבית (רועה גרמני מעורב עם דני ענק) אם הייתי יכול (אמא שלי לא רוצה עוד כלבים גדולים) הייתי מביא לבית עוד כמה כלבים.

פשוט כואב הלב. אין מילים....

פורסם
לא ממש גדול ? זה כלב ציד שמקורו באפריקה והיעוד שלו זה ציד אריות....ציידים היו נוהגים לצאת עם 5\7 כלבים כאלו לצייד והיו נותנים לו להתעסק עם האריות עד שהצייד היה בא ותוקע לאריה כדור

הכלב הזה נורא אתלטי נורא מהיר, בעל חושים חדים מאוד....זה כלב שבעיקרון חייב לרוץ מידי פעם יותר מחמש עשר דקות אם רוצים אותו מאושר, מדובר בכלב לא ענק אבל גם לא קטן...סטייל כל כלבי הרועים למיניהם(גרמני\כנעני) וכו'

הכלב הנוכחי בתמונה לא גדול!

בנוגע לכל השאר אתה צודק,כלב מאוד אתלטי מסיבי וחזק!!!

פורסם

לא גדול ? הגב שלו כמעט בגובה הז**ן של הבחור שם..והראש שלו כבר מגיע למותניים שלו...מה לא גדול בזה, זה נחשב כלב גדול....מי שמוכן להכניס אחד כזה הביתה (וזה לא בעיה - לי היה כלב רועים גרמני בבית) יכול על אותו משקל להכניס כל כלב רועים\לבר'\גולדן\ומה שרק בא לך.....

פורסם
לא גדול ? הגב שלו כמעט בגובה הז**ן של הבחור שם..והראש שלו כבר מגיע למותניים שלו...מה לא גדול בזה, זה נחשב כלב גדול....מי שמוכן להכניס אחד כזה הביתה (וזה לא בעיה - לי היה כלב רועים גרמני בבית) יכול על אותו משקל להכניס כל כלב רועים\לבר'\גולדן\ומה שרק בא לך.....

לי יש גולדן מעורב בזאב

נראה תמים :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לי יש גולדן מקורי מהחברה!

וואלה? תראה רישיונות :wink:

עתיד, גם הכלב עבר שידרוג אצל צחי :wink::lol:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...