Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טורבו לאגזוז??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם שאלה,מה קורה כשעוברים בשלולית?:roll:

מקבלים מעילים קטנים עם הקיט הזה,או טורבינה חדשה per שלולית?

וצנרת באורך שכזה בטח לא יכולה להיות טובה לתגובת המצערת.

"I don't see teh smartnessness"

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

מקבלים סוודר לטורבינה, ויש גם קיט עם צעיף.

אכן, אורך הצנרת בהחלט לא יכול להיות טוב לתגובת המצערת.. מה שכן, בד"כ אתה רואה דברים כאלו מותקנים על איזה V8 שמראש מגיע עם 300+ כ"ס, אני מבטיח לך שהמצערת עדיין מגיבה _בסדר_ :wink:...

מוטי

פורסם

מה שמקבלים ממעבר בשלוליית זה עננת קיטור...

אבל עזוב את הטורבו, מעניין אותי מה מקבל פילטר האויר מהגלגל השמאלי אחורי שזורק עליו ישירות בוץ, מים, חול, ביוב וגוויות של חיות קטנות.

פורסם
לא קשור, עושים את במכוניות שאין מקום בתא המנוע, כמו כאלו עם איזה V8 גדול.

מוטי

עד כמה אין מקום?! זה לא "שאסור" לשנות דברים באוטו, הכי הרבה חותכים טיפה מכאן, ועוד טיפה משם, מזיזים את המושב של הנוסע טיפה אחורה, והופ.. יש מקום...

:-D

אחחחח, אם היה חופש כזה בארץ... מצד שני, טוב שאין...

אגב, אם לכל אחד מותר לשנות דברים ברכב, מי אחראי שהרכב באמת בטיחותי? זו שאלה שאני תמיד שואל את עצמי... לא יכול להיות שמדינה כזו "תפקיר" את הבטיחות של רכבים בידיים "שכל אחד יכול לעשות מה שבא לו" ... איפה עובר הגבול? איך מגבילים לטובת בטיחות?

:?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

כמו שחבר אמריקאי אמר לא מזמן: "אתה לא חייב לעשות ביטוח חובה, אבל אם פגעת במישהו, כדאי שתיהרג תוך כדי".

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מאיפה התמונה או מה השם המקורי שלה ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...