Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה.

יש שקע בקיר שנראה בערך כמו שהצגת. לשם ישירות מחובר מפצל(כמו שאמרת אחד זול מפלסטיק) ממנו יוצאים 2 חוטים. חוט 1 יוצא לממיר ומהממיר לטלוויזיה,החוט השני הולך לחדר(כרטיס טלוויזיה במחשב).

התמונה במחשב נראת כך:

אודטה :smile:

(שימרו את התמונה במחשב, הגדילו אותה במידה והיא קטנה,כך אני רואה את זה)

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

בסדר אבל הבעיה לא מהמפצל.

פרק את שקע הסלון ומבפנים אפשר לחבר עוד חוט, אחכ סדר יפה את התיקתקים בקיר, ואז התקן שקע חדש או חבר חיבור הברגה ומתאם לחיבור זכר. לדעתי עדיף לעשות שקע שיראה יותר נורמלי.

מחיר שקע ומחיר כבל ושאר זוטות כבר מגיע למחצית מחיר התקנה של חברת הכבלים.

זה שווה לך?

ואם יש לך אנלוגי ההפרש זעום מבחינת שלוחה אחד או שתיים

בקר לזוית שמר אכן התבלבלתי בין קהה לחדה, כוונתי הייתה לא ליצור פניות חדות היינו זוית קהה ויצא לי זוית חדה :???:

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

לא לכל שקע קיר ניתן לחבר כבל נוסף.

תלוי אם הוא טורי או סופי :idea:

לא חושב שהבעייה במפצל גם כן - בדוק את החיבורים בכבל.

אם יש לך כח , קח את המחשב לסלון לכמה דקות ,חבר לכבל שהולך לטלוויזיה (במקומה) ובדוק אם התמונה מסתדרת.

אולי הבעייה בכלל בכרטיס הטלוויזיה שבמחשב.

פורסם

90 אחוז מהשקעים הם טוריים, מקסימום קונים אחד טורים ואת החדש הטורי שמים בסלון ואת הישן בחדר. (עדיף)

הסיכוי שהתקלה מהמחשב היא אפסית (לדעתי)

שאתה אומר כבל גינגי 10 מטר נעשה לי רע - מכאן הבעיה.

התמונות של הסובארו שלי

פורסם

תתפלא ,אבל הכבלים הפיראטיים החזיקו בשעתו רשתות שלמות על כבל ג'ינג'י.

אני הייתי מחפש בעייה בחיבורים קודם כל.

את עניין המחשב הצעתי בתור אלימינציה מהירה (בהנחה שלפותח השרשור אין כבל ארוך נוסף).

אחרי הח' כבלים - תמונה נקייה - כבל. תמונה גרועה - מחשב.

פורסם

זה באיזה מקום נכון אבל ויש כאן אבל גדול בגלל שהכבל גמיש קה מאד שהחיבורים יצאו טוב וגם אם הם יוצאים טוב אחרי כמה זמן הם יהרסו כי הסיבים עדינים מידי ודקים. בגלל זה עדיף להשתמש בכבל עבה. אבל תמיד החיבורים זה מקור ראשון

התמונות של הסובארו שלי

פורסם

בסלון רואים תמונה חלקה כמו ישבן של תינוק.(לקחתי את הכבל מהמפצל גם,רק שהכבל היה קצר-סלון)

אז מה הבעיה? הכבל שהולך לחדר ארוך מידיי? הכבל לא מתאים? כי זאת בעיה להחליף אותו... אבא שלי העביר אותו ככה שלא רואים אותו בכלל,הוא מכוסה בגבס בשביל שלא יראו את הכבל.

פורסם

הצלחתי לשפר את האיכות. גליתי שבחדר שלי יש כבל שמחובר לכבל אחר בכדי להאריך את האורך, כשבעצם אין צורך במאריך. אז הוצאתי את המאריך לגמרי, וכעת רואים יותר טוב.

פורסם
כבל שמחובר לכבל אחר בכדי להאריך את האורך, כשבעצם אין צורך במאריך. אז הוצאתי את המאריך לגמרי.
זה כבר משפט שצריך להעביר לשרשור משפטי הרס"רים...
פורסם

יכול להיות שמיקום כרטיס הטלביזיה בתוך מארז המחשב שלך מושך רעש (כלומר הפרעות חשמליות), למרות שהטיונר אמור להיות מסוכך ביעילות - קרה פעם במחשב של ידידים.

נסה להוריד את הכרטיס לסלוט נמוך יותר, אפילו לזה הקרוב לתחתית המארז.

יוסי

פורסם

נדמה לי שלא הבנת למה התכוונתי - מומלץ להרחיק את כרטיס הטלביזיה מהמעבד הראשי, כלומר, במארזים שאני מכיר, להרכיב את כרטיס הטלביזיה הכי נמוך שאפשר, רחוק מהספק ומהמעבד.

היות וזו פעולה מאד פשוטה, ממליץ לך לנסות.

יוסי

• תוכן חדש...