Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אני יודע, יש פורומים מקצועיים לנושא. חוץ מכלום לא הצלחתי למצוא שם שום דבר.

בקצרה, קניתי כרטיס Sound Blaster Audigy 2. אני מנסה לחבר אותו לרסיבר סוני שלי (STR-DE635) דיגיטלית, ושיעבוד עם כל חמשת הרמקולים שלי.

לכרטיס הקול יש יציאה דיגיטלית PL קטן. אני מחבר אותה לכניסה הדיגיטלית של המגבר ו... שומעים יופי, אבל רק בשני ערוצים. אני מוריד קובץ מקודד עם חמישה ערוצים, מנסה להשמיע ו... רק שני ערוצים דולקים ברסיבר.

שיחקתי עם כל ההגדרות של כרטיס הקול. שום דבר לא מפעיל את שאר הרמקולים.

מה אני מפספס?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה בעייתי , נתקלתי באותה תופעה ב-audigy שלי , עם רסיבר הרמן קרדון

רק 2 ערוצים דולקים ביציאה הדיגיטלית של הכרטיס

יש לך עוד אפשרות , הכרטיס יכול לעשות את ה-dsp בתוכו ולשלוח 6 ערוצים אנלוגיים לתוך הרסיבר (במידה ויש לך אפשרות ברסיבר שנקראת six channel direct input )

אתה מוציא דרך 3 יציאות בכרטיס (הם ממוספרות ע"ג הכרטיס בתור יציאות אנלוגיות 1 2 3 )

ל-6 מחברי rca לתוך הרסיבר , מעביר למצב הגבר אנלוגי (six channel direct)

ונותן לכרטיס לעשות בשבילך את העיבוד אותות , הוא יכול עם התוכנה המתאימה לפענח dolby digital

ניסיתי , זה עובד טוב עם סרטים

יאלללה צביקה לעבודה

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אהההה....

הצלחתי! אז מה אם זה לקח לי כמעט יומיים, מסתבר שכדאי לקרוא מעבר לעמוד הראשון של גוגל.

מסתבר שיש תוכנה בשם AC3Filter. מורידים אותה, מאפשרים שם Dolby 5.1 על SPDIF או משהו בסיגנון, והופ, הרסיבר מזהה את כל חמשת הערוצים ומזרים לי מוזיקה בכל הרמקולים.

שישה חוטים, בחייך... מה, אשכנזים נהיינו? :wink:

עכשיו רק נשאר לחכות למחר ולכוון את המיקסר כמו שצריך.

אגב, זאק, למה החתימה שלך ארוכה כמו שירות צבאי?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה עם יציאה אופטית , אין לכרטיס ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...