Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרחת - מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שרוב, אם לא כל, אוכלוסיית הפורום מורכבת מגברים, אני מרגיש נוח דיו לשאול את השאלה דווקא כאן...

אני מזהה סימנים מתקדמים לאיבוד שיער בראשי. לדעתי אני צעיר מדי בשביל זה, אבל.. אני מתאר לעצמי שזה מה שכולם אומרים :wink:

חיפוש באינטרנט מגלה, די מהר, שאני קורבן להתקרחות גברית טיפוסית. משהו עם אנדרנלין שהופך למין חומר אחר, שממש מפריע לשערות בראש.

האפשרויות:

א. להמשיך ולהלחם - לנסות תרופות יקרות, תוספי מזון "מיוחדים" מארה"בו וכו' כו'. אולי יעזור, אולי לא. מה שבטוח - בכיס זה בוודאי יכאב.

ב. להתעלם. להיות "קירח בהכחשה". לסדר טוב יותר את שיער, לדאוג שיהיה קצר דיו, כובע על הראש כשאפשר ועוד נטויה היד.

ג. ללכת עד הסוף. להוריד את שאריות השיער (טוב, לא צריך להסחף, המצב לא גרוע עד כדי כך) ולהתחיל להנות מאוויר פסגות קריר בראש.

מה דעתכם? כרגע אני "מושך" לכיוון אופציה ג', אבל מתלבט. מאוד מתלבט. :roll:

ואיך בכלל עושים קרחת???

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מכיוון שרוב, אם לא כל, אוכלוסיית הפורום מורכבת מגברים, אני מרגיש נוח דיו לשאול את השאלה דווקא כאן...

אני מזהה סימנים מתקדמים לאיבוד שיער בראשי. לדעתי אני צעיר מדי בשביל זה, אבל.. אני מתאר לעצמי שזה מה שכולם אומרים :wink:

חיפוש באינטרנט מגלה, די מהר, שאני קורבן להתקרחות גברית טיפוסית. משהו עם אנדרנלין שהופך למין חומר אחר, שממש מפריע לשערות בראש.

האפשרויות:

א. להמשיך ולהלחם - לנסות תרופות יקרות, תוספי מזון "מיוחדים" מארה"בו וכו' כו'. אולי יעזור, אולי לא. מה שבטוח - בכיס זה בוודאי יכאב.

ב. להתעלם. להיות "קירח בהכחשה". לסדר טוב יותר את שיער, לדאוג שיהיה קצר דיו, כובע על הראש כשאפשר ועוד נטויה היד.

ג. ללכת עד הסוף. להוריד את שאריות השיער (טוב, לא צריך להסחף, המצב לא גרוע עד כדי כך) ולהתחיל להנות מאוויר פסגות קריר בראש.

מה דעתכם? כרגע אני "מושך" לכיוון אופציה ג', אבל מתלבט. מאוד מתלבט. :roll:

ואיך בכלל עושים קרחת???

ג'

סכין גילוח וסבון/קצף גילוח.

או מכונת גילוח.

פורסם

כובע לא - כי כובע רק יזיק - הקרקפת צריכה לנשום (וכל ספר יגיד לך את זה)

לדעתי תקנה את RUTS H.R לא יקר ובהחלט עוזר.

כובע אל תשים... ובמיוחד - אל תשים ג'ל ותלך לישון איתו אחרי בילו...

אגב אומרים שאם מקצרים את השיער זה מחזק את השורש. לא יודע אם זה עובד :p.

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

לפי דעתי לך על הקרחת. או שתראה איך אתה מצליח לסדר את זה בלי שזה יראה מצחיק.

אני לא אוהב לדחוף לגוף כול מיני תרופות חוץ מ ADVIL ...

איך לעשות קרחת?? מכונה של תספורת על רמה 0 ואחרי זה מאך 3 (סכין גילוח) וזהו.

מה שלא יהיה תמיד תזכור שאתה בזכות מי שאתה ולא בזכות השיער שלך.

רז

פורסם

תודה על התגובות המהירות... אפילו להחליף מקלדת לא הספקתי (מקש הSpace נדפק. סיוט)

רוטס HR ניסיתי. כבר כמעט שלושה חודשים שאני לוקח את הכדורים האלו על בסיס יומי. אני כן חושב שהם האטו את קצב הנשירה, אבל לא מספיק. עובדה היא שלמרות הכל המצב היום יותר גרוע ממה שהיה שהתחלתי.

ג'ל אני לא שם כבר כמעט שנה. פעם הייתי שם יום-יום, אבל תמיד דואג להוריד אותו לפני השינה.

ליזר - לא שמעתי על טיפולי שיער בלייזר. אתה מדבר על השתלת שיער? יקר מאוד. מאוד.

האמת היא שסכין גילוח על הראש קצת מפחיד אותי... אני מתגלח מעט מאוד עם סכין ובעיקר עם מכונה, והמחשבה על חתך בראש מהסכין גילוח די מפחידה אותי...

כמה קצר השיער שמשאירה מכונת תספורת על מצב 0?

פורסם

ברוך הבא למועדון! תבחר באפשרות ג'! אחלה בחירה זה מה שאני עושה נכון להיום.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני מת לקרחת .. נמאס לשים ג'ל כל בוקר, נמאס ללכת להסתפר כל חודש.. נ-מ-א-ס !

אני חייב לנסות פעם איך זה עם שיער ממש קצוץ (גרעה) או קרחת .. ואני קצת מתבייש לנסות .. אין פה איזה מומחה פוטושופ שיכול לעזור לי ? אם כן ... ה"פ :)

בעקרון - ג !

פורסם

כעיקרן עדיף לך ללכת על ג'..

ככה תראה הכי נורמלי (בעצם זה יותר תלוי במי אתה..:wink:)

אני אישית לא הייתי עושה בחיים קרחת..

אבל זה אני..

מה שלא תעשה, לא פאה. זה לא טבעי, יכול לבאס במקרים מסוימים (נופל לך באמצע הרחוב..) וגם, ב90% מהמקרים זה די נראה מזעזע.. במיוחד לאנשים הקרובים.

אני מת לקרחת .. נמאס לשים ג'ל כל בוקר, נמאס ללכת להסתפר כל חודש.. נ-מ-א-ס !

תשתמש בשיטה שלי.

לא מסתפרים ומזניחים אותו עד שהוא נהיה רסטות ספונטני...:)

וחוצמזה, מה הבעיה.?

כך סיכן ותוריד הכל..

מה שבטח, יהיה שמח..:wink:

אלא אם כן השיער שלך זה הסמל המסחרי שלך, כמוני..

אור.

פורסם
כובע לא - כי כובע רק יזיק - הקרקפת צריכה לנשום (וכל ספר יגיד לך את זה)
מיתוס של ספרים - השיער לא "נושם", אלא השורש שלו מקבל חמצן דרך הדם.

צביקה פיק, אני היום בן 22, ופוחד שבוקר אחד הקרחת שמעטרת את ראשו של אבי תחליט לעבור גם אלי.

הפיתרון שמצאתי - חרם על ספרים! וגידול שיער ששום קרחת לא תוכל לעצור.

No worries 8)

פורסם

ניתוח ליזר לא רק יקר אלה גם נראה מכוער .השער נראה מגעיל ודליל.ובטח שלא פאה .

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

צביקה פיק, אני היום בן 22, ופוחד שבוקר אחד הקרחת שמעטרת את ראשו של אבי תחליט לעבור גם אלי.

הפיתרון שמצאתי - חרם על ספרים! וגידול שיער ששום קרחת לא תוכל לעצור.

בוקר טוב צחיקו.

גם אני בן 22, ו... השיער כבר בדרך החוצה. רק שאצלי אבא ושני הסבים לא סבלו מהתקרחות. סבא שלי בן 77 (בלי עין הרע, שיהיה רק בריא) ויש לו שיער כמו לבן 30! אמנם קצת לבן, אבל כמעט מלא. אבא שלי רק בגיל 50 התחיל להתקרח.

ואני? קדחת.

תודה לכולם על התמיכה. פיאה בוודאי שלא תיהיה על ראשי. אני חושב שזה מטופש להחריד.

אופציית השיער הסופר-קצוץ הופכת להיות רלוונטית יותר ויותר... ראיתי אחלה מכונות בZAP בזיל הזול. אני רק מקווה שלא יצא ממני סמור מגולח.. בחיים לא השתמשתי במכונת תספורת... נצטרך לאלתר משהו :???:

פורסם

גם אני שונא ללכת עם ג'ל. לא יכול לקום בבוקר ולהתחיל לסרק את השיער ולשים ג'ל. גם ככה יש לי נטיה לאחר למקומות (בית ספר, עבודה...) אז אני הולך על קצר. מבקש מהספר משהו קצר ויפה, שאני אוכל לקום איתו בבוקר ולישון איתו בערב והוא יראה סבבה.

אני שם ג'ל לעיתים, ממש לא כל יום.

ולמי שנמאס לשים כל יום ג'ל ולשטוף את זה מהראש, במקרה ויש לכם שיער ארוך מספיק, שימו דאקס\וואקס בשיער. לא יודע אם זה יותר גרוע מג'ל מבחינת אם זה מזיק לשיער, אבל תעצבו את השיער עם זה איך שתרצו וזה לא יירד רק אחרי המון זמן.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
ניתוח ליזר לא רק יקר אלה גם נראה מכוער .השער נראה מגעיל ודליל.ובטח שלא פאה .
אני חושב שהמשורר התכוון להסרת שיער בלייזר.

• תוכן חדש...