Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smile:

אני יודע שזה רחוב עמוס מאוד...במיוחד עכשיו שכולם בבית(יום שבת בערב) אבל לי יש ארוע במסעדה ברחוב הזה...אף פעם לא הייתי שם...יש שם איזה חניון מסודר? אני מדבר על אלנבי 56 והסביבה...

ושאלה כללית...עד כמה קשה למצוא שם חנייה בסביבות השעה 8 בערב היום?

תודה לכולם...ולא תאמינו עד כמה זה חשוב...אני מתלבט בין אם לקחת אוטובוס או לנסוע המכונית...

פורסם

יש הרבה מאוד חניונים ברחובות הקטנים מסביב.

יש אחד מאוד ברור בפינה של פינסקר

יש גם חניון בשוק בצלאל.

יש סיכוי למצוא חניה (נמוך אבל קיים) בשעה הזו ב"כרם התימנים" אבל תיזהר מאדום לבן - גוררים !!!

בכל מקרה, יש באזור הרבה מוניות שרות...

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

אתה מדבר על אלנבי באיזור תחילת שיינקין\נחלת בנימין.

חניונים צמודים אין ממש, אבל אפשר אולי למצוא חניה ברחובות שבין אלנבי לים (גאולה, יונה הנביא) או בכרם. אם לא אכפת לך לצעוד כמה דקות, יש חניון ליד קפה נגה (אלנבי פינת בן יהודה).

בעיקרון אין דבר כזה אין חניה. בסוף מוצאים. וזה לא כזה סיוט כמו באיזור באזל לדוגמא.

חבל לקחת אוטובוס. כמה סיבובים באיזור המשולש אלנבי\ים\כרם ותמצא משהו.

פורסם
אתה מדבר על אלנבי באיזור תחילת שיינקין\נחלת בנימין.

חניונים צמודים אין ממש, אבל אפשר אולי למצוא חניה ברחובות שבין אלנבי לים (גאולה, יונה הנביא) או בכרם. אם לא אכפת לך לצעוד כמה דקות, יש חניון ליד קפה נגה (אלנבי פינת בן יהודה).

בעיקרון אין דבר כזה אין חניה. בסוף מוצאים. וזה לא כזה סיוט כמו באיזור באזל לדוגמא.

חבל לקחת אוטובוס. כמה סיבובים באיזור המשולש אלנבי\ים\כרם ותמצא משהו.

אני מכיר את החניון ליד קפה נגה...אני מאוד מודה לך שנתת לי לפחות כיוון איפה לחפש!!!

מקסימום נצטרך לשלם...:smile:

תודה רבה.

מיכאל

פורסם

יש גם חניון שצמוד לפאנורמה וגם צריך ללכת כמה דקות ברגל תלוי גם איפה אתה רוצה באלנבי !! כי זה הקצה השני של אלנבי יש עוד קצה שגם שם יש חניה שזה יוצא ממש ליד רחוב גת רימון על נחלת בנימין שגם שם יש חניה!!

בהצלחה בחיפוש החניה :)

יקי!!!

פורסם

בקצה רחוב הירקון יש חניון של העיריה. שים את האוטו איפה שאתה רוצה באלנבי. נציג אדיב מהעיריה יבוא ,יקח את רכבך וישאיר אותו עבורך בחניון בקצה רחוב הירקון.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

לההה אתה צוחק עליי עכשיו... אתמול הייתי שם. (שישי)

קודם כל אני חייב לציין שזה אחלה מקום, לא יודע אם הייתה במקום הקודם, אבל ההוא היה ממש צפוף.

בקיצור סע על אלנבי אם אתה בא מכיוון הטיילת סע לכיוון הפאב, ואז באחת הפניות קח ימינה כנס לרחוב הזה שכחתי את שם הרחוב, תמשיך ישר עד שתראה איזה בנין מצד ימין עם חנייה יש לך ירידונת כזאת, תחנה שם על המדרכה, לא מגיעים לשם פקחים ואי אפשר לגרור לך משם את האוטו.

תהנה זה פאב מצויין, תזמין קרוסוביצה כהה, אם אתה רוצה ראש יותר חזק, קח כמה שותים של בחרובקה ותהנה מהחיים!

Honda hornet 600

פורסם

יש צמוד לכרם התימנים מקום חניה בשפע - חניון קטן שאפשר להגיע אליו מקצה רחוב הירקון (מכוון יפו) - הפניה הראשונה ימינה - כמעט לפני סוף הרחוב..

בחרובקה? איייייייכס...

עדיף קח לעצמך כוס של בלאק בוש - הרבה יותר מהנה...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...