Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוזיקה

aliku
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני שומע בעיקר

SYSTEM OF A DOWN, METALLICA, ו הטובים מכולם! ORPHANED LAND

לאורפנד לנד יש כמה שירים יפים.. במיוחדים השילובים שלהם עם התנך והקוראן (לא שאני קשור ממש אליהם [אני יהודי אבל חילוני])

ושכחתי גם-- נייטוויש, רד הוט צילי פפרז

אבל הכי טוב- רמשטיין

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואלה כל אחד פה מביא להקות עם שמות לא מהעולם הזה...

אצלי אין הרבה דרישות... או מוסיקה באנגלית (לפעמים גם על זה אני מתפשר, דוגמאת GAZOLINA של DADDY YANKEE) משהו בסגנון MTV (דאנס, פופ, היפ הופ וחבריהם)...

או מוסיקה ברוסית, גם דאנס, משהו דוגמאת "RUKI VVERH" רק קצת יותר קצבי...

או מוסיקה בצרפתית (שהתחלתי לשמוע בזכות המלצותיו של תומר הדר) של זמרים כמו BOOBA, IAM וכדומה...

או שירים של TUPAC או LINKIN PARK...

ולפעמים טראנסים פה ושם, שירים של SKAZI, SCOOTER וכדומה...

פורסם
לאורפנד לנד יש כמה שירים יפים.. במיוחדים השילובים שלהם עם התנך והקוראן (לא שאני קשור ממש אליהם [אני יהודי אבל חילוני])

ושכחתי גם-- נייטוויש, רד הוט צילי פפרז

אבל הכי טוב- רמשטיין

יש כמה שירים יפים!?!?

בונא זאת הלהקה הכי טובה ששמעתי בחיים שלי!!

אתה יודע כמה זמן לקח להם לעשות את הדיסק MABOOL?!?!

7 שנים!! שתחשוב כמה זמן זה לדיסק שהוא בערך שעה וקצת!!

והוא פשוט מדהים כל שיר בוא מדהים כל שיר בוא מושלם אני כבר יותר מחצי שנה שומע רק אותם!!

ואותו דיסק כל פעם מההתחלה!

פורסם
יש כמה שירים יפים!?!?

בונא זאת הלהקה הכי טובה ששמעתי בחיים שלי!!

אתה יודע כמה זמן לקח להם לעשות את הדיסק MABOOL?!?!

7 שנים!! שתחשוב כמה זמן זה לדיסק שהוא בערך שעה וקצת!!

והוא פשוט מדהים כל שיר בוא מדהים כל שיר בוא מושלם אני כבר יותר מחצי שנה שומע רק אותם!!

ואותו דיסק כל פעם מההתחלה!

פשוט יש לי רק שלוש שירים שלהם...

והם באמת פיצוץ..

1. 10. (Orphaned Land) Mabool (The Flood)

2. Orphaned Land - 05 - Halo Dies (The Wrath Of God)

3.Orphaned Land - Mabool - The Story Of The Three Sons Of Seven - 11 - The Star Still Rages Inside

אני חייב להגיד: שירים פיצוץ.. והתכוונתי שירים יפים.. לא יפים ברופף כזה.. אלא ממש יפים!

• אחראי פורום
פורסם

moby , air , red hot , david bowie , jimi hendrix ,beck...

אהוד בנאי, אביתר בנאי , שלום חנוך, שלמה ארצי (הישן) , נטאשה , מאיר אריאל לפעמים...

בטח שכחתי כמה...

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

טוב אז ככה:

רוק \ 80 \ 70 : Dire Straits כמובן , דפש מוד, ג'נסיס, לד זפלין, מודרן טוקינג (נו מה לעשות, לפעמים אני חוטא במודרן טוקינג),ZZ TOP, וכמובן כמובן פינק פלויד, ואיך שכחנו את קווין, ולסיום פוליס עם סטינג. לפעמים אני שומע קצת אריק קלפטון, דיפ פרפל, אוריה היפ, סקורפיונס, REM, וכ"ו.

ראפ : DR.DRE אחד הטובים, NATE DOGG, ביגי סמולס AKA NOTORIOUS BIG עם MASE וPUFFY ,ראן DMC, כמובן כמובן 2PAC , ואחד השולטים WARREN G בשיר שלו REGULATE. וכמעט שכחתי את הראפר האולטמטיבי הלא הוא SHAGGY. :) לפעמים שומע קצת גאנגסטה ראפ כגון : NWA.

פסיכודלי \ סתם טראנסים : Cosmic Gate , FERRY CORSTEN , Growling Mad Scientists

HUX FLUX, MAURO PICOTTO, PVD, Skazi, talamasca, SKAZI, טייסטו, AVB ועוד.

רגאיי: בוב מארלי, 10CC, UB 40, פאטו בנטון, והלהקה השולטת בתחום BONEY M. :)

לפעמים אני שומע ג'אז, לואי ארמסטרונג, מיילס דיוויס, אלה פיטצג'רלד, שומע את הדיסקים UNFORGETTABLE 1,2,3 שזה אוסף שירי ג'אז.

כמו כן לפעמים שומע מוסיקה קלאסית, רוסית, ישראלית (בעיקר מאיר אריאל, אריאל זילבר שזה כמו רגאיי :) , אריק סיני, אריק לביא, פוליקר, לפעמים שלמה ארצי וחוה אלברשטיין (כשאמא שומעת), ושומע מוסיקת ערסונים שהערסים ברחוב משמיעים :\ ).

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

ואגנר, בטהובן, ברוקנר, ריכרד שטראוס, ועוד ועוד ועוד...

כל הקלטה שהיא בביצוע של פורטוונגלר (מת ב-1954).

ככה זה כשיש מעל ל-1,000 תקליטי ויניל, 250 תקליטורים, ואיזה MP3 אחד, בערך.

בנסיעה? רק צלילי מנוע, תמסורת, צמיגים ורוח. לא צריך יותר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
רק טרקים איכותיים ! (פרוגרסיב). לא מה שחלק מכם שומע ורשם פה..לדוגמא:

Freq , Antix , Etic , Aerospace , Nadi , Yotopia , Rinkadink , Liquid Soul

וכו' וכו'..

כדאי לך לנסות גם

Bizzare contact בסגנון של rinkadink

naked tourist

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

• תוכן חדש...