Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני הייתי מתבייש לכתוב שלא עשיתי צבא ...

* תחסכו ממני את ההסברים והתירוצים ... ושאר השטויות .

אני לעסק שלי בחיים לא יקח אדם שלא עשה צבא.

באמת לא חכם להגיד דבר כזה בפורם של משתמטים.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

לא חכם להגיד דבר כזה נקודה.

יש אנשים שהמסגרת הצהלית לא מתאימה להם וזהו זה.

לטעמי מי שעשה צבא יש לו לא פחות מגרעות ע"ע מילואים.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

ויש כאלה שלא עשו צבא כי זה לא בזיין שלהם והם מפונקים ולכן לא כדאי להעסיק אותם (לא מסוגלים להסתדר במסגרת למשך שלוש שנים מי אמר שהם יסתדרו בעבודה ) כמובן שיש את היוצאי דופן (בעיות משפחה וכד') .

ואור

תעשה שינוי כי לך זה רק יוסיף (ג'אסטי וכד') :-)

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

יש אנשים שלא עשו צבא כי הם לא צריכים בכלל לעשות צבא, ולא נראה לי שזה קשור להתחיבות או למסגרת שאתה מדבר עליה (3 שנים בצבא).

אין קשר לצבא ולעבודה.

וזאת גזענות חד משמעית.

חבל...

:silly: Cx5 - 2012

פורסם
ויש כאלה שלא עשו צבא כי זה לא בזיין שלהם והם מפונקים ולכן לא כדאי להעסיק אותם (לא מסוגלים להסתדר במסגרת למשך שלוש שנים מי אמר שהם יסתדרו בעבודה ) כמובן שיש את היוצאי דופן (בעיות משפחה וכד') .

ואור

תעשה שינוי כי לך זה רק יוסיף (ג'אסטי וכד') :-)

:mm_yeah:
DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

מפונק זה בנאדם שלא רוצה לעשות כלום מתוך בחירה.

צבא זה חובה ולא בחירה ואין קשר פה לשום פינוק!

אני לא עשיתי צבא כי לא רציתי לבזבז 3 שנים מהחיים שלי בתור ג'ובניק, בזמן הזה השלמתי בגרויות, בגלל זה לא תעסיק אותי? אתה יודע שאתה עובר על החוק?

לפני שאנשים פה יורים באויר שיחשבו פעמיים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

גם אני לא מוכן להעסיק מי שלא עשה צבא. ואני עצמאי שמקווה מתי שהוא להעסיק עובדים, אז אני לא מדבר באוויר, אני מתחייב.

כל זה לא בגלל ציונות או תחושת שליחות כל שהיא (שיש לי בלי קשר). מי שהשתמט מהצבא הוא טיפוס עצלן ונצלן. מי שלא בזין שלו לאכול קצת חרא ובורח ממחויבויות הוא לא אדם שאני ארצה להעסיק. אני לא סומך על טיפוסים אגוצנטריים.

היוצא מן הכלל היחיד הוא מי שנפלט מהצבא מסיבות רפואיות או משפחתיות מוצקות ומוצדקות למרות שרצה בזה.

חוץ מזה - מי שלא בזין שלו למלא את חובותיו הוא לא אדם שלמעסיק כדאי להחזיק בו. לא משנה כמה הוא מוכשר, אופי חרא מאפיל על כל כשרון, והתחמקות מפונקת מקשיים זה חרא אופי.

ועכשיו יקומו כל גדודי המשתמטים הקטנים של הפורום ויקיאו מרה על האפליה. אז לכו חפשו.

פורסם

אני הייתי מתבייש לכתוב שלא עשיתי צבא ...

* תחסכו ממני את ההסברים והתירוצים ... ושאר השטויות .

אני לעסק שלי בחיים לא יקח אדם שלא עשה צבא.

תשמע, אתה מדבר כ"כ הרבה שטויות, בתוך 3 משפטים, תקרא את המשך התגובה שלי עכשיו, ותבין שאתה אולי טועה.

לא חכם להגיד דבר כזה נקודה.

יש אנשים שהמסגרת הצהלית לא מתאימה להם וזהו זה.

לטעמי מי שעשה צבא יש לו לא פחות מגרעות ע"ע מילואים.

דניאל.

דניאל, אין לי הרבה מה להוסיף על מה שאתה אומר, אז אני רק יסביר למה אני לא חייל, כן, זה ישמע הזוי, הזוי מאוד אפילו, אבל זה מה יש:

בשנת 2003 התגייסתי לצה"ל, גיוס כללי, ג'ובניק, גוייסתי עם פרופיל 64 נוירולוגי, ויש גם בעיות בריאות (נוירולוגי זה שווה ערך לנפשי 1:1), עברתי טירונות בניצנים, עם הקלות בגלל הבעיות בריאות.

הפרופיל הנפשי ניתן לי בגלל שהייתי ילד בעייתי בבצפר, לקחתי ריטלין מכיתה ד עד כיתה יב', וכל הבצפר תמיד ידע מי אני.

הסתיימה הטירונות, שלחו אותי לקצין מיון בבקו"ם, כי לא מצאו לי שיבוץ, יומיים ניסו למצוא לי שיבוץ מתאים בבקו"ם, שלחו אותי לכל מיני מקומות, פלטו אותי, וחוזר חלילה, הגיע שלב שלקצין מיון נמאס, אז הוא שלח אותי להיות נהג משאית בבית נבאלה, אמרתי בסדר, לא רציתי ללכת לכלא, יש לי קלסטרופוביה קלה.

יצאתי החוצה עם הזימון, לא יודע מה זה ולמה זה...

מצלצל לאבא, אמא, סבא, סבתא, או בקיצר כל מי שיכול היה לעזור

סבא הסביר לי שזה בסיס מחורבן מאוד, הוא היה ממקימי הבסיס, ואמר לי להיות מוכן לסבל קשה

ההורים דיברו עם אנשים, חברים, ושמעו גם בשורות לא נחמדות על אותו הבסיס

הגעתי לבסיס, ראיתי שאני מכיר שם כמה אנשים, אמרו לי חרא, הסבירו לי שכל החיילים הבעייתים נשלחים לבסיס הזה, עשיתי עם עצמי חושבים בראש, הבנתי שהמקום הזה לא בשבילי (בדיוק שגוייסתי, הבסיס הפך לחצי סגור (שני וחמישי בבסיס), היה לי קל"ב, היה לי קה"ס 40, היה לי קב"א (ככה רושמים ?) 54.

ניגשתי למ"פ הדרכה, הסברתי לו הכל יפה יפה, הוא שלח אותי אל הקבנית, בתהליכים של 3 שבועות שישבתי בשקם מחוסר מעש, כולל שיחות של הקבנית עם ההורים, הוחלט שיורד לי פרופיל ל-45 נפשי, ואני אפלט מהבסיס.

קבעו לי תור לפסיכאטר כדי לאשר 45, מגיע לשם, מחכה 4 שעות, נכנס, והפסיכאסטרית אומרת לי ככה(לאחר עיון בתיק):

תשמע, בניגוד להחלטות הקבנית, הוחלט לשחרר אותך מצה"ל על 21 נפשי, אתה לא מתאים למסגרת, אם יורידו לך פרופיל ל45 עדיין לא יהיה מה לעשות איתך.

אני בשלב ראשון הסתייגתי, חשבתי שזה נורא, אמרתי לה "אני רוצה להיות חייל, לא חותם על שום טופס שמשחרר אותי 21"

בלי להתבלבל יותר מידי היא שאלה אותי אם אני רוצה ללכת לכלא, שמעתי כלא, נבהלתי, חתמתי על הכל, למחרת שלחו אותי לוועדה (אני תושב המרכז, נשלחתי לוועדה בב"ש, מזורז, העיקר שאני אהיה בחוץ, ככה רצו בצבא)

צלצלו להורים, לבקש אישור, הם אישרו, חתמתי על מה שצריך, והלכתי לי לדרכי אל האזרחות

למחרת הייתה וועדה, חתמו לי על הכל, סיפרו לי סיפורים שיקחו את הרשיון נהיגה, וזהו

אח"כ החזרתי ציוד בבקו"ם, ושלום שלום.

עכשיו שיקום הגבר כאן, ויגיד שאני משתמט, כן, כולל אתה אדון טל היקר האיש והאגדה שלא יודע ככל הנראה לקבל את השונה ממך.

ותאמינו לי שכל התהליך עם הקבנית והפסיכאטרית לא קל כ"כ כמו שהוא נשמע, הוא מלווה בהרבה מאוד חרא מסביב.

ואור

תעשה שינוי כי לך זה רק יוסיף (ג'אסטי וכד') :smile:

דדי, אני יודע שזה מצחיק נורא, אתה מושלם, הכל נכון, מכרת גולף VR6 הכי יפה בארץ, לאישה, וכל זה לטובת 106 ראלי אדומה.

אורן (אותך אני לא מצטט, אתה כל החיים שלך מחייך), אתה יכול בנתיים ללכת לנגב את החלב מהשפתיים, אח"כ תלך למטה לחניה, תסדר את ה "106 ראלי אדומה דור 2" שלך, תחזור מהוליווד, תתבגר, תגיע לנסיון חיים שיש לי (אני לא גאה במשהו, בכלל לא גאה, זה נסיון חיים מאוד מסריח), ואח"כ תתחיל להגיד לי מה לעשות בחיים, כמה לעשות בחיים, ולמה לעשות.

אהה כן, ושכחתי להוסיף כמה דברים:

אני בנאדם יותר חכם ממה שאנשים חושבים, אני אולי נראה אהבל, אולי מתנהג ככה, אבל זה אפילו לא קרוב לזה, באמת.

לגבי ההצעות היכן לחפש עבודה, תודה, אבל זה בסדר, אני פשוט נהנה להתבטל בבית :)

מצטט תגובה שלי מפורום PSI מתוך טופיק שנפתח שם עבורי בנושא, ע"י בחור אחד עם 309, שמדבר עלי/אלי כאילו הוא אלוהים, אבל הוא רק בחור משועמם שכל חייו הם הפורומים השונים:

תקראו את זה עכשיו, חבורת מושלמים פשושים אריות שלי

אני אולי צריך טיפול, לפחות לא צריך טיפול לאוטו כל הזמן smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

או בקיצור מה שיש לי להגיד:

(דני, אני מתנצל מראש, אבל אמרתי לך כבר שבסוף אני לא ישמור את זה לעצמי)

תזדיינו smile.gif

אתם כולכם מקנאים בזה שאני לא שם זין על העולם הזה, ולא הולך לקנות בגדים בקאסטרו, ולא שם ג'ל, ולא עושה כל מה שכולם עושים בשביל להרגיש שווים

אני בנאדם אמיתי smile.gif

מצטט תגובה שלי מתוך פורום PSI, מטופיק שנפתח שם במיוחד עבורי, ע"י בחור אחד עם 309 שמדבר עלי/אלי כאילו הוא אלוהים, אבל הוא בעצם רק בחור שכל חייו הם הפורומים באינטרנט:

(מתנצל מראש על השפה):

תקראו את זה עכשיו, חבורת מושלמים פשושים אריות שלי

אני אולי צריך טיפול, לפחות לא צריך טיפול לאוטו כל הזמן

או בקיצור מה שיש לי להגיד:

(דני, אני מתנצל מראש, אבל אמרתי לך כבר שבסוף אני לא ישמור את זה לעצמי)

תזדיינו

אתם כולכם מקנאים בזה שאני לא שם זין על העולם הזה, ולא הולך לקנות בגדים בקאסטרו, ולא שם ג'ל, ולא עושה כל מה שכולם עושים בשביל להרגיש שווים

אני בנאדם אמיתי

ולסיכום: כל מי שלא נראה לו משהו באישיות שלי יכול פשוט לצאת מהטופיק, לא חייב להגיב :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...