Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביקור צוות BSA

BURZUM
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העניין פה זה לא זכויות של אמנים אלא תוכנות ואלו 2 סוגיות שונות.

לסוגיה שלנו כרגע (BSA) עניין הפירטיות בארץ גבוהה כי זה מתחיל במערכת הפעלה ובצמד שלה האופיס מבית micros~1. :lol:

בבירור קצרצר כדי להיצטייד ב XP PRO ואופיס 2003 צריך להיפרד מ 1840 שח וזה רק למחשב אחד שיש לך בבית או במשרד.

לרוב אדם שיש לו את שני אלו בצורה פירטית גם לא יטרח ליקנות תוכנת צריבה, אנטוירוס, עריכת תמונות וכו' שהיות זה גם מיסתכם בכמה מאות שקלים לכל אלו.

אני כימעט בטוח שאם כל זה היה מיסתכם ב 500 +- רמת הפירטיות היה יורדת ניפלאות

ותחשוב שהיה לך מערכת הפעלה ואופיס חוקיים , לא הייתה רוצה לקלקל את החוקיות שלך בNERO שזה עוד 20 שקל , ואנטי וירוס שזה 100 שקל וניסגור עניין של מחשב חוקי למהדרין ב 1000 שח

אבל נכון לעכשיו כל עניין התוכנות עולה פי 2 וחצי ממחיר נורמאלי שעדין גבוהה וזה גורף אחריו פירטיות.

לרדוף אחרי כל האוכלוסיה זה קשה אבל מתחילים מהגדולים, צוברים תנופה ובעתיד יגיעו לכל חדר וחדר.

לא לישכח ש BSA אינם גוף שילטוני שיכול להטיל עליך קנס כמו עיריה וכאלו,

אז הם לא באים עם צו חיפוש ולא מחפשים חדרים ניסתרים והם לא מחרימים ציוד

הם פשוט מתעדים , יש להם תוכנה כמו BERLAC שנותנת רשימה של כל התוכנות במחשב עם הסיריאלים והרישיונות , הם מאמתים אותם ובשלב הבא לפי הצורך מכינים עילה לתביעה.

זו לא תביעה של המדינה אלא כמו כל תאגיד שתובע תאגיד אחר.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

המשרדים של הBSA בארץ אגב, נמצאים בתוך מטה מיקרוסופט. זה פשוט משרד של מיקרוסופט, והם מתהדרים בשמות של שאר החברות, שלא ממש משקיעות בזה בארץ.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
העניין פה זה לא זכויות של אמנים אלא תוכנות ואלו 2 סוגיות שונות.

לסוגיה שלנו כרגע (BSA) עניין הפירטיות בארץ גבוהה כי זה מתחיל במערכת הפעלה ובצמד שלה האופיס מבית micros~1. :lol:

בבירור קצרצר כדי להיצטייד ב XP PRO ואופיס 2003 צריך להיפרד מ 1840 שח וזה רק למחשב אחד שיש לך בבית או במשרד.

לרוב אדם שיש לו את שני אלו בצורה פירטית גם לא יטרח ליקנות תוכנת צריבה, אנטוירוס, עריכת תמונות וכו' שהיות זה גם מיסתכם בכמה מאות שקלים לכל אלו.

אני כימעט בטוח שאם כל זה היה מיסתכם ב 500 +- רמת הפירטיות היה יורדת ניפלאות

ותחשוב שהיה לך מערכת הפעלה ואופיס חוקיים , לא הייתה רוצה לקלקל את החוקיות שלך בNERO שזה עוד 20 שקל , ואנטי וירוס שזה 100 שקל וניסגור עניין של מחשב חוקי למהדרין ב 1000 שח

אבל נכון לעכשיו כל עניין התוכנות עולה פי 2 וחצי ממחיר נורמאלי שעדין גבוהה וזה גורף אחריו פירטיות.

לרדוף אחרי כל האוכלוסיה זה קשה אבל מתחילים מהגדולים, צוברים תנופה ובעתיד יגיעו לכל חדר וחדר.

3K לרישוי של תוכנה... יפה... בכסף הזה אני קונה מחשב נוסף... כמובן, עם מערכת הפעלה שלא צריך לה אנטיווירוס :twisted:

גם אירגונים גדולים מתחילים להבין את היופי שבתוכנה חופשית... $M גם הבינה את זה, והיא הבינה שאם היא לא תעשה משהו בנידון הכדור יחמוק מידיה.. אז הם מנסים הכל.. בין השאר להפחיד, לידרוס.. כמו שהם רגילים... לא?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני רוצה להבין דבר פשוט, אם לא נותנים להם להיכנס למשרדים ובכלל לחברה, אז מה?

אין להם את האפשרות להכנס בכוח או עם צו או בכל דרך חוקית אחרת, אז שישארו בחוץ והמשרד ימשיך לפעול עם עותקים לא חוקיים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הם חוזרים עם צו , ובהיזדמנות זו הם לא יפסחו על ביט פיראטי.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

קטונתי, אבל בשביל לקבל צו, לא צריך עילה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אף אחד לא חייב להכניס אותם לאף מקום.

"רשימה שחורה"... LOL.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

הם משטרה שהם יביאו צו?

באיזה סמכות הם יקבלו צו?

ובגלל מה הם יקבלו צו? כי הם חושדים?

מחר אני אחשוד בך שגנבת לי את הונטיל מהאופניים אז אני אקבל צו חיפוש לאופניים שלך?

נשמע קישקוש לחלוטין

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
המשרדים של הBSA בארץ אגב, נמצאים בתוך מטה מיקרוסופט. זה פשוט משרד של מיקרוסופט, והם מתהדרים בשמות של שאר החברות, שלא ממש משקיעות בזה בארץ.

בכל העולם - BSA זה מייקרוסופט.

יש עוד חברות רשומות - נכון

אבל המממן העיקרי של הBSA הם מקיירוסופט

מיקרוסופט עומדים מאחורי הארגון, הם הרוח החיה, המקימים והמתפעלים והמממנים של הארגון.

לדעתי, מנסיוני כאיש IT לשעבר משיחות עם אנשי IT בהווה

ה-BSA זה בולשיט.

הם עושים רוח על חברות וגורמים עסקיים, אבל כולם יודעים, בבירור ומעל לכל ספק שהבעיה העיקרית שלהם הוא השוק הפרטי.

השוק המוסדי כמו שאמרו פה כבר לפני "לא משחק בקקה" - והשוק הפרטי כן

דבר נוסף - השוק המוסדי הרבה פחות סובלני לתוכנות זבל - והראיה, נטיה להעיף את MS עד כמה שאפשר מרשימת התוכנות בהן משתמשים יוזרים של רשתות גדולות - הסיבות ידועות לכולם :

תחזוקה יקרה

שירות מחורבן

אמינות מתחת לכל ביקורת

ראו את כל המערכות הקריטיות - MS מעולם לא דרכו או ידרכו שם.

ושוב, ככל שעולה הדרישה לאמינות ויעילות - כך פוחתת הנוכחות של MS.

BSA עושים שריר על חלשים, וכמו שקראתי פעם בשירותים עת הייתי טירון -

זיין זה כמו בומרנג.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

נסיך יקר... בחלקים מסויימים בעולם הנאור, וזה מיסתבר לא כאן, מחליפים את המערכות הקיניניות במערכות קוד פתוח. הפיתוח שלהן נעשה ע"י סטודנטים וממומן ע"י המימשל. למה זה טוב? פיתוח "IN HOUSE" הרבה יותר הגיוני, אתה מקבל מערכת יותר יציבה, אתה משקיע בסטודנטים שלך, ואתה מקבל בדיוק מה שאתה צריך...

בישראל לעומת זאת, ניסו לקבלל מימון ל"יהוד" ה "אופן אופיס" ואכן קיבלו, במטרה להכניס אותו לגופים ממשלתיים ולצבא. בשלב מסויים מישהו קיבל "רגלים קרות" (או שוחד) והחליטו ליסגור עיסקה עם $M...

מערכות קריטיות וגדולות אכן עובדות על פלטפורמות יוניסיות. אבל עמדות עבודה הן עדיין חלק ניכר מתשתית המחשבים. חבל לתת יד לחברה שכובלת אותך בשרשראות.

אני אתן דוגמא. עבדתי בחברה שהיתה בשיתוף פעןלה עם $M. היה איזה חתיכת קוד שהיתה אמורה לעבוד עם חתיכת קוד שלהם... זה לא עבד כשסיימו לכתוב את זה. פנינו לפיתוח של $M ונאמר שהפיתוח שלנו ניתקע ביגלל שמה שהם הבטיחו שיעבוד לא ממש עבד... התגובה שלהם היתה "תתיבעו אותנו על אובדן הזמן שלכם...."

ממש עוזר...

אם האפליקציה היתה מבוססת קוד פתוח היינו יכולים ליבדוק למה זה לא עובד ולתקן את זה ואפילו לשחרר תיקון...

סתם דוגמא, אחת מיני רבות שהיו עם "הענק מרדמונד"... וזה עוד כשאתה מוגדר "כחבר"... תתאר לעצמך מה קורה אם אתה לא! :shock:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...