Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסור לכם לשפוט אותה!!

אתם לא נמצאים במצבה ולא מבינים אותה!

היא אישה באמת חשובה, ח"כ ממעלה ראשונה, וחוקי אדם לא תופסים במקרים כאלה.

אדם משכמו ומעלה שהבטיח את שמו ב hall of shame של מדינת ישראל.

כן ירבו.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

אין לה בושה אה?

הדבר הכי מצחיק היה: "בלומנטל נאלצה לנהוג בעצמה, מן הסתם, בגלל שנהגה הקודם, אבי אוסקי, הפך לעד מדינה נגדה במשפט שמתנהל נגדה באשמת עבירות של שוחד בחירות, שיבוש מהלכי משפט והדחה בחקירה"

:-)

פורסם

פשוט עבריינית.

פעם אחת נותנת חדרים בבתי מלון בשביל שיצביעו בשבילה,

ועכשיו גם עבירות תנועה?!

אני לא מבין איך אנשים בוחרים בחארות כאלה להנהיג את המדינה.

:x

172

פורסם
פשוט עבריינית.

פעם אחת נותנת חדרים בבתי מלון בשביל שיצביעו בשבילה,

ועכשיו גם עבירות תנועה?!

אני לא מבין איך אנשים בוחרים בחארות כאלה להנהיג את המדינה.

:x

מה אתם בוכים, אתם הולכים להצביע בעד מפלגה כזו או אחרת, תעשו כמוני, אל תלכו להצביע, אל תבזבזו את הזמן שלכם.

ארז, שמעולם לא מצא לנכון לפנות דקה מהזמן שלו בשביל ללכת להצביע...

פורסם
מה אתם בוכים, אתם הולכים להצביע בעד מפלגה כזו או אחרת, תעשו כמוני, אל תלכו להצביע, אל תבזבזו את הזמן שלכם.

לפחות תבחר ברע במיעוטו. זה עדיף מאשר האופציה שהגרוע יותר יבחר בגלל שאנשים לא הלכו להצביע :roll:
פורסם

טעות בידך, ידידי.

אם לא תלך להצביע, הקול שלך יילך פאסיבית ל"רעים".

אני לא מאמין בפוליטיקאים, אבל סתם לדוגמא..

אם אתה כבר כמה שנים טובות נמצא במצב כלכלי-חברתי על הפנים בלשון המעטה, הפערים בין השכבות האוכלוסיה רק גדלים וגדלים, חברי הממשלה מושחתים מרגל ועד ראש (כולל רוה"מ!!!) - עדיף להצביע "עלה ירוק" מאשר הליכ...........

מדוע לחזור על אותה הטעות?

172

פורסם
טעות בידך, ידידי.

אם לא תלך להצביע, הקול שלך יילך פאסיבית ל"רעים".

אני לא מאמין בפוליטיקאים, אבל סתם לדוגמא..

אם אתה כבר כמה שנים טובות נמצא במצב כלכלי-חברתי על הפנים בלשון המעטה, הפערים בין השכבות האוכלוסיה רק גדלים וגדלים, חברי הממשלה מושחתים מרגל ועד ראש (כולל רוה"מ!!!) - עדיף להצביע "עלה ירוק" מאשר הליכ...........

מדוע לחזור על אותה הטעות?

עלה ירוק... מישום מה (ומעניין למה), עלה ירוק ניתפסת כחבורה של אנשים שתומכים בעישון סמים בצורה חופשית. הם לא...

הם באים לצמצם בעיה מוכרת לנו מאוד פשיעה של "פושעים קטנים". הרבה אנשים "טובים" מעשנים "עשבים משמחים" מידי פעם, אנשים בעלי מישפחות ובעילי מישרה טובה... ברגע שהם ניתפסים הם הופכים להיות עבריינים. עברייני סמים... דבר קשה מאוד...

אין שום דבר פסול בלעשן טיפה בסופ"ש עם האישה/חברה... הבעיה היא מאיפה מגיעים ה"סמים" האילו? הקניה שלהם, ההיתעסקות איתם גוררת סוג מסויים של עברינות... ובל נישכח מהיכן מגיעים הדברים האילו? מאותם אנשים שממש לא רוצים אותנו כאן (יש איזה מיסמך מתורגם על איך האירגונים האילו מדברים שהם ירעילו בסמים את "הכובש הציוני")...

אם ניקח כדוגמא את תקופת היובש בארה"ב, הרי מי ששלט בסחר באלכוהול היתה המאפיה. ברגע שאיפשרו סחר חופשי באלכוהול, המאפיה ספגה מכה רצינית, אח"כ הפשיעה המאוגנת ירדה...

חוץ מזה, עלה ירוק לא רק תומכים בזה, הם תומכים באידאלים כגון זכויות לכאילו שאין להם זכויות או אין מי שידאג להם, קידום חוקי הגנה על זכויות של חיות (נגד היתעללות, זכויות בע"ח וכו'), כמו כן הם תמכו עידוד "חוק הספורט המוטורי" וקידום ועידוד שימוש בקוד פתוח, ובעיקר באירגונים ממשלתיים ומוסדי חינוך (שלדעתי צריך להיות חשוב בדרגה מאוד גבוהה מעבר ל"אקט" של חיסכון, אלא גם חשוב לפתיחה של מקובעות מסויימת. להראות שאם רוצים לעשות משהו ניתן לעשות אותו ביותר מדרך אחת)...

בקיצור, לא רק "סמים" יש להם בראש... בעצם, הם תומכים בכל מה שלי ניראה חשוב כאזרח שומר חוק, אוהב את סביבתו, ושמאמין שאנשים צריכים לחשוב בזכות עצמם ולא שינהיגו אותם כמו כלב עם רצועה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

עלה ירוק בעיני זו מפלגה שמייצגת את האזרח הקטן שרוצה שלא ייכנסו לו לחיים וירדפו אותו כל עוד הוא לא פוגע באחרים. וההגדרה הזו מכסה גם עישון סמים קלים בבית וגם נהיגה על 150 בכביש שומם באמצע הלילה.

וחוץ מזה אני בעד ליגליזציה של מריחואנה. יותר טוב שבן אדם יירד על ג'וינט ויישב לשחק פלייסטיישן, לצחקק ולכסח במבה וקולה מאשר שיירד על בקבוק וודקה פטישים ויילך עם סכין בכיס לחפש את מי לחנג'ר.

• תוכן חדש...