Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשת עזרה במציאת תמונה של Bimota SB8R special

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי פורום יקרים שלום,

בשל מעבר לדירה חדשה החלטתי למסגר קצת תמונות בשביל להעניק לה נפח ואוירה. בין שאר חטאי החלטתי שברצוני למסגר תמונה של Bimota SB8R special. לצערי אינני מוצא אף תמונה איכותית ואף בגודל הגיוני ברשת :cry: וכל שאני מוצא בגוגל ודומיו הם תמונות במימדים של פחות מ800X600. האם למישהו מכם יש בנמצא תמונות גדולות ואיכותיות שיוכלנה להעלותן כאן?

בתודה,

מצמץ

פורסם

:)

איזה יופי

אמנם אין לי תמונה אבל אני עדיין זוכר את האופנוע הזה באוטומוטור של אמצע שנות התשעים.

הלכתי עם אבא שלי, וזה איכשהו טען לכתר "האופנוע החזק בעולם" או המהיר בעולם.

יראת קודש בהחלט היתה שם.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ל-Bimota יש אתר,לא?

צור איתם קשר ובקש מהם חומר פרסומי וצילומים של היצירה המדוברת...

היצרנים בד"כ לוקחים את התמונות הכי טובות.

זה הסיכוי הטוב ביותר שלך לתמונות "פעולה" לפי דעתי.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

זו בעיה...ככל שידוע לי הם פשטו את הרגל לפני מספר שנים...(אומנם אני יכול להגדיל תמונה מפרוספקטים שברשותי, אך בפרוספקטים יש בצדדים כתב וכיו"ב כך שהתמונה לא תצא נקייה :roll:).

תאמין לי שלא הייתי מטרטר ומבקש מכם עזרה אילו לא הייתי נואש :drinking:

פורסם

אם אצליח למצוא אז בשמחה! :-D (שלחתי להם מייל. לא שקלתי לחפש באתר בשל זאת שהיה זכור לי שבזמנו לא היו להם באתר תמונות מרצות ובשל פשיטת הרגל דאז לא חשבתי שיש כל סיבה לחזור ולנסות לבדוק באתר).

בכל מקרה בנתיים אשמח אם בכל זאת חברים יעלו כאן תמונות אם יש בנמצא :-P

• תוכן חדש...