Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוזיקה

aliku
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז ככה במקום ראשון כמובן האחד והיחיד התחום המוזיקה הניויורקית :עופר ניסים , אחריו יבואו טיסטו וחבריו , איטיבי , ועוד...

בנושא הישנים יותר : dira straits,sting ועוד אחרים..

Offer Nissim In the mix

פורסם
סתם שתדע - מערכת טובה לעולם לא תהיה מורכבת מ6 רמקולים בדיוק כמו שאתה הולך להופעה או קונצרט לא יהיו רמקולים מאחוריך שמיעה נכונה תמיד תגיע מבמה קידמית ולעולם לא היקפית זה לא סרט - זאת הופעה
עתיד, שמיעה בקונצרט או הופעה באה מקדימה כי ככה נהוג! מי הנהיג?

אם הייתי מוכר תוכנות שלא עברו QA כמו שצריך ומלאות בבאגים וחורים (=ביל גייטס) סביר להניח שהייתי מסדר את חברי הלהקה\קונצרט מסביבי, ומשלם להם ש"יסדרו" את הכל מחדש. (כמובן, שהקהל הוא אני בלבד ולכן אין טענות ;-))

אני אוהב לשמוע היקפי, וזה אינדיבידואלי.

ד"א, אם תשמע בסופר-אודיו-סידי (דיוידי) - מעבר לאיכות המטורפת תבחין שהצליל בא מחמישה רמקולים!

אה, ולמרות שיש לי עונדה שחורה, אני לא שומע מזרחית ("ים-תיכונית" גם-כן; השם המתאים הוא "אופקים-דרומית").

פורסם
דיפ פרפל , פרנק זאפה , פינק פלויד ,לד זפלין , הקליק , נצרת , סמית'ס , דייר סטרייטס ,קיס ,איגלס,סטייקס ,לאונרד כהן , לו ריד ,די אין לי כוח

לשמוע למשל את child in time כשהם בוקעים מ-6 רמקולים שעוטפים אותך באוטו תוך כדי נהיגה זה פשוט חוויה לחושים ,תנסו

ועוד יותר חוויה לאלו שמסביבך .

אף פעם לא הבנתי את כל אלו ששמים 15 רמקולים ומערכת סטריו ב 40000 ש"ח באוטו (ובטוחים שכולם מסביבים רוצים לדעת את זה ).נעזוב את הריכוז שנפכע והסכנה מכך לסובבים אותך ,נעזוב את הסביבה הלא סטרלית שפוגעת בסאונד ,נעזוב את העובדה שצריך סידור מסוים של כל הענין על פני שטח מסוים כדי לקבל סאונד מושלם .פשוט לא חבל על העובדה שבכסף הזה יכלתה לבנות חדר מוזיקה מדהים בבית ומערכת סבירה באותו ,וזה עוד לנפי שאיזה "בן-דוד" התלבש לך על הרב .

אני אישית לא שומע מוזיקה שאני על הכביש ,כול כולי מרוכז בכביש.אבל אולי אני משוחד .

Dead but dreaming

פורסם

עופר לוי, תמיר גל, מושיק עפיה, סטאלוס ואורן חן ובכלל מזרחי\ים תיכוני\דכאון.

ובכלל כל מה שיפה, אבל בגדול מה שרשמתי למעלה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
ואגנר, בטהובן, ברוקנר, ריכרד שטראוס, ועוד ועוד ועוד...

כל הקלטה שהיא בביצוע של פורטוונגלר (מת ב-1954).

ככה זה כשיש מעל ל-1,000 תקליטי ויניל, 250 תקליטורים, ואיזה MP3 אחד, בערך.

בנסיעה? רק צלילי מנוע, תמסורת, צמיגים ורוח. לא צריך יותר.

פורטוונגלר? ללללללללאאאאאאאאטטטטטטט לי. אני איש של שולטי.

בשבילי מוסיקה זה חלק מהנהיגה היומיומית, אם כי כמעט ואף פעם לא קלאסית באוטו. אוסף הדיסקים שלי אקלקטי מדי מכדי שאתחיל למנות אותו כאן - כל דבר בין MANOWAR למאהלר, דרך דברים כמו מוסיקה מונגולית מסורתית וג'ז ערבי. :loco:

כרגע יושב לי ב-HU דיסק של מארק קנופלר בשם Sailing to Philadelphia.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

• תוכן חדש...