Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי משהו שנראה ממש ממש ממש כמו יהלום, אבל אני לא יודע איך לבדוק אם הוא אמיתי או לא, הוא קטן.

אני יודע שיהלום זה חומר חזק, אבל אני מפחד לדפוק עם פשיט בשביל לבדוק אם זה זכוכית, כי מהמכה הוא יכול לעוף לצד ואני לא ראה אותו, אפשר גם לשרוט, אבל הוא קטן, אז זה קשה.

נראה לי שיש ליהלום אמיתי איזה קטע עם אור-אני לא זוכר מה עם זה.

איך אפשר לבדוק אם זה אמיתי או לא?

רצוי בלי ללכת ליהלומן-פאדיחות ללכת לשם עם זכוכית :| בכל זאת-לא כל יום מוצאים יהלומים.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

1. גם אני חשבתי שמצאתי יהלום, אז, הייתי בן 5 שברתי את הזכוכית עם פטיש.

2. מה לעזעזל זה קשור לפה?

3. עין טובה יכולה להבחין בין יהלום לזכוכית אך רק עין מיומנת תוכל להבדיל בין קריסטל ברמה גבוהה ליהלום , קח לאמא\חברה איזשהו תכשיט עם יהלום ותשווה את החזרי האור והצבעים שאתה מקבל מהאבן.

I don't drive fast, I fly low

פורסם

אופיר - טעות בידיך.

החיבור בין מולקולות הגביש (היהלום), הרבה יותר חזק מאשר בין מולקולות המתכת בפטיש.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

רוב היהלומים לא מושלמים, ויש להם נקודות חולשה, לכן אפשר לשבור אותם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יוליה, תקראי את החתימה שלי, אני אף פעם לא טועה

יהלום מעובד (כמו בכל תכשיט) ישבר ואפילו בקלות

חומר גלם איכותי ביותר עשוי להיות חזק מאוד, אבל עדיין רוב הסיכויים שעם מכה חזקה יהיו שברים קטנים

פורסם

אם זה ממש מסקרן אותך יש לי מכשיר שבודק זיופים ביהלומים (והוא מקובל גם על חברות ביטוח). אני רחובותי ואתה מוזמן לתאם ביקור בה"פ

נ.ב.

אל תדאג. אני לא מתעסק בתכשיטים או משהו כזה ואני לא אספר לאף אחד אם תבוא עם חתיכת זכוכית :wink:

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

בעע, חבר שלי אמר שזאת זכוכית כי הוא לא "מסנוור" כמו יהלום אמיתי, הוא נראה "אנמי".

והוא גם גדול יחסית(כגודל של ראש של גפרור,בערך פי 2 יותר קטן מהראש)

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

דני,תביא לי אותו ואני כבר אגיד לך אם זאת זכוכית או יהלום :wink: .

אני אחכה לך מחר עם "כלי הבדיקה המיוחדים" שלי.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אפשרות אחרת - אולי מדובר בזירקוניום, התחליף המקובל.

הכי פשוט - לך לאיזה תכשיטן מוכר ו/או ותיק, ובקש חו"ד - רוב הסיכויים שזה לא יעלה כסף.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...