Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים.

יש לי בעיה, אני לא זוכר את הסיסמא שלי לאיסיקיו, יש לי את המספר אבל אין סיסמא.

אז הלכתי לאתר והכנסתי את האימייל שלי ש100% אני הקלדתי בפרטים את האימייל הזה, וזה אומר לי שהכתובת

לא נכונה (בדקתי 100 פעם שזה הכתובת אימייל הנכונה ולא התבלבלתי באות פסיק וכו') ולא מצליח.

השאלה שלי היא כזאת, מה אני יכול לעשות חוץ מזה, וחוץ מלפתוח חשבון אחר בגלל שאני לא זוכר את

כל מספרי האיסיקיו של כל מי שהיה לי ברשימה, אז אני מעדיף להשאיר את זה כאופציה אחרונה.

או אולי יש דרך להשתמש בזה ואיכשהו למצוא את הסיסמא או משו.

תודה רבה לעוזרים.

יונתן

פורסם

יש תוכנה ICQRECOVER

מגלה את כל הסיסמאות של המספרים שהתחברו אליהם מהמחשב שלך...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

לא, הלוואי...

זה מראה לך את כל הסיסמאות של המספרים שיתחברו מאצלך במחשב

נגיד שלך, ואם אחותך\אחיך מתחברים מאותו המחשב אז גם את שלהם, גם את של חברים שלך שבאו והתחברו מאצלך...

כל מספר ICQ שהתחבר מאצלך במחשב זה מראה את הסיסמא שלו...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
לא קיימת תוכנה לפריצה

תתקין את הICQRECOVER במחשב ממנו התחברת

אתה יכול לתת לי לינק מאיפה אפשר להוריד את התוכנה הזאתי?

כי גם לי זה קרה ששחכתי את הסיסמא

פורסם

משהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להוריד את הICQRECOVER?

והקאזה והאימיול שלי לא עובדים אז אני לא יכול להוריד משמה ואם זה קובץ לא גדול במיוחד אפשר לשלוח באייסיקיו \מסנג'ר

• תוכן חדש...