אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,393 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 13.4 אלף צפיות
ערב טוב לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני יודע שזה רחוב עמוס מאוד...במיוחד עכשיו שכולם בבית(יום שבת בערב) אבל לי יש ארוע במסעדה ברחוב הזה...אף פעם לא הייתי שם...יש שם איזה חניון מסודר? אני מדבר על אלנבי 56 והסביבה... ושאלה כללית...עד כמה קשה למצוא שם חנייה בסביבות השעה 8 בערב היום? תודה לכולם...ולא תאמינו עד כמה זה חשוב...אני מתלבט בין אם לקחת אוטובוס או לנסוע המכונית...
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
טרגדיה בהוליווד
מאת a®iel- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מי מאיתנו לא גדל על ברכי המשפט האלמותי "wax on... wax off"? מי מאיתנו לא רצה לגדל לעצמו עץ בונזאי? מי לא ראה את עצמו בגיל חמישים, משתכר עם ילד בן 13 בשתיית סאקה? חברים, "השחקן פאט מוריטה מ"קארטה קיד" הלך לעולמו בארה"ב השחקן פאט מוריטה, שגילם את דמותו של מר מיאגי בסרטי "קארטה קיד", הלך לעולמו בגיל 73 בלוס אנג'לס. מוריטה, ממוצא אמריקני-יפני, זכה לכוכב בשדרת התהילה של הוליווד. "
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני וחברתי חוגגים שנתיים בקרוב (עוד כמה ימים) ואני רוצה לקחת אותה למסעדה רומנטית בי-ם או באיזור. למישהו יש המלצות ? שמוליק
הודעה אחרונה מאת elia888, -
-
בניתי אתר לרופא שיניים - בינתיים העיצוב מוכן והדף הראשי מוכון, שאר העמודים עוד לא מוכנים יהיו בהם הרבה תמונות שאני אצלם במרפאה - כתבות לינקים ותוכן על כל מיני טיפולים ובלה בלה בלה בקיצור אתה מושקע לדעתי. כמה לדעתכם אני אמור לקחת על האתר הזה הוא אמר לי "נתחשבן אין בעיה" השאלה מה לבקש. וכידוע - היום העלויות של בניית אתרים ממש לא בזול. http://planet.nana.co.il/odesamir/index.htm תודה, אם יש עצות בקשר לאתר - בשמחה
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
השאלה למעלה. ראיתי שאין באילת קארטינג(בושה לעיר!!), יש משהו בכל זאת מעניין?
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מזל טוב לחברנו דני זומרשטיין, (ממצת אור), ליום הולדתו ה-42, הרבה בריאות פרנסה אושר, והצלחה בכל מעשי ידייך! המשך לתרום מהידע הנרחב שלך לטובת חברי הפורום הנואשים, הזקוקים, בעלי מקצוע כמותך, בענף החשמל דיאגנוסטיקה, הזעקות וכדומה..! אנשים כמותך הם נכס לפורום מקצועי! מזל"ט עלה והצלח, בכל מעשיך! בברכה ידידך ועמיתך למקצוע צביקה
הודעה אחרונה מאת Lotus Omega, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום חברים , סוף סוף התקבלתי לעבודה שתואמת את התואר שלי... מקום העבודה בא.ת חולון (מול אזור ומגרשי הגרוטאות שלה) ואני גר בפ"ת. כמובן שהיציאה והחזרה הם בדיוק בשעות העומס ולכן אני צריך את עזרתכם : איך הכי טוב להגיע משם לפה ולהיפך? עדיפות למחלף ירקונים - איילון - מחלף חולון ? או להתעקש על גהה ודרומה למרות ז'בוטינסקי האיום ? ואם גהה - באיזה מחלף צריך לרדת כדי להגיע לחולון ? אם יש פתרונות אחרים שאני לא מכיר - תרגישו חופשי, כמי שגר בצפון עד לא מזמן , ורגיל לפקקים בגלל פרות שחצו פתאום את הכביש... תודה לעוזרים , אני הולך לחגוג בפירוק של איזה קילו בשר. מגיע לי,לא? איתי.
הודעה אחרונה מאת tzahico, -
-
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום רב! אם אני רוצה להתחיל בשנה הבאה באוקטובר ללמודים במכללה או בטכניון. האם אני יכול לעשות את הפסכומטרי ביולי? או חייב מועד מוקדם יותר? תודה
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
- 22 תגובות
- 3 אלף צפיות
היי! חברים אני קצת בבעיה, לחברה שלי יש יום הולדת בקרוב (אנחנו ביחד כבר כמעט שנה וחצי). ואין לי רעיון מה לעשות/לקנות לה.. אני יודע שהיא הייתה מעדיפה שאני אעשה לה משהו בסגנון של: לקחת חדר במלון לכמה ימים, איפשהו, אך בגלל שאני עושה כרגע פסיכומטרי, אני לא בטוח שאני אוכל להעדר מהלימודים לזמן כזה.. כמו-כן חשבתי לעשות לה יום כיף בספא, אך היא גילתה את זה והרעיון נהרס.. אשמח לעצתכם/עזרתכם -לאון חבקין-
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
- 14 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
מנהלים-במידה וזה לא המקום,נא להעביר לפורום מכירה, בבקשה לא למחוק! (תודה) הגורה בת חודשיים (נולדה ב- 11.9.05, כמה סמלי), היא גזעית אך ללא תעודות. הגורה פשוט מדהימה, בצבע בז', ממש כמו הגורים החמודים מהפרסומת של הנייר טואלט (ככה לפחות אמר כל מי שראה אותה). הייתי משאיר אותה לעצמי,אך לצערי אין לי מקום בבית. היא נמכרת ב-650 שקלים בלבד, בגלל שאין לה תעודות,ובגלל שאני מעוניין למצוא לה בית חם כמה שיותר מהר (מחיר גורת גולדן גזעית עם תעודות עובר בקלות את ה-2000 שקלים). למי שלא מכיר את הגזע, זהו "אחיו" של הלברדור, שני הגזעים האלה, הלברדור והגולדן רטריוור משמשים ככלבי נחייה לעיוורים, ונחשבים למאוד מאוד חכמים וקלים לאילוף. מי שמעוניין נא לשלוח ה"פ או בפלאפ…
הודעה אחרונה מאת saar5555, -
אחד החזקים...
מאת a®iel- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://planet.nana.co.il/jagoda/ אחד מזכרונות הילדות הקשים, ועכשיו בפלאש... (לא, לא אכפת לי אם זה היה כבר... העיקר שצחקתי על הבוקר )
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם מישהו מהבחירים כאן מכיר או משתמש בתוכנה לניהול המוסך ז"א שליטה ברכבי הלקוחות , תקלות רישום פריטים במוסך , הוצאת חשבוניות וכו ' ... תודה ....
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כשאני נכנס לכתובת שלהם (focus.msn.co.il)הוא פותח לי את האתר של msn הרגיל. הם שינו כתובת או שפשוט הורידו לגמרי מהאינטרנט את עצמם?
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
http://www.seriouswheels.com/top-2005-Ferrari-Design-Competition.htm
הודעה אחרונה מאת B-TON, -
ובכן....המשחק הגיע לרשת (איך לא) קראתי את הביקורות על המשחק ונרשם עליו שהוא השילוב בין אנדרגרונג לניד פור ספיד 6 במובן של אנגראונד עם משטרה והתמונות נראות משהו משהו. מישהו הוריד ושיחק ? יכול לאמר את הביקורת שלו למשחק ? (אפצ'י... אפשר לינק אפצי'...)
הודעה אחרונה מאת Olechko, -
- 0 תגובות
- 953 צפיות
בני ל... רק רציתי להודות לאיש המאוד מאוד מדהים הזה..אני יודע שיש המון שרשורים בענין,אבל! לא חשבתי שנותרו כאלה בסביבה...הגעתי אליו(ונזהרתי בדרך מנשים יפות )בדק ,ראה,ייעץ,והכי חשוב..קיבל אותי בסבר פנים יפות..יישר כוח! תומר.
הודעה אחרונה מאת pipinoadar, -
- 6 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
כן, אני יודע, יש פורומים מקצועיים לנושא. חוץ מכלום לא הצלחתי למצוא שם שום דבר. בקצרה, קניתי כרטיס Sound Blaster Audigy 2. אני מנסה לחבר אותו לרסיבר סוני שלי (STR-DE635) דיגיטלית, ושיעבוד עם כל חמשת הרמקולים שלי. לכרטיס הקול יש יציאה דיגיטלית PL קטן. אני מחבר אותה לכניסה הדיגיטלית של המגבר ו... שומעים יופי, אבל רק בשני ערוצים. אני מוריד קובץ מקודד עם חמישה ערוצים, מנסה להשמיע ו... רק שני ערוצים דולקים ברסיבר. שיחקתי עם כל ההגדרות של כרטיס הקול. שום דבר לא מפעיל את שאר הרמקולים. מה אני מפספס?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום הרודתי את התוכנה, אבל אני לא יכול להתקין בגלל שאין לי את המס' הסריאלי. מישהו יודע מאיפה ניתן להשיגו? אפשר בה"פ. תודה.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אוקיי, אז ככה, עקב השעמום הכבד והבטלה על הבוקר, החלטתי לדפדף בעיתון השקמה, במדור דרושים מדפדף, מדפדף, מדפדף ואומר לעצמי "כ*ס א*ק, כל מודעה שניה שם "דרושה נאה, לדירה דיסקרטית, 40000 ש"ח לחודש !" "או דרושה נאה, לדירה דיסקרטית, תנאים טובים, 35000 ש"ח לחודש" ויש גם "נאה לדירה דיסקרטית, 1500 ש"ח ליום ! " אז יכול להיות ששווה לעשות ניתוח לשינוי מין, ולהיות עשירה יום טוב, ושלא תדעו כמה קשה זה לחפש עבודה לבחור בין 20 שהצבא לא רצה אותו
הודעה אחרונה מאת שמר, -
תמונה באיכות טובה של הסמל "GSI16V" של אופל קורסה , אסטרה..למישהו יש? (+תמונה מצורפת )
מאת SilverCivic- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בקיצור כמו שכתוב בכותרת , יש דגמים של אופל שהם קורסה GSI ואסטרה GSI . ויש עליהים סמל כזה : אני מחפש את הסמל הזה באיכות טובה ובתמונה גדולה , חיפשתי בגוגל , יאהו , קאר דומיין וכל מקום אפשרי . אז אם למישהו יש ומוכן לעזור לי אני אשמח . תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת SilverCivic, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום! רכשתי רכב, יש בו דיבורית שמתאימה ל3100 של נוקיה. האם יש איזשהם מתאמים או משהו כזה שאפשר דרכם להשתמש גם בפלפונים אחרים? (אני ברשת פלאפון). שאלה שנייה. באם אין אפשרות למתואר מקודם, האם במידה ואני רוכש מכשיר של סלקום, יש דרך לעשות שכשמתקשרים לסלולרי שלי (פלאפון), זה יצלצל גם בסלקום שבאוטו? תודה!
הודעה אחרונה מאת platiniom, -
- 8 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
אני צריך מדריך בסיסי ל MATLAB וגם ל MAPLE מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג ברשת ?
הודעה אחרונה מאת saar5555, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
עיתונאי הרכב חיים בעולם מושגים שהוא זר לחלוטין ובעל מעט מאוד חשיבות בנהיגת השגרה. להלן דוגמאות: הגה מתקשר: מי מתקשר עם חפצים דוממים? אני לא מתקשר עם ההגה, וגם לא עם נעלי הבית שלי. הגה צריך להיות חלק ורך כדי לא לשבור את הידים בחניה. תמיכת צד בכסא: חשוב מאוד לנהג ראלי, אבל לבעלי עכוז שמנמן ולא מחוטב זה עושה פצעי לחץ. כסא צריך להיות רך ורחב. מד סל"ד: על מי אתם עובדים? מי מסתכל על זה בכלל? שמים ב D, ונותנים גז. שעון מיותר. תנוחת נהיגה: אולי נהגים איטלקים יכולים לשבת ב"תנוחת נהיגה". אני יושב ב"תנוחת הנוהג": רגל שמאל נשענת על הדלת, מרפק שמאל על החלון ומחזיק את ההגה עם שתי אצבעות. יד ימין עסוקה: טלפון, רדיו, אף, ביצים. זאת תנוחת הנוהג. אי…
הודעה אחרונה מאת Lotus Omega, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שימו לב לתמונות ... אני לא עולה על זה
הודעה אחרונה מאת shibby, -
-
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חידה שלי אין את התשובה אליה ואני אשמח שמישהו יענה לי כדי שאביא להם בהפוכה. מותחים חבל בגובה פני האדמה לאורך כל כדור הארץ לאורך קו המשווה ומקיפים אותו במלואו. ידוע שאורכו 40004 קילומטרים. במידה ומגביהים את החבל במטר אחד בלבד לכל אורכו, מה יהיה אורכו הנוכחי בגובה זה או לחילופין מה יהיה אורך תוספת החבל?
הודעה אחרונה מאת Giladben.zaken, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אתר נחמד שמאגד בו כמה מהאתרים החיוניים להמשך החיים שלנו http://www.all1.co.il/useful.htm
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש בוכנה לטרקטורון של חבר מדגם פולריס מישהו מכיר יודע ? המחיר שמצאתי הוא 750 ש"ח לאחת מידה 82 תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
ביקור צוות BSA 1 2
מאת BURZUM-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מישהו יודע על מישהוא שביקרו אצלו מה-BSA? יש מצב בכלל או שזה הכל בולשיט?
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה הצעדים שאני אמור לעשות ע"מ שה DVD "יחבר" את הסרט לכתובית שלו ? שם הסרט והכתובית אמורים להיות זהים ? האם סיומת הכתובית צריכה להיות בפורמט SUB ? TXT ? HEB ? אני מאמין שיש פה חברה עם ניסיון בנושא ? אשמח על תשובה, אריאל.
הודעה אחרונה מאת BigMak, -
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן אהלן לכל מנויי YES , למי שעוקב אחרי הסדרה OZ בערוץ 12 ( YES + ) , ביום חמישי שידרו את " עונה ראשונה , פרק 8 " ועכשיו עוד כמה דקות משדרים את " עונה שניה , פרק ראשון " . האם באמת העונה הראשונה של OZ מכילה 8 פרקים , או שהחבר'ה בYES השתגעו? ( סתם למי שלא יודע זה מתחיל ב11:30 כל יום בערוץ 12 ) . תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת SilverCivic,